5tilføjet af

Videre efter den "store " kærlighed.

Kort fortalt...pige møder dreng. Bliver forelsket, og elsker som tiden går. Men hvad nu pigen blev forladt. Hun elsker ham jo nok et eller andet sted stadig. På trods af de snart 6 md. Der har været lidt sex siden vi slog op. Han har ny kæreste. Ved ikke helt om hun er noget, han har været hende utro et par gange med mig. Men han slår ikke op. Nu ved jeg at det er tid til at gå videre. Lade følelserne blive tilbage...men hvorfor er hans spøgelse stadig overalt. Ville ønske der var et let svar, men ville gerne høre andres erfaringer. Hvad skal jeg gøre. Afbryde alt kontakt...stadig være venner??
Tak på forhånd...
tilføjet af

Drop the guy

Jamen han lyder som en fyr, der kan få, hvad han vil og tager det også. Han ved han kan holde på dig så han kan da sagtens komme til dig hvis han lige trænger til noget.......
Skal han have lov til at tro det?
Nej drop ham og vis at du ikke er så nem som han troede. Kom videre med dit liv for han er da helt klart ikke værd at samle på. Gi dig ikke, selvom han tilbyder venskab. Han trænger til den kolde skuldre.... Håber det kunne hjælpe dig lidt....
tilføjet af

hvor har du ret

kan kun gi' dig fuldstændig ret...har selv prøvet en fyr der fandt en anden og så troede at han kunne komme til mig ind i mellem når han lige havde lyst...men jeg sagde til ham at det var ham som havde sagt fra og derfor ikke Skulle forvente at jeg stod til rådighed når hun ikke havde tid!
det blev han lidt mopset over :o), talte ikke til mig i et par måneder, men er begyndt at hilse igen.
jeg er dog ikke sikker på om det er fordi de kan få hvad de vil...tror nærnere at de er usikre og ubeslutsomme og derfor ikke kan finde ud af hvad de vil...det er bare min mening
karisse
tilføjet af

Been there - done that

Jeg var sammen med ham i 6 år og blev knust da han forlod mig til fordel for en anden. Men jeg vidste godt hvorfor - vi passede ganske enkelt ikke sammen. Han havde stadig følelser for mig, idet jeg var hans faste og trygge base som han vidste han kunne komme til. Jeg havde også stadig følelser i klemme, så derfor magtede jeg ikke at afvise ham når han troppede op hjemme hos mig og det endte selvfølgelig altid med sex. Det stod på i 2 år og i hele den periode havde han stadig den nye kæreste. Sikke en perfekt situation for ham - en ny og spændende kæreste, men stadig en tryg havn i mig som han kunne vende tilbage til når han havde lyst. Hvor var jeg dog dum!
Jeg fandt så en ny kæreste efter de 2 år og blev hamrende forelsket og fik da virkelig åbnet øjnene for den triste situation jeg havde befundet mig i - jeg kunne se tilbage på 2 elendige år, hvor jeg havde siddet hjemme et utal af aftener og bare ventet på at han muligvis ville komme forbi og ofre lidt af sin tid på mig. Naturligvis bildte jeg mig selv ind at jeg havde styr på situationen, bildte mig selv ind at jeg da ikke isolerede mig og bare sad og ventede på ham - men det gjorde jeg nu altså alligevel, set i bakspejlet.
Da jeg fandt min nye kærligehed blev min eks meget ulykkelig og prøvede utallige gange at bevare kontakten, selv om min interesse for ham fuldstændigt forsvandt som dug for solen. Det er 4 år siden nu og jeg ser stadig min eks en gang imellem. Han er stadig sammen med sin kæreste og jeg er stadig sammen med min, men alligevel prøver han stadig ind imellem at få en mere intim kontakt med mig.
Pointen... ja, jeg kan bare sige ud fra min egen erfaring at det bedste for dig er at droppe kontakten til ham helt. Jeg ved ikke om du inderst inde går og har et lille håb om at han nok stadig elsker og savner dig, siden han er den nye kæreste utro med dig? Sådan havde jeg det selv og det var muligvis også rigtig et stykke hen ad vejen, men han vidste lige så godt som jeg, at vi ikke fungerede sammen, så han havde det helt fint med at have mig på "sidelinien".
Kom videre - glem ham. Skab dig et nyt liv uden ham, det kan sagtens lade sig gøre. Og chancen for at det nye liv bliver meget bedre med tiden, er temmelig stor :-)
Jeg ville ønske at der var en dengang der havde sparket mig hårdt bagi, så jeg ikke havde spildt 2 år på at lade umulige følelser og spøgelser fylde min hverdag.
tilføjet af

drop ham!!!!

hejsa
ved selv hvordan det er.... det nemmeste er at du bare glemmer ham helt,selvom det er svært.
men du kommer over ham, lettere ved den måde.
håber du kunne bruge mit råd..
p.s hvis du har billeder af ham er det nemmest at gemme det langt væk,også alt andet, som kan minde dig om ham,for ellers vender det hele bare tilbage til dig igen,og så tager det endnu længere tid at komme over ham!!!!
knus angel
tilføjet af

trekant

hans nuværende, dig og ham det lyder som en lille trekant ik??
Og alle får hvad de vil ha
fedt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.