1tilføjet af

At komme for hurtigt vs. at komme for langsomt

Jeg er en ung mand, der da jeg fik min sexuelle debut ikke kunne komme, det var ikke fordi jeg havde det dårligt med det, som sådan, men alle de piger/kvinder jeg var sammen med, kunne jeg have sex med i timevis uden at komme (eller få en orgasme). Jeg tænkte selv, at det var fordi jeg var mere fokuseret på at tilfredsstille pigen jeg var sammen med end mig selv som sådan. Jeg havde lidt den tankegang "nu skal hun hadadada!" og kunne godt lide at se at det var mig der var i kontrol og kunne lave en så kraftig reaktion hos en kvinde som en orgasme kan være. Nogen syntes måske det lyder som blær eller en kvindes drøm, men jeg kan love for at piger også har et punkt hvor det bliver nok og samtidigt også ønsker fyren kommer. Jeg tror egentlig, de fleste piger bedst kan lide sex der varer en 10-20 minutter fratrukket forspil.
På et tidspunkt mødte jeg en kæreste, der efter vi havde haft sex de første 40-50 gange - og nogle gange op til 4 timer per gang - fortalte mig at man kunne trænes til at komme. Det havde jeg aldrig hørt om, men uden jeg fokuserede på det, havde vi sex en dag - og så kom jeg, bagefter var jeg nærmest i latterkramper i 5-10 minutter jeg kunne ikke lade være med at grine, og sådan gik det så næsten hver gang vi havde sex. Jeg kom hver gang vi havde sex, og gik så i latter kramper(en form for lettelse). Nu sidder jeg så et par år senere og har intet problem med at komme, nærmest modsat, jeg kan nemt komme, nogen gange ønsker jeg, at jeg igen havde mere kontrol over det. Jeg vil skyde på jeg kommer efter ca 10-20 min. når der først er kommet god fart på sex'en.
Jeg leder lidt efter evt. mænd der har haft det på samme måde, eller kvinder der kender det fra andre mænd, og samtidigt også for mænd der har lært at styre hvornår de vil komme uden større anstrengelse. Jeg ønsker nemlig at få en kontrol over det og ikke på en måde hvor man skal ændre tempo for at undgå at ejakulere, men kan fortsætte og vælge at komme eller ikke at komme. Jeg har hørt om mandlige orgasmer uden udløsning, findes de og hvordan lader det sig gøre?
Inputs er velkomne
tilføjet af

Hejsa

Det lyder som om du gør det hele omvendt =)
Fandt selv hurtigt ud af da jeg startede, at det gyldne moment er 15-20 sek. før man får udløsning.
så fandt hurtigt ud af lige at stoppe 2 sek. inden, så jeg fik mange af de momenter =)
Du skriver at du vil undgå at ændre tempo ?
hvorfor det ?
sex er da ikke bare at hamre derud af, når tid er så hop af hende og yd lidt oral sex på hende, eller find på noget andet lækkert.
Tro mig, det vil hun også værdsætte, i forhold til bare at hamre løs.
Tror du skal prøve at google "tantra sex",som også omhandle sex uden ejaculering.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.