4tilføjet af

årsag søges

Er der nogle her som kan oplyse mig om hvordan mig hvordan jeg kommer ind på http://love.jubii.dk/lovefinder/index.jsp når jeg har Oprettet en profil som har benyttede kaldenavn showdee med kodeord 38790498 kan det skyldes at jeg skulle have benyttede alfabetet i stedet for som kode ord
Mvh Sally 31
tilføjet af

bare så du ved det

Så kan du altså godt logge ind med den kode, har nemlig lige prøvet - bare rolig så ikke på noget...men alle er ikke lige så etiske, så skynd dig at ændre din kode, ok?
Fatter ikke rigtig, at du skriver koden her? Kunne begynde at tro, at dette indlæg slet ikke er skrevet af showdee, men af en der vil hende noget dårligt? Måske er jeg for mistænksom!!!
tilføjet af

;O)

Så må det være mit tastatur i Franc. Så kan jeg altså ikke komme ind herfra. Der står heller ikke andet end en Jule hilsen på forskellige sprog.
Men tak for Oplysningen
tilføjet af

ok...

prøv at skriv til jubii support, måske kan de hjælpe? Ellers må du sige til, hvis du vil have mig til at logge ind, ændre koden til noget andet, du KAN logge ind på, hvorefter du så kan ændre koden igen, så den er sikker. (hvis det altså er besværet værd, frem for bare at oprette en ny?)
Jeg er kvinde og altså ikke ude på andet end at hjælpe. Du kan kontakte mig på mab1@webspeed.dk, hvis det har interesse.
Ellers hav en god aften. ;O)
tilføjet af

Tak for hjælpen

men jeg er desværre nu kommet i tanke om en ekstra fejl 0,5 meter fra skærmen, jeg kan nu huske, at jeg i går tabte noget cigaret aske på mit tastatur ☻🙁Så jeg må nok anskaffe mig et ± nyt tastatur inden det ender som en kinder overraskelse :)
Merry Chrismas, Glædelig Jul
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.