1tilføjet af

Borgerlige - DF er ikke til at stole på

Da VK kunne bruge dem var der ikke problemer med deres løftebrud med efterlønnen.
Men nu erkender selv borgerlige, at DF ikke er til at stole på efter de brød aftalen om DONG da de opdagede, at der var billige stemmer at gå efter. DF er ikke et parti med en holdning ud over at skaffe deres medlemmer på tinge en fortsat løncheck som den Pia K har nydt i flere årtier.
Men hvor længe holder medierne hånden over DF og deres populisme og er vælgerne ligeså lette at narre som DF panelet på [sol] ❓

»DF scorer nok et par procentpoint nu og her – måske endda mere. Men det forsvinder igen. Det, der til gengæld bliver stående, er vi andres hukommelse om deres populistiske opførsel. Man mister lysten til at lave aftaler med dem, for de er ikke til at stole på længere.«

»Dansk Folkepartis særkende er, at de overhovedet ikke har nogen ideologi eller nogen bæredygtig opfattelse af samfundets udvikling – tværtimod er det noget, de med foragt viser fra sig som ren elitesnak. I stedet har de fat i de steder, hvor nogle mennesker føler, at det gør ondt, og så kommer de med alle deres helt ubegrænsede løfter. Det eneste projekt, partiet har, er at lugte til folke­stemningen for derefter at bygge en masse op på den,« siger han og fortsætter:
»Dermed har man et klassisk, populistisk parti, som med den nuværende ledelse er mere drivende dygtigt kørt end noget andet, vi har set i danmarkshistorien, og som derfor også er mere farligt end nogensinde, fordi de blokerer for det politiske system. Jeg har respekt for håndværket i det, men slet ikke for indholdet. Det er dybt, dybt bekymrende og beskæmmende og ikke noget, man kan bruge til noget som helst,« lyder Ellemanns skudsmål.

DF lever højt på populisme
tilføjet af

DF bliver nok snart ristet af pressen

Det er ikke længe siden, at Lars Løkke blev ristet, og jeg tror snart det er DF's tur - bare vent og se.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.