19tilføjet af

14-årig i Respirator!

En kun 14 årig dansk dreng lå i går stadig i respirator efter et overfald, som medførte hjerneblødning. -Ifølge Hjørring Politi er drengens tilstand kritisk. - Overfaldet skete i Hjørring natten til søndag, da drengen var på vej hjem til Vrå med seks kammerater. Han var gået lidt afsides for at tisse. -Hèr fik han et knytnæveslag i tindingen af en mand, som stod sammen med to - tre andre. -Meget tyder på at overfaldet var fuldstændigt uprovokeret, siger vagthavende hos Hjørring Politi!
Efter overfaldet kom den 14-årige hjem, men fik voldsomme smerter i hovedet og blev indlagt på Ålborg Sygehus. -Politiet efterlyser vidner til overfaldet, -drengene har kunnet fortælle at de mener at overfaldsmanden var mørk i huden!
Endnu en uskyldig dansk dreng, og så på bare 14 år, som havde hele livet foran sig, -nu med hjerneblødning! og måske kørestol eller handikap istedet? - Ja det finder vi aldrig ud af, og dèt er der flere på denne debatside, som er lykkelige for, -det er jo ikke ligefrem behagelig læsning, så det må være svært at kommentere dette indlæg plus mit forrige, for visse, men alligevel, -jeg inviterer da Lady in Rød og Modille - samt selvfølgelig også hæderlige debattører.
realisten.
kilde: Berlingske, 8/11 - 2002 - side 5
tilføjet af

Vold

Har du overvejet at knægten måske pissede på overfaldsidiotens nyvaskede benklæder?
tilføjet af

hallo..

kvik.. det var satme da ikk en kvik bemærkning..
men man ved jo ik om drengen har provokeret eller på anden måde diskremineret overfalds manden.. og det får vi nok heller aldrig at vide.. men.. vi må da bare håbe det bedste for drengen.. stakkels ham.. men man ved jo ikk hvad drengen har sagt til dem.. han kunne jo have svinet dem til..
tilføjet af

ja det har jeg, MEN

det er IKKE det der står i politirapporten eller vidneforklaringerne, ifølge artiklen.
en 14-årig dreng fra Vrå mod tre - fire voksne mørkhudede, lyderusandsynligt, -selv UDEN vidner!!
realisten.
tilføjet af

hjemsendelse

er en god løsning.
tilføjet af

mindrebemidlet??

ligegyldigt hvad der er sagt, så er der tale om et groft overfald på en mindreårig.
som politietrapporten, siger var der sandsynligvis IKKE tale om nogen provokation, og derfor er gerningsmanden også pist væk.
det kunne nemt være endt med manddrab, det kan det stadig. tænk!! tak.
realisten
tilføjet af

Hvad får

volden til at eskalere som den har gjort nu i mange år?
Er det filmen der påvirker, (det er mere rent at vise vold end kærlighed), er det mangel på opdragelse alle computerspil? Kan det være at alkoholen bliver blandet med andre stoffer?
Holdningen er blevet meget rå, se på specielt hooligan, de kan hellere ikke tåle farvede spillere, som oftest er hentet herop fordi de er dygtige fodboldspillere.
Starlet det med fædre der står på sidelinjen og råber til knægten at han skal fælde en modstander, eller skælder dommeren ud? Er det fordi vi har mistet autoritetstroen?
tilføjet af

Forvent dig ikke det store

fra lady-in-red. For så bliver du helt sikkert fælt skuffet.
Som du allerede kan se snakker hun udenom.

Men sagen er uhyggelig. Vold er ulækkert, men umotiveret vold er simpelthen topmålet af modbydelighed imod sine medmennesker.
Gid de skyldige må blive indfanget og straffet stenhårdt, samt at de må få en enkeltbillet hvis de er fremmede (de blev beskrevet som mørklødede).
tilføjet af

er du syg?

læs indlægget, som igen er et referat af artiklen.
en 14-årig dreng, gentager 14-årig, bliver smadret til halvt hjernedød, OG der skal noget til!! forstår du det, eller er du indoktrineret til at ignorere alle fakta?? det drejer sig angiveligt om en VOKSEN!!!!!!!!!!!!!!
kender du loven????????????????
og en udlænding, eller mørk udseende!!!!!!!!!!
det er hvad der står!!!!!!
og hvad så med alle dine lommefililofier, hvad rager det politiet, mig, monopoltilsynet, FDM, bedriftsundhedstjenesten, HK eller nogle andre???????????????????
dette er den levende verden hvor folk bliver smadret for et godt ord, og det er det - der behøves ingen bortforklaringer eller undskyldninger - HER gælder KUN eet - OG det er ISkold jura....
find den/de skyldige og døm dem og bur dem inde!
jeg tænker KUN på ofrene, voldsmændene kan rådne et vis sted!
har du børn? - kunne du forestille dig hvis det var din søn som skulle tilbringe resten af sit liv i en kørestol fordi en muslim syntes at han skulle have ram på en vantro i sin egen frustration i ikke at kunne slå til, i dette højt udviklede samfund??
realisten.
tilføjet af

Nej jeg forventer

intet af de hjernevaskede debiliteter, man kan vel kun håbe at hvis det nødvendigvis!! - skal gå ud over danskere, og det skal det vel, - at det så bliver een af deres egne på et tidspunkt, ikke!
Så vil de vel sige: "det var dig dig selv der provokerede den søde muslim lille skat, -det må du ikke gøre mere!" - og så bliver lille skat kørt på skadestuen med smadret kranie!
realisten.
tilføjet af

Det er.

Røde svin som dig der opmuntrer disse kulturberigere til at gøre som de lyster.... de behøver ikke føle ansvar!... Føj for fanden.
tilføjet af

Forventer absolut intet,

fra den klamme LIR. Hun er syg i roen.
tilføjet af

Realist?

Forstod du ikke at jeg er imod vold? De voksne, var det nogen der er fra før filmens tid? Nej vel.
Når jeg vil have debattørene til at overveje voldens opståen, er det ikke for at bortforklare, men for hver især af os skal overveje om vi kan gøre noget for at mindske den. Og det sker ikke så meget ved at skrive en hel masse i avisen eller vise det i TV, eller give mere straf, eller at tale nedladende til dem der er uenig med en selv.
tilføjet af

Det kan du godt glemme!

Her i vores såkaldte civiliserede samfund er vold billigere at begå, jo mere grundløs den er.
Man får næsten lyst til at udvandre til et land, hvis retssystem stadig anerkender begrebet "ondskab" og straffer derefter.
tilføjet af

Hvorfor er ikke

den voldsomme vold slem uanset hvem der står bag? Er der forskel på et smadret kranie fra en muslim, dansk rocker, hooligans eller en der har drukket sig fra sans og samling, eller en der er påvirket af et eller andet? Jeg har hele tiden gået ud fra voldens karakter, og at gerningsmanden bliver straffet efter type vold, ikke type identitet.
tilføjet af

Siger

den altid velformulerende, kloge anonym, han der aldrig har et argument i en debat.
tilføjet af

hmm

Jeg kan oplyse at den overfaldte er min fætter
tilføjet af

så kan du fortælle

langt flere detaljer....
pft.
mvh
tilføjet af

Jeg har da argumenter,

men som du selv kan konstatere, er det spild af tid, LIR har slettet, og derved amputeret debatten.
tilføjet af

Du er da for

nærtagende dersom du tager dig af at hun sletter sine indlæg, og fordi du har svaret hende, ryger de med. Tænk ikke mere på det, men forsøg på at være seriøs overfor os andre dersom du ikke gider at svare hende længere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.