5tilføjet af

45.000 flere offentlige ansatte efter kommunalreformen

jo der er virkelig gang i den i hvort samfund ,før var der 208 kommuner nu er der 98 og 45 .000 flere ansatte ,det er 450 pr.kommune og med en gennemsnitsløn på 250.000 giver det en merudgift på 1.000.000.000 kr siger og skriver en milliard. samtidig er 3 ud af 10 kommuner ikke i stand til at koordinere ders løn og it systemmer og det har foreløbig kostet det samme.
Skal du på kommemunen på 3 forskellige kontorer kan du risikere at skal køre 3 forskellige steder hen med op til 20km afstand mellem hver, for den ene gamle kommune har måske med pension at gøre ,den anden teknisk forvaltning og den 3 borgerservice,ti-hi.
tilføjet af

Og nu skal kommunerne spare

Der bliver fyret offentlig ansatte, nogle har allerede gjort det, så skal der ansættes flere medarbejdere i jobcentrene samt købes hjælp hos dyre kursusudbydere så de mange flere ledige kan blive mandsopdækket og sendt i aktivering......i kommunen.
Men det ser jo pænt ud på papiret 😃😃
tilføjet af

På kontanthjælp....

.... og så tvangsaktivering.Der bliver fyret rigtig mange offentligt ansatte . A - kasse understøttelse , tvangs kurser , dyre jobformidlere ( vi har jobcentrene ).Flere ansatte til at arbejde med de arbejdsløse. Rigtig mange arbejdsløsheds problemer .
Det hele koster rigtig mange penge , der godt kunne bruges på en anden måde.
Er man ikke a - kasse forsikret , får man ikke altid BARE kontanthjælp. Formue problemerne. Singler og de unge , en alt for lav indtægt , der kan give mange problemer.
tilføjet af

Grønland har sex kommuner og 56.000 ansatte

eller sagt på en anden måde, befolkningen er på ca. 56.000 mennesker og 32.000 slædehunde, og de lever alle af det bloktilskud på ca. 4 miliarder kr. som danmark sender derop hvert eneste år.
grønlænderne vil skide på danskerne, de kan bedre lide nordmænd, men pengene vil de gerne have.
der bor ca 16.000 grønlændere i Danmark, dels fordi de ikke kan finde en bolig i Grønland, og naturligvis også fordi en øl koster 80 kr. på værtshus i Grønland, og 19 kr. i en butik.
hjemmestyret har lavet en øl der hedder 4.6, altså en øl med en lavere alkoholprocent, så den må sælges i pølsevogne og tankstationer, også uden for kirketiden.
ingen betaler husleje eller elregning, pengene skal først og fremmest bruges til sprut og smøger.
i Godthåb findes der et lyskryds og 4 rundkørsler, samt 86 km. vej og 82 taxier.
tilføjet af

Flere ansatte

men ringere service på alle felter.
Nogle af de 45.000 er ansat til at gennemføre reformen, men de fleste er ansat til at kontrollere, og administrere OVK love.
tilføjet af

Om igen

og naturligvis også fordi en øl koster 80 kr. på værtshus i Grønland, og 19 kr. i en butik.Det er ikke korrekt 40 kr på et værtshus, 17 kr. i butik
hjemmestyret har lavet en øl der hedder 4.6, altså en øl med en lavere alkoholprocent, så den må sælges i pølsevogne og tankstationer, også uden for kirketiden. Den er 2,6 pct
Ingen betaler husleje eller elregning, pengene skal først og fremmest bruges til sprut og smøger. Hvis man ikke betaler husleje bliver man smidt ud endda til i kulden...🙁
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.