2tilføjet af

Bad folk til jesus?

Jah det gjorde de, da jesus, var blivet korstfæstet.
et fakta, ftg, prøver at manipulere væk, for ellers kan han ikke få hans sekt lære til at passe sammen.
Så nu vil han kun erkende de steder hvor jesus beder til faderen.
jamen det gjorde han ftg, da han var menneske, og skulde vise mennesket, hvordan man opnår nådegaverne. men at manipulere med fakta.
det er det samme som en profeser, vil bevise at tyndekraften ikke findes, og kun tage de eksempler ind, hvor der er en kraft, der er med til at skubbe legemet imod jorden.
og ignorere alt andet.
det bliver vi ikke klogere af ftg.

disuden dem der sier noget fra, får ikke lov til at opleve de herligheder der står om i bibelen:
v18  Jeg vidner for enhver, der hører profetordene i denne bog: Føjer nogen noget til dem, vil Gud tilføje ham de plager, der er skrevet om i denne bog, v19  og trækker nogen noget fra ordene i denne profetiske bog, vil Gud fratage ham hans del i livets træ og i den hellige by, som der er skrevet om i denne bog. Åb 22 :18
tilføjet af

hidtil har I ikke bedt om noget, i mit navn

men for fremtiden skal I bede om alting i mit navn ( Jesus Kristus ). for der er ikke skabt noget andet navn hvorved der findes frelse ----- dise ord er Jesu Kristi Ord.
Jahva betyder JEG ER og Jesus Kristus siger om sig selv i Johannes Åbenbaringen "JEG ER"
Alfa og Omega - den første og sidste - begyndelsen og enden ...
tilføjet af

takker for svaret

v23  Den dag skal I ikke spørge mig om noget. Sandelig, sandelig siger jeg jer: Beder I Faderen om noget i mit navn, skal han give jer det. v24  Indtil nu har I ikke bedt om noget i mit navn. Bed, og I skal få, så jeres glæde kan være fuldkommen.
v25  Sådan har jeg talt til jer i billeder; der kommer en tid, da jeg ikke mere skal tale til jer i billeder, men ligeud forkynde for jer om Faderen. v26  Den dag skal I bede i mit navn, og jeg siger ikke til jer, at jeg vil bede til Faderen for jer, v27  for Faderen selv elsker jer, fordi I elsker mig og tror, at jeg er udgået fra Faderen. v28  Jeg er udgået fra Faderen, og jeg er kommet til verden; jeg forlader verden igen, og jeg går til Faderen.« Joh 16
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.