4tilføjet af

Bo sammen

Hej allesammen...
Jeg vil lige høre jeres mening om noget. Jeg skal flytte sammen med min kæreste nu om ikke så lang tid. Vit har været sammen i et par måneder, men har haft et langdistance forhold og "ikke rigtigt" været sammen mere end en uge eller to ad gangen. Hvad synes i om at flytte sammen så hurtigt? Fungerer det eller skal man komme til at kende hinanden bedre før?
tilføjet af

ikke nogen standard

Jeg tror ikke der er nogen standard for, hvor længe man SKAL have kommet sammen, før man flytter sammen. Det er mere op til de involverede parter. Dog inden I flytter sammen så sørg for at have klare rammer med hensyn til økonomi. Her tænker jeg på, at I skal tale om, hvor fælles jeres økonomi skal være og hvad hver skal betale til husleje og mad. Tager I ikke den samtale, kan det ødelægge megen af glæden ved at flytte sammen. Held og lykke med det.
tilføjet af

Det er kort tid, men...

Hej LaPuce.
Det er kort tid, men kærlighed skal prøves. Det er helt sikkert.
Hvis man ikke har prøvet at bo sammen før bliver det ofte lidt af et chok, men sjældent noget man ikke kan klare, når kærligheden er der!
Det svære er, når alting bliver hverdag, og hvis den ene af jer flytter til en ny by uden at have venner der. Det er min bekymring...
Nå, men held og lykke med det!
Hilsen Svenne74
tilføjet af

Fungerer fint

Jeg så kun min kæreste i weekenderne nogle gange hver anden weekend, før vi flyttede sammen.
Vi er stadig sammen og det er 2½ år siden vi flyttede ind sammen. Vi havde været sammen i ca. 1 år dengang...
Jeg tror ikke du bliver meget klogere af at spørge andre, det er jo meget individuelt og handler om, om i kan respektere hinanden osv.
Vi havde lidt problemer i starten fordi vi ikke var vant til at være så meget sammen, det resulterede i at vi blev "trætte" af hinanden. Men det var bare en alt for stor omvæltning på en gang. Ingen af os havde boet med en kæreste før.... men som sagt så er vi stadig sammen og nyder det den dag idag!!
Held og lykke med det!
tilføjet af

SV:

Hey...
Jeg kan godt forstå du er lidt urolig over det, men det skal du ikke være! Jeg bor sammen med min kæreste, og har gjort det i over et halvt år..
Det du skal regne med er, at i kommer til at skændes meget, specielt fordi i ikke er vant til at være så meget sammen, og fordi i skal vende jer til hinanden..
Så hvis du mener jeres forhold kan klare, at i skændes hele tiden, hvilket i 100% vil komme til, også fordi i prøver flere grænser hos hinanden, og han kommer måske hjem næste morgen efter en fest, what ever, men hvis du tror jeres forhold kan klare det, så mener jeg bestemt: Go for it!! Det har også maaange gode sider, vi skændes stadig lidt, men har vendet os til hinanden, og nu er det bare dejligt🙂ellers kan du jo altid flytte hjem igen..
Håber det var svar nok??
Hvis der ellers er noget, så er min e-mail:
stina6710@sol.dk
Mvh
Kristina
Og held og lykke :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.