4tilføjet af

Blevet "splejset sammen" med én...

Hey...
I dag fik jeg at vide af min veninde at hun havde den perfekte fyr til mig... Nå ja fair nok men jeg har aldrig set ham! Kun hørt en lille bitte smule om ham... Jeg ved ikke hvorfor men jeg er virkelig bange for at møde ham... Tænk hvis han er rigtig grim... Eller tænk hvis han synes jeg er grim? Min selvtillid er lille nok i forevejen... Kan I ikke hjælpe mig lidt?!?
Knuz Sue.
tilføjet af

hejsa

tag og glem ham find en selv
tilføjet af

Lettere sagt end gjort...

Jeg har MEGET svært med at få nye venner... Hvor svært tror du så ikke det er at finde en kæreste?
tilføjet af

Jo altså...

Jeg kan godt komme med et par råd!
Min veninde blev sat sammen med en andens venindes ven!
Veninden fortalte ham fyren var rigtig sød osv. Men da de mødtes havde de bare intet at snakke om og det var rigtig pinligt, samtidig med at fyren åbenbart ikke havde en eneste ide om hvad man laver på en date. Nå men en erfaring rigere, besluttet min veninde at det var ikke på den måde hun skulle finde en kæreste. Men et par måneder senere blev hun igen sat op med en ny fyr og meget modstæbende gik hun på date, godt for hende, for de fandt selvfølgelig sammen.
Så kort sagt....det kan gå godt eller skidt.
Men det vigtigste er nok at starte stille og roligt. Og så finde al sit mod og komme afsted. Hvem ved.....måske er det ham!!!! The only one!
Eller også er det bare en erfaring, og erfaring tager ingen skade af.
En sidste ting....start ikke med middag og det hele. Men fek.s. en kop kaffe på cafe. Så kan man hurtigt afslutte det hvis det ikke er noget og er det noget, kan man bare gå videre i byen sammen!!!
Knuser og held og lykke
Duece
tilføjet af

et par gode råd

hej ! jeg synes du skal springe ud i det for - vo intet vover - intet vinder !
det kan være det er drømmefyren - det kan også være at det ikke er, men så har du en erfaring mere, som du kan grine af senere. Tænk på at han måske er lige så nervøs som dig, men har dog taget mod til at møde dig !
pøj pøj
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.