5tilføjet af

Arkæologipsykopater!

En artikel der satte mit pis i kog:
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=318342/
At betale et ubestemt beløb, nærmende sig en halv mio. kr., for at arkæologer skal lede efter potteskår. Er de da gået fuldstændig fra forstanden?!
Hvis jeg var grundejer, ville jeg spænge det lokale museum i luften - så kan de lede efter støvede potteskår dér...
tilføjet af

ikke enig

Arkæologer prøver bare at få et indblik i fortiden, og hvis du ikke kan se det videnskabelige i det, er du bare for dum til af forstå det...
tilføjet af

Læs dog linket!!!

Før du udtaler dig! Det er vel ikke rimeligt at sende regningen til grundejerne, narrehat!
tilføjet af

Fed argumentation

"du er bare dum", var det det bedste du kunne sige?
Prøv at læs artiklen og forhold dig sagens indhold. Den enkelte grundejer er af loven tvunget til at underskrive en blanco-check til arkæologerne der vil lede efter (eventuelle) fortidsminder på hans jord. I dette tilfælde en halv mio. kr.?
Kulturarv, indsigt i vores fortid osv, fint nok - men at betale gildet fordi man er så uheldig at være ejer af grund...? Vil det være ok med dig, hvis du stod i den situation?
tilføjet af

fuldstændigt "sort"

Hva sker der her ....folk der skal ha dobbelt løn osv............ hvis de ska grave må de fandme da selv betale.
tilføjet af

Folket skulle eje alt jord

Det er langt ude i skoven, så er det jeg spørger sig selv, hvem der har lavet disse love. Det har ingen rimlighed at lade almindelige mennesker betale for historiske udgravninger.
Men nu ser man en politiker, føre sig frem en af de nærmeste dag om at få ændret loven, selvom det er dem selv der lavet disse åndsvage love.
Men alt jord skulle tilhøre staten, os alle sammen og så måtte vi betale en pris for leje jorden, Så ville et problem som dette aldrig opstå.
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.