3tilføjet af

Bolig i Århus

Hejsa...
Jeg deler pt. lejlighed med en anden studerende inde i Århus midtby. Jeg har et dejligt værelse - det er ikke for dyrt, perfekt størrelse og så i midtbyen. Jeg har boet her i et års tid og har været meget glad for det... Men men men de sidste 3-4 måneder er min bofælles kæreste nærmest flyttet ind (han er her 5-6 dage om ugen), og det irritere mig. Han betaler ikke noget, de rydder knap nok op efter sig m.m. Derudover gider min bofælle sjællent gøre rent, selvom vi normalt skiftes til det. Jeg har snakket med hende om det for halvanden måned siden, og hun har da også sagt, at hun ikke gad, hvis det var mig, der havde én på besøg hele tiden... Det var bedre de første 2 uger derefter, men så det samme igen.
Nu har jeg derfor bestemt mig for, at jeg vil prøve at finde et andet sted at bo. Men som de fleste ved, er det ikke det nemmeste i Århus. Jeg kunne godt tænke mig en et-værelses, men det er jo nærmest umuligt, med mindre jeg skal vente mellem 6 måneder og 45 måneder (har jeg set på kollegie-hjemmesiden). Hvad gør jeg???? Er der nogle, der har nogle råd??? Eller som ved, hvor jeg finder en ny bolig rimelig hurtigt???
tilføjet af

HER

www.boligportal.dk, indbetal de 200 kr. og du har adgang til en masse udlejningsboliger i Århus, det kan ikke være nemmer....
God dag til dig, og held og lykke har du ikke brug for, for her får du en bolig i morgen.
tilføjet af

:-)

hejsa..
er du interesseret i en bofælle. For jeg er lige blevet student og er i tvivl om hvad jeg så skal nu. jeg vil rigtig gerne flytte til århus men jeg ikke kender ikke nogen i århus og jeg starter ikke på mit studie endnu.
jeg er en god bofælle og har boet sammen med min veninde i over et halvt år så har erfaring.
Hvis jeg har vakt din interesse må du gern skrive til min mail: annarki1@hotmail.com
Mvh Anna - jeg håber at høre fra dig.. :-)
tilføjet af

Bofællesskab?

Hey..
Vi er 2 piger der går på performers house i Silkeborg lige pt. Men skal flytte til århus til januar. Og eftersom det er MEGET billigere og MEGET nemmere at finde hvis man er flere end 2, prøver vi at finde en at flytte sammen med. Så hvis du er interreseret i at flytte sammen med 2 søde piger🙂kan du skrive tilbage til min mail: katrinebregnum@hotmail.com

Med venlig hilsen Ida-maria og Katrine :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.