3tilføjet af

Aspergers

Hejsa
Jeg er en fyr på snart 24, som altid har været sådan lidt meget special på den nok knap så gode måde, da jeg var barn var jeg indlagt et års tid på børnpsyatrisk, hvor de mente det var noget ADHD, damp, og noget tourette. jeg havde, der blev dog ikke gjort mere ved det der. Og passede så et job fra jeg var 18år til den dag idag, men det var så på bekostning af alt andet, jeg intet kunne overskue og havde ingen liv ud over at prøvet at møde på arbejde, det var på slagteri hvor jeg kunne passe mig selv. Er så kommet der til, hvor jeg også har fået en depression, er nu arbejdsløs og er igen med at snakke med psykiatre samt kommune om hvad nu, da det nok aldrig bliver et fuldstids arbejde jeg kommer til at passe, mere snarer noget flex/deltid eller måske førtidspention. Dog indtil videre kan jeg forstå på min Mor hvilket hjælper mig igennem dette, at kommunen alderede nu forslår noget med et beskyttetværksted :P hvilket da slet ikke lige motiovere ens livglæde eller lys :P skal man så bare spærres end på sådan et sted :P det er da heller ikke noget der fremmer det så man får det bedre... Men igen kender selvfølgelig ikke noget om det... Skal siges jeg også døjer det med at være sammen med andre mennesker. Så der er mange ting :P Synes dog ikke jeg er sådan helt tosset, og synes bare at det med et beskyttetværksted lyder helt galt :P
Mvh Den Triste.
tilføjet af

glædelig jul...

Til dig og dine. Et beskyttet værksted er ikke en lukket instutition, søde ven, det er et sted hvor dem der har det svært som du har, kan komme og arbejde i det omfang du kan holde til det. På sådan et værksted, kan arbejdet være af en lettere art som feks noget der skal samles til evt. fabrikker. det kan være kontorartikler, det kan være ting der skal videre i en produktion eller noget helt tredie. Det med at det er beskyttet handler om at at de folk som ikke kan holde til et fuldtidsarb. alligevel har muligheden for at have et arbejde som de så passer efter bedste evne. ( damp, asperger, mongoler, blinde osv) og du er ikke tosset, du har det bare svært og det kan jeg godt forstå, men prøv at se hvad det er for noget, inden du helt taber humøret. Min stedsøn er også asperger, men han er ikke så gammel, og kommunen, lægerne og hans forældre er ved at finde ud af om han kan få en uddannelse (specielbygget) til ham så han også kan komme videre ud i livet.
Håber dette giver mening for dig. DU ER IKKE DUM. glædelig jul og knus herfra
tilføjet af

Undersøg mulighederne!

Hej
Forstår godt du er bekymret for om det er noget for dig.
Måske kan du undersøge hvilke tilbud kommunen ellers har, og om der er et tilbud der lyder mere tiltalende for dig.
Det er altid godt selv at være med til at påvirke sin situation.
Komunerne har altid travlt, og ved ikke altid hvad der findes af tilbud.
Ellers må jeg give julepigen ret. På sådan et værksted blive opgaverne tilrettelagt efter brugerne. Det er det der er pointen. Så hvis der er noget du er god til, vil man tage det med i en tilrettelæggelse.
Held og lykke!
tilføjet af

du kunne undersøge

Hej,
Jeg har en knægt på 14 som er diagnostiseret Aspergers. Jeg kæmper hans kamp sammen med ham og jeg har hjulpet ham med at finde arbejde i de virksomheder jeg arbejder for. Han er rigtig god til monotomt arbejde. Han er hurtigere og laver færre fejl fordi hans hjerne er anderledes. Dette giver ham nogle fordele på nogle punkter og det er dem jeg prøver at udnytte. I den forbindelse har jeg undersøgt en arbejdsplads i Tåstrup, der hedder computerworld. I kunne undersøge dette på nettet og derved få inspiration til mere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.