5tilføjet af

Burde man søge hjælp!!!

Hej allesammen!
Jeg er en dreng på 15 år.
Jeg har de sidste 2-3 år ikke haft det så godt følelsesmæssigt.
Jeg føler mig alene og deprimeret over dette.
Jeg ved at de mennesker jeg kender holder af mig, men jeg føler bare ikke at de forstår mig.
På den måde føler jeg mig alene.
Jeg ved ikke hvordan jeg skal få denne grimme mørke følelse ud af mig der nogle gange kan få mig til at sidde og græde for mig selv uden grund.
Det hele er håbløst!.
Jeg har overvejet om jeg skulle søge noget proffesionel hjælp, men jeg synes ikke jeg har det godt med at skulle fortælle mine forældre om hvordan jeg har det.
Hvad skal jeg gøre?.
tilføjet af

Du er ikke fortabt...!

Hej.
15 år - du har hele livet foran dig. Du SKAL søge professionel hjælp.
Hvis ikke du føler, at du vil starte med at fortælle dine forældre om det, så findes der måske andre personer i din familie, som du kan tale med. Måske en bedstemor eller bedstefar kan være med til at "bryde isen"...!?
Ellers er der garanteret mulighed for at tale med en skolepsykolog på din skole. Tag evt. en diskret samtale med din klasselærer eller en anden lærer, du har tiltro til. De kan sende dig videre til skolepsykologen.
Skolepsykologen har tavshedspligt, så alt hvad I taler om, bliver mellem jer to. Han/hun er der for at hjælpe dig, det er hans/hendes arbejde og PLIGT, så der er intet at være flov over.
Søg hjælp i nærmeste fremtid - jo før, desto bedre.
Held og lykke fremover.
tilføjet af

www.dianetics.com

se det side
tilføjet af

Få det godt :-)

Aller først - det er ikke unormalt, som du har det. Og du behøver ikke involvere dine forældre eller venner, hvis du søger hjælp. Omvendt ville det være godt, hvis du har en ven eller familiemedlem, du føler, du kan stole på. Det er en stor hjælp at have nogen at snakke med og som forstår en.
Din læge har desuden tavshedspligt, så alt du siger til ham - kommer ikke videre. Desuden kan han nok fortælle dig, hvor du kan søge hjælp. Der findes flere steder, hvor du kan henvende dig uden det koster noget. Tag og gør det - for du vil helt sikkert få det bedre - og finde ud af, hvorfor, du har det skidt.
Held og lykke med det - og god kampånd, Luc
Ps. Hold dig fra www.dianetics.com! Det er en slags religion - og det har du givetvis ikke brug for nu. Du har brug for hjælp til at få det bedre - ikke en ny opfattelse af, hvordan verden er skruet sammen...
tilføjet af

Til Manne

Og så lige en anden kommentar. Den er IKKE til den fortabte, men til den tåbe, der har henvist til www.dianetics.com.
Drengen her har ikke brug for en alternativ religion! Er det sådan Scientology hverver folk nu om stunder? Finder mennesker som er i krise - og griber fat i dem?! Det er ynkeligt, og det gør mig gal.
Hvad med i stedet at tage fat i voksne mennesker, der har lidt mere erfaring, så de ved, hvad de siger ja og nej til! Men det virker måske ikke...?!
tilføjet af

Hold dig væk fra dianetics

Ja hold dig væk fra www.dianetics.com. De er kun ude efter dine penge...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.