21tilføjet af

Bush er...

President Bush er en skandale.Han overlever på at slå plat på de kristne vælgere i USA.Nogen prøver på at gøre ham til en helt,men det er han ikke.Han vil krig uden at vide hvordan man fører en sådan.Fra første dagen skulle han have slået hårdt ned på fjenden.Men det hele slog fejl.Han må være omgivet af idioter som rådgivere.Golfkrigen var hurtig overstået,på grund af dygtige militærrådgivere.Hvorfor fanden gjorde man ikke det samme igen.Næ man har haft for travlt med abort debatten og rigistreretpatnerskab for bøsser,det var jo meget mere vigtigt.Man må jo sikre sig at mænd og kvinder i USA ikke bliver generet af bøsser osse kræver deres ret.Han kalder sit land en stor nation *G*.Hvad stort er der over et land som ikke har fuldt demokrati.hvad stort er der ved et land som bruger milliarder på valgkamp,og ikke kan forsørge sine borger.Et land ud sikring af de svageste i deres samfund.Et land som påberåber sig som gud land.Det amerikanske samfund og her snakker vi om de hetrosexuelle er nok det mest perverseret i verden.Man søger bare for at lukke øjnene og rullegardinerne ned.Man forsvare jøderne dem har de jo millioner af.mange af disse er de rene forbrydere.Man er blid hvis man ikke kan se det.11 september angrebet på world Trade center.Muhamidanske piloter dem uddanner de selv,så er man sku for dum.Os som har rejst i USA har følt hvordan man blev tjekket i hoved og røv for bare at komme på ferie derover,hvor dum kan man være.Der var en gang den amerikanske drøm,men den lever ikke mere.Og en ting er sikkert man blader ikke politi og region sammen som hr.Bush gør så er vi tilbage i middelalderen.Troen er noget mellem det enkelte menneske og des gud,alt andet er for hysterisk efterhånden.Sadam og hans banditter kunne være udryddet forlængst,uden man havde behøves at smadre en hel nation.Bush har nu 4 år til at modbevise tvivlernes påstand.Og så udråber man ikke sig selv som vinder før alle stemmer er talt op,det er for dumt at man sender folk i krig og så ikke har respekt for deres brevstemmer.
tilføjet af

Ved du hvad der er godt....

...mellemrum og paragrafer.
Jeg véd simpelthen ikke om jeg skal gie dig ret eller uret, om jeg er enig eller uenig med dig når du præsenterer os for en solid blok ugennemskuelig tekst.
Bryd teksten op, så man kan læse den.
tilføjet af

Bush er en skandale og .....

Bush er en skandale og vores allieret.
Det må snart være på tide, at vi danskere vælger side i stedet for vores sædvanlige vægelsind
There someting rotten in the state of Denmark ... and in the State of Ohio
tilføjet af

Bush er...

en Terrorist det kan der ikke herske tvivl om. Han har begeået drab på mange kvinder og børn.Man her er der tale om:MIGHT IS RIGHT ellers fortjener svinet ikke at leve, og burde straks retsforfulgt for terrorisme mod menneskeheden.
Svinet får fire år til takket være jøderne har har han 4 år endnu. Det er jødernes krig bush svinet kæmper. Gud ved hvor når det amerikansk folk gennemskuer djævlen til bush og hans terror bande.
tilføjet af

Hold så op

Bush har en 100% støtte i Anders Fogh Rasmussen, som er demokratisk valgt i Danmark.
Konklusion: Danmark støtter Bush.
Over 100.000. civile menneskeliv betyder intet i Fogh og Per Stig's terminologi, og menningsmålingerne støtter Dem.
tilføjet af

*GGG*

Skattekammerat Anders Fogh har valgt HAR valgt kammerat general George Bush Junior. FÆRDIG BASTA SLUT
Du er nu sjov nogle gange, Kokkefar ;-)
tilføjet af

Vælge side?

Hmm. Det er måske rigtigt at vi danskere snart må vælge side. Men her er jeg personligt ikke enig i vores statsministers handlinger. Jeg mener ikke Bush's krig i Irak er vores krig - og jeg er ret utilfreds med at Danmark er med blot fordi Anders Fogh hopper når Bush beder ham om det.
tilføjet af

Bush en kristen vinder

med verdens største militære magt med abc våben-- meget betrykkende- hihi
Fuck jeg håber ikke Bush og sin gud bliver sure på os...
Nogen der kan foklare mig - hvordan vi (vesten) nogen siden skal kunne forklare, hvorfor vi bekæmper islamisk ekstremisme med kristen fundamentalisme og amerikansk patriotisme???? er det kun mig eller er det ikke en smule dobbeltmoralsk???
tilføjet af

Har du tænkt over...

... at vi 2 måske er på sammen side. ;-)
tilføjet af

Du kan jo spørge

Anders Fogh eller Per Stig...Ha..Ha.
tilføjet af

Danmark har intet valg!!

Hvis en 3verdens land nægter bliver de bombet, men hvis Danmark nægtede kan man jeg ikke bombe, men det vil blive straffet på et eller andet måde. Men jeg tror aldrig det kommer så vidt at Danmark laver sit eget, selvstændig udenrigspolitik som et frit land. Danmark vil forblivr USA slave.
tilføjet af

Men Sverige har

Hverken Sverige eller Norge er med i krigen i mod Irak. Du mener vel ikke, at det vil gå helt galt for Sverige eller Norge. Det kan jeg næppe tro.
tilføjet af

Sverige og Norge..

Sverige og Norge har altid ført mere eller mindre mere selvstændig politik, de har ihvert fald vist deres utilfredshed over USA terrorisme.Det hænder de kritiseer direkte USA for dens verdens omspændende statsterrorisme.
Desværre har Danmark altid været en lille røvslikker, for at gælde den krigsgale bush har Danmark tilside sat FN. Findes der en større røvslikker????
tilføjet af

Helt sikkert

Der findes helt sikkert ”større” røvslikkere, men jeg svært ved at finde nogle ”mindre” røvslikkere lige nu.
En "lille" røvslikker = en hofsnog
tilføjet af

Jødernes krig ELLER ISRAELERNES krig.

Jeg mener nu, at Bush kæmper israelernes og texas’ milliardærens krig.
Vi kommer længere, hvis vi skelner imellem en jøde og en israeler ... Og imellem en amerikaner og en taxas milliardær.
tilføjet af

Tabere ?

Bush var en sikker vinder, i modsætning til de fleste af jer, jeg ved ikke om i er bonderøve, men i er uden tvivl en samling sociale tabere.
tilføjet af

0 Vindere

Når der er mange systematiske uregelmæssigheder ved et valg, så har alle kandidater tabt.
Men ok, demokratiets fjender bliver på den måde valgets vindere.
Med venlig hilsen
En bonderøv fra Indre København
tilføjet af

Andre muligheder

Danmark er et lille land og det er korrekt at vi er afhængig af andre, større partnere. Derfor er det også tragisk at Danmark ikke følger vores umiddelbare partnere i Europa. Er det ikke lidt til grin at inferiøre lande som Danmark, Spanien og Italien hoppede på Bush's korstog i Irak. Men både Tyskland og Frankrig sagde fra?
tilføjet af

Tak

Jamen det glæder mig kun. Så er der måske håb for os danskere alligevel.
tilføjet af

Så skal jeg

....fortælle dig en ting som de færreste ved!
Grunden til at Sverige blev skånet i 2 verdenskrig
var at de stillet sine jernbaner til rådighed
for nazisterne. På den måde kunne Tyskland
få råvarer fra Sverige og invadere Norge.
Nej du, neutrale har Sverige aldrig været.
selv om de har et stort skilt plantet i skallen
hvor det står: Schweden neutral! Ja, og tænk,
indlægget er skrivet af en svensker.
tilføjet af

Flot

Det var et flot svar du der kom med.
Bare synd det ikke holder.
Nu viser det sig, at stemmeprocenten i Ohio, der var en af de afgørende stater, lå på 130%. Flot! Specielt i betragtning af, at normal valgdeltagelse i USA ligger på 50-55%. Det viser sig endvidere at den der har nydt bedst af denne valgsvindel er Bush.
I Florida er der 260.000 for meget afgivne stemmer. I Indiana er der forsvundet et ukendt antal stemmer.
Jo han vandt overbevisende. Føj!
tilføjet af

RE:MAIL

Har gud fortalt dig det, for i de krese plejer i jo samtale med han hver aften.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.