10tilføjet af

vista.../packard bell puter??

heysa allesammen...ved godt vi snakker pris/kvalitet...
men har fundet en packard bell 3,2/ 1024/ 250/ dvdrw for 2800kr...godt/skidt?
styresystem er selvfølgelig vista som alle andre nye putere i dag..men hvor mange bruger vista? synes jeg har hørt så meget skidt om det?
tilføjet af

God PC

Hej!
Jeg har en stort set magen til, dog uden vista. Min kører kanon godt, og jeg har ingen problemer haft med den. Jeg er tilfreds - dog kunne jeg godt bruge lidt mere RAM af og til, men det er jo helt afhængig af hvad man bruger den til. God computer for billige penge!
Go for it...
tilføjet af

har selv en Packard Bell/Vista.

Min er en Vista Basis.Den er ad h.... til.Kan ikke installere hardware.Jeg har vundet den over Nettet,så for mig er den gratis.Personlig ville jeg aldrig ofre penge på sådan noget billig lort som den Basis er.Din skulle gerne være meget bedre,men vær forberedt på at du kan få problemer med at installere hardware på den.Held og lykke med din nye pc vista.
tilføjet af

Lad være.

Den har for lidt ram til at køre vista. Vil du absolut have den, så få installeret XP i stedet for, så får du en dejlig computer.
VISTA mangler for mange drivere endnu, og skal helst have dobbelt så meget ram.
tilføjet af

men

vista følger med alle de computere man kan købe i dag. garentien bortfalder hvis man vælger et andet styresystem?
tilføjet af

mange tak

har sådan set købt den...tør bare ikke pakke den ud..for synes jeg høre så meget skidt om den :s
tilføjet af

nedren :(

håber godt nok ikke det giver så mange problemer. men kender godt nok heller ikke mange der vil hverken eje eller have det. var vel 3 ud af alle dme jeg lige skrev med iaften på min msn der havde vista. og flere havde hørt meget om hvor ringe det skulle være..
tilføjet af

Fra vista til xp,kan jeg det.??

Jeg vil gerne have min vista om til xp,kan jeg det???
Min netgevinst er en vista,og himmel hvor er den dog elendig.
Det er en vista home basis.Skal jeg købe en xp opgardering,eller en ny xp cd-room??
Svar modtages med kyshånd.
tilføjet af

Vista

Du skal købe en ny XP Pro. Den vil blive opdateret til 2012 lover microsoft. XP Home vil så vidt jeg husker, kun blive opdateret til 2009, så Pro udgaven holder længere.
Vista er nu god nok, men den kræver en masse ram for at køre godt, og som sagt tidligere, så mangler der drivere til næsten alt hardware.
Jeg kører selv med en Vista, og den kører superflot, men min printer, Webcam og andre ting, findes der ikke drivere til, så dem kan jeg altså ikke bruge. (Trælst)
Så jeg er ved at overveje, at købe en ny harddisk og kyle en XP Pro på den, så kan harddisken med Vista ligge, indtil der kommer mange flere divere til den. Det dyreste ved den løsning, bliver så XP Pro.
tilføjet af

Producent

Har du tjekket om producenterne af din printer, webcam og "andre ting" har en Vista-driver liggende på deres websider?
tilføjet af

Til Anonym

Ja da, det tjekker jeg hver uge. Desværre er mine ting stadig med på listen over ting, de ikke vil opgradere til Vista. Men jeg håber stadig.
Så joda, jeg holder øje med det.
Var iøvrigt lige ved, at købe et nyt Webcam som var Vista READY, men der er kun drivere med til WIN XP, så jeg lod være. "Andre ting" er bl.a. mit kamera og mit video kamera, som kører med en harddisk og ingen bånd.
Jeg venter bare til efter ferien, så må jeg til at gøre noget.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.