7tilføjet af

1 måned siden

kære alle sammen det har været rigti sødt af jer at give mig så mange replies. der er et par mails som virkeli har været tankevækkende. TAK.
mht mig selv går det egentlig ikke bedre. og som sagt passer mit arbejde og sport 3 gange om ugen, har masse af venner. ikk noget egentlig problem med at møde nye piger. problemet er at min x var virkeli den jeg elskede som jeg aldrig har med nogen anden. hun var alt for mig- og jeg er helt nede. så hende for første gang 2 dge siden-det var som at få bank af 5 store fyre. hun kiggede slt ikk hen mod mig og jeg har igen ligget og grædt hele dagen. det er som om det inge ende vil tage. jeg kan ikk lukke ned for mine følelser, selvom det 110%er slut mellem os. er ved at dø......kender mig selv godtnok til at vide at jeg ikk helt il komme ovenpå.
tilføjet af

Er du en

Mand eller en Mus:
Man græder sku ikke fordi en kvinde forlader en, tag det som en oplevelse riger og kom vider.
Der er ikke en spand fuld, men et land fuld af kvinder, der kommer en ny.
Har en onkel som sagde til mig:
Kvinder og Busser løber man ikke efter, for der kommer altid en ny
tilføjet af

Du lyder ligeså dum

og ufølsom som din onkel!
Hvad er dog det for en neandertaler tankegang at man ikke må græde når en kvinde forlader en?? Er det ikke ligeså menneskeligt at være i stand til at sørge, som at trække vejret?
tilføjet af

For god ordens skyld

Er det ikke den samme anonyme der skrev begge indlæg :o)
tilføjet af

Dum nææ, men

Man tuder sku ikke over det, man skal da bare vider i livet, går hun så går hun man kan sku da ikke holde på en som vil gå, så dumhed har mange ansigter, du har måske det ene
tilføjet af

Jeg føler med dig

Held og lykke
Kærlig hilsen og tanker fra
Dorthe.
tilføjet af

Overvejet hvorfor...

at de altid er gået??
tilføjet af

Jeg forstår dig så godt ...

Jeg synes, det er så menneskeligt at føle smerte og græde, når tingene bliver for meget. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige som trøst. Forstår på dit indlæg, at forholdet er helt afsluttet for hendes vedkommende?
Ha' det rigtigt godt ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.