9tilføjet af

Behårede mænd

Hvad syntes piger om behårede mænd? (hele kroppen - eller næsten)

Kun fornuftige svar, tak!.. men vær ærlig.
tilføjet af

Tjahh

Personligt synes jeg, der er noget mandigt - og dermed også sexet - over en mand med hår på kroppen. Har aldrig helt forstået det der med kvinder, der forlanger at manden skal vokses på ryggen og lign.
Det luner jo også en kold vinterdag ;o).........
tilføjet af

Ellers tak

Jeg bryder mig ikke om det. Slet ikke. Synes ikke det er specielt mandigt eller sexet. Især udlændinge fra syden synes jeg er utiltrækkende, de er tit behårede også på skuldrene og ryggen. Det ser man når de valser omkring i bar overkrop om sommeren.
tilføjet af

Addd

jeg synes det er virkeligt klamt når mænd har hår over det hele... det er ok på ben, men bare ikke på overkroppen... det skal bare ikke være for meget.
tilføjet af

lækkert

Der R ik noget mere LÆKKERT end en fyr der er behåret! J syns der r noget mandigt over d... :-))
Til gengæld syns jeg d er KLAMT med fyre der barberer brysthårene af, især hvis de r muskuløse og hvis de tar for meget sol...adr
tilføjet af

Jo mere hår, jo mere mand!

og jo mere metro-seksuel, jo mere bøsse!!
jsut my point of view!!
tilføjet af

Iorden

hvis der ikke er for meget hår på ryggen, men en godt behåret bystkasse tænder jeg meget på må jeg sige. Vil lige sige da jeg var yngre, omkring 17-18 år kunne jeg ikke lide en fyr med hår, nu er jeg 21 og må sige at jeg godt kan lide en rigtig mand med hår på brystkasse, mave og ben YUMMI!!
..dog ikke for meget hår på ryggen, det tænder jeg ikke på...
tilføjet af

Nej tak

Jeg syntes slet ikke om behårede mænd, slet ikke når det er hele kroppen , men lidt hår på brystet og så en lille smule omkring den lille fyr *SF*, den må da gerne være en smule glat.

Knus
tilføjet af

Gorilla

Det er ikke sexet med alt det hår på kroppen.Det virker klamt og afskrækkende.Ok,nogle kan lide alt det hår,så smag og behag er forskellige.
tilføjet af

hår

Jeg elsker når mænd har meget hår på ryggen , baller, mave osv. De må også gerne ha hår hår i hele ansigt. Tænder på mænd med tyk pels på ryg og resten af kroppen. Ligesom at være sammen med en stor sexet king kong gorilla!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.