5tilføjet af

Øl fustager....

jeg har et lille spørgsmål her som jeg har tumlet lidt med selvom det nok er ret dumt et eller andet sted, en kammerat og mig selv har diskuteret en del, om der egentlig er kulsyre i de danske øl fustager-......? hvis man kikker i de amerikanske film så smækker de bare lige en pumpe på fustagen og så tanker de øl direkte derfra, så endten er der kulsyre i deres fustager eller også drikker de en meget tam øl.... altså ideen er jo genial at man bare kan tanke fustagen uden det helt store anlæg.... så sætter man bare fustagen i køleskabet 2 dage så der kold øl på stranden til strand fest.
men er der lige nogen der kender svaret her??
mvh gabriel
tilføjet af

ølfustager

der er hverkan kulsure i de amerikanske eller de danske, hvis du har lejet et fadølsanklæg, ville du opdage at der følger en flaske kulsyre med, nu har jeg selv været til havefester i USa flere gange, og det er en simple anordning med en håndpumpe, og ja! de kan ikke finde ud af det med øl, det er fladt!!, de fatter ingenting
tilføjet af

Jeg slutter den bare til kompressoren

så kan jeg også høre hvor meget der bliver drukket.
tilføjet af

Jeg tilkobler kompressoren

og kan på denne høre hvor meget der bliver drukket.
tilføjet af

Næh

Det tager nu heller ikke lang tid at lære at lave et ordentligt glas øl, men det kræver selvfølgelig at der er kulsyre med.
tilføjet af

jo jo

jo jo har tit haft et anløg der er lejet, men har aldrig lige fået tænkt på om der egentlig var kulsyre i fustagen, men okay det vil sige de ikke har brus øllet det satme ikk fedt så... hmm nå men var også for bare at finde en nemmere løsning på et helt anlæg. fandt også et sæt på en amerikans hjemmeside hvor man kunne putte små kulsyre patroner til, så må det blive den løsning stedet så.
men tak allgevel
gabriel
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.