16tilføjet af

Comxnet

Hvis jeres boligforening overvejer at anskaffe Comx internet forbindelse, så lad være med at melde jer til ! De siger de har den hurtigste forbindelse ,20 mb/20 mb. JA tak, når det så ellers lige virker!!
vi har haft det i 3 mdr og har allered haft 4 gang hvor der ikke har været net i 1 døgns tid.
Senest i søndags, det kom delvist tilbage igår, delvist fordi det hele tiden hoppe af igen, bedst som man er igang med noget.
Og det lyder som om vi godt kan glemme alt om kompensation.
Så vil du/i have stabilt internet så fravælg Comx
tilføjet af

Auugh!!!

AAAAUUUGH!! Vi har lige fået Com X internet, telefoni og kabel tv i vores andelsforening! Jeg håber det bare er fordi de er i gang med en større expansion at i har oplevet ustabilitet med nettet. Forhåbentlig er det noget der snart forbedrer sig!
tilføjet af

Comxnet

Ja,der er kun brok med ComXnet og tv,det kommer og går som vinden blæser. jeg kan heller ikke anbefale dette firma.Livet er hårdt nok iforvejen.
tilføjet af

Hurtig....!!!

Mon ikke de lige skulle klappe hesten... Her i Brøndby har vi 45/45MB og kan sættes op efter behov......
tilføjet af

Comx er ved at lukke......

der er næsten ingen Comx biler i gadebilledet længere.
Fravælg Comx.
tilføjet af

ComX lever!

Jeg ved ikke hvor I bor, men jeg har her på Nørrebro er der ingen problemer. Har haft ComX i snart et år og har en 10 Mbit forbindelse, der fungerer upåklageligt (leverer som regel en meget højere hastighed end jeg betaler for.
Desuden har jeg telefoni, hvor der har været nogle startvanskeligheder, men intet nævneværdigt i betragtning af at et telefonabonnement koster kr. 35,- pr. måned og minuttaksterne faktisk er bedre end TDC's.
Jeg vil ikke sige, at det har været uden problemer, men alt i alt er jeg meget tilfreds. Kender ikke tv-situationen, da jeg ikke har tv fra ComX.
Jeg ser altså stadig rigtig mange ComX-biler i gadebilledet, men de har vel også en forretningsstrategi, hvor de koncentrerer sig om forskellige regioner og dermed i perioder er meget synlige i en periode.
tilføjet af

Klovn

Ja til deling din klovn - jeg har 20 Mbit til mig selv
tilføjet af

Hmm !

Nu må du styre dig - ser du ikke deres biler i gadebilledet længere. Og straks må de være i problemer ?
Helt ærlig !
Bor på Amager, og kan næsten ikke gå på gaden uden at rende ind i deres biler. Så måske du bare skulle komme ud af din lejlighed.
Nu har jeg haft ComX i mere end 2 år, uden probelemer. Min 10 Mbit forbindelse har leveret mere end regeligt båndbredde.
tilføjet af

Husk stikket

Det plejer at hjælpe med stikket - det har du lidt svært ved at huske ved jeg.
Så det hele er vist ikke deres skyld
tilføjet af

Bondefangeri

Comxnet er et umodent og primitivt firma, hvis medarbejdere er grove i telefonen.
Deres breve er holdt i en plat og forulempende tone.
De startede også med deres bredbåndsløsning. Vores boligforening har tilsluttet sig en sådan bredbåndspakke.
De startede med en ret lav pris som et lokkemiddel.
Efter en ret kort tid (da de havde fået kunderne til at hoppe på den), meddelte de pludselig folk at den tjeneste ville ophøre totalt. I stedet kunne man få en anden tjeneste til ca. 3 gange så høj en pris. Hvis man sagde nej, stod man så bare uden nogen internetforbindelse.
Det er det rene bondefangeri af primitiveste slags.
Hold jer langt væk fra Comxnet !!
tilføjet af

Com Xs problemer

Jeg sidder på forbrugerprogrammet Basta på TV2 og forsøger at finde ud af om jeg skal lave en historie om Com X. JEg kan forstå at der er ret delte meninger, men jeg vil meget gerne høre fra jer for at få hele jeres historie. JEg har mail mka@sfk.dk og tlf. 4164 0969.
Håber i har lyst til at fortælle jeres historie.
tilføjet af

indlæg

Jeg håber så sandelig ikke det er rigtigt. Vores boligforening har lavet en aftale med comxnet og vi betaler over huslejen. Desværre går det tid og ofte ned i hele weekender, hvor man ikke kan få kontakt med dem. Det er ret sørgeligt, prisen har de ikke ændret på endnu, men vi har også kun haft med dem at gøre i et ½ år.
tilføjet af

det er helt rigtig!!

Jeg forstaar slet ikke hvordan de kan overlev.Det er de meste uhoeflig og uforskamme personale de er ikke til at snakke med jeg har meldt mig ud.Og det ville jeg anbefald alle kunder til at goere det.
Deram
tilføjet af

comxnet

Ja comxnet er og bliver noget LORDT.
tilføjet af

Den der staver "d" i lort

han skal ha´ sin hale smurt!
tilføjet af

børnesygdomme....

Vores ejendom har nu haft comx i 1år. Og der var få problemer i starten, - men nu fungere det perfekt, - både net og tv. Uden tvivl at firmaet har haft nogle "børnesygdomme" som med tiden er blevet rettet.
tilfreds bruger
og så er det SÅ meget billigere ;-)
tilføjet af

comx virker pg blir

comx virker fint hvor jeg bor og er blevet billiger min 6 megebit blev sat op til 10 mege for samme pris og det funger fint på nær lige søndag her men har hørt at de fleste ud byder have problemer der mics
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.