19tilføjet af

Christina Aguilera tynd ???

DÉT forstår jeg ikke at folk synes? Det kan da ikke være i dag man mener hun er for tynd, synes hun er vildt flot. Det må være en masse misundelige kvinder der har udtalt sig. Eller ?
tilføjet af

Eller også har du latent

anorexi
tilføjet af

Ja lidt

Lidt tynd. Men hun er da en flot pige alligevel. Hun ser jo også stærk og sund ud.
Hun er jo ikke direkte mager ligesom f.eks. Paris Hilton. Flere af mine veninder synes at Paris er lækker, men hverken mig eller mine drenge kan se noget tiltrækende i hende gåsen.
Christina derimod, hun er både muk og virker rigtig sød. Hende kan jeg godt li' :)
tilføjet af

tynd

hvad faar dig til at syntes,at det er misundelige folk som syntes din rolle model er tynd? jeg jeg spoerger bare?
tilføjet af

behøver man have det

for at mene som jeg mener?
Nej, præcis. Det behøver man ikke.
tilføjet af

Tynde er også pæne

det er vel derfor mange i bund og grund higer efter at være tynde.
Synes også hun er rigtig flot, nemlig. Har ikke kigget så meget på Paris Hilton, men hun er vist ikke spinkelt bygget som Christina Aguilera, så det ser ikke så pænt ud til hende at være tynd
tilføjet af

Det er mest dem jeg hører den udtalelse fra

derfor :-)
tilføjet af

De meget tynde som hende er yt!

Man skaver sig jo - som de siger i Jylland.
Et tøjstativ er en ting, en kvinde noget ganske andet. Jeg foretrækker det sidste.
tilføjet af

Tænk over

at kameraet lægger 3-5 kg til. Hvad er der lige at være misundelig på? Du har et problem bette pige.
tilføjet af

Behøver og behøver

Det er hjælper nok en del.
tilføjet af

Ikke uden tøj

De er rædderlige.
tilføjet af

kvinder kan også være tynde

og pæne. Og hvem bestemmer hvad der er yt❓Synes tynde kvinder kan være meget dejlige og for min skyld behøver de ikke have stor røv osv.
Men heldigvis er vi jo ikke alle lige overfladiske
Har folk mistænkt for at sige det er yt at være tynd, fordi man er bange for at såre dem der er overvægtige. Men er det da bedre at såre dem der er undervægtige ?
tilføjet af

har du mindreværdskompleks

siden du føler du er nødt til at sige den slags.
Jeg synes enhver - tyk som tynd kan da være flotte at se på.
Og hvordan mon det kan være at de fleste et eller andet sted gerne vil være tynde. Tror den der skrev det et sted i indlægget er inde på noget af det rigtige. Man må gerne generer dem der er tynde, men man må ikke gerne dem der er tykke? Hvori er forskellen?
Jo, den ligger deri at de fleste netop et eller andet sted ønsker at være tynde - det er stadig det der efterspørges og derfor mener man godt man kan tillade sig at være grov overfor dem der er tynde, men ikke overfor dem der er tykke.
Oh den dobbeltmotale.
tilføjet af

Ih Guder

I kan bare ikke tåle at nogen kommer til at nævne hvordan det helt realistisk kunne være. Nemlig at man gerne må genere tynde mennesker, men ikke tykke og derfor hvis man kommer med bemærkninger i den retning som Lise, så skal man straks beskyldes for alt muligt.
Nu må I simpelthen arbejde med jeres mindreværdskomplekser og lade være med at overfalde uskldige bare fordi I selv er misundelige. Det fremgår jo ret tydeligt
tilføjet af

Velkommen til Solen :-D

Her må man helst ikke sige noget pænt om tynde/spinkle mennesker. Det kunne jo støde nogle andre der gerne ville være i deres sted :-D

Har haft diskussionen mange gange.
Jeg er selv lille og spinkelt bygget og jeg har ihvertfald absolut ingen problemer med at få komplimenter for min størrelse, så in real life ser det altså ganske anderledes ud end de snævertsynede herinde.
Men altså in real life behøver man jo ikke gå efter hverken tyk eller tynd. Det der tiltrækker folk er hvis man klæder sin kropsbygning.
Synes Christina Aguilera er flot. Hun er spinkelt bygget, er ikke ret stor og er i det hele taget ret flot og sund at se på.
For at komme med et eksempel kan man jo evt gå ind og kigge på hendes video Hurt.

http://www.youtube.com/watch?v=3KEAD2dzDRE

NYDELIG ung dame, kom ikke her :-D
Det kan godt være man foretrækker en ladeport, men hun er stadig flot
tilføjet af

Bedøvende ligeglad med

hvad de siger i Jylland :-D

Kig her:
http://www.youtube.com/watch?v=3KEAD2dzDRE

Hun er sgu en flot kvinde
tilføjet af

Ja tak spids

den gamle optagelse der, men har du set nye billeder? Det er vist de vi diskuterer.
tilføjet af

smuk

Jeg er fra Vestjylland, og jeg synes også at Christina Aquilera er en smuk kvinde - hun har et dejligt hår, forstår at klæde sig lækkert på og hun virker som en sund, smuk og slank kvinde, der har det godt med sig selv. Ikke noget anorexi her.
Naturligvis ville det være dejligt, hvis man selv så sådan ud, men jeg mener nu ikke, at jeg overhovedet er misundelig på hende eller på andre slanke film- eller sangstjerner! De "skal" jo være smukke for at blive de stjerner, som de er. Men vi almindelige kvinder kan nu også have et udmærket liv.
Det burde ikke være så afgørende, om du er tynd, almindelig slank, eller lidt stor i det. Bare man har udstråling og gør noget ud af sig selv. Hvis du er glad og tilfreds med dit liv i øvrigt, så lad være med at lade f.eks. slankekure forpeste dit liv. Nogle er spinket bygget og andre har kraftige knogler og alle er gode nok, hvis de behandler andre ordentligt.
tilføjet af

NEMLIG

Du har så ret i det :-) Og nieves også. Man er født med den knoglebygning man nu er født med og så må man spise og klæde sig efter den og så er alle jo flotte og sunde at se på :-)
tilføjet af

Hurt er en ny sang

og optagelsen er ret ny
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.