1tilføjet af

Bliver jeg fundet af en mand?

Kære Martina.
Vil jeg møde en mand til den tredie alder.
Data: 5.10.1942 i København, hvor jg stadig bor.
Jeg har været travlt optaget af mit arbejde i mange år, og har bortvalgt samlivet med en mand. Men nu hvor jeg er gået på pension savner jeg fællesskabet og en rejsekammerat. Vil jeg møde en man i fremtiden?
tilføjet af

Svar

Kære Anonym,
Jeg kan godt lide den måde du stillede spørgsmålet på: bliver jeg fundet af en mand? Dit spørgsmål beskriver din situation bedre, end jeg kunne gøre det.
Den planet, som i horoskopet symboliser dig, står nemlig helt stille i øjeblikket. Den har bevæget sig "baglæns" et stykke tid, men er nu parat til at skifte retning og gå fremad.
Du har i en periode fokuseret mere på din fortid og de mennesker, du allerede har mødt. Måske ønskede du at et gammelt forhold igen kunne blive aktuelt, måske ønskede du at "blive fundet". Denne periode er nu slut og du er parat til selv at finde din vej frem.
Jeg tror bestemt ikke, at du bliver fundet – jeg tror, at du om et stykke tid bliver parat til selv at finde én.
Du kommer til at lægge mere vægt på nutid og fremtid og du bliver i højere grad den, der tager initiativet til at møde andre. Der er mulighed for at møde én om ikke så lang tid, men det vil vise sig, at det ikke var besværet værd. Derfor vær opmærksom på, hvilken pris du skulle betale.
Men i det hele taget kan du forvente en positiv udvikling.
Held og lykke,
Martina
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.