3tilføjet af

Vi elsker jer

En hyldest til alle homoseksuelle, jeg er hetero, men synes at det er for fedt at de der er til det samme køn tør at komme ud af skabet. Personligt så har jeg gerne ville have haft en bøsseven, ved ikke hvorfor, og til dem der er bange for at røbe sig kan jeg kun sige at lige meget hvad så er det jeres liv og I burde udleve det som I vil, selvom hvis det er uden at jeres nærmeste er uvidende om det for det kan tit være svært at fortælle det.
Held og lykke
tilføjet af

du er bisexuel

Inderst inde er du i virkeligheden bisexuel, så spring ud og få folkets dom/foragt for det er alt hvad vi har tilovers for homosexuelle.
Mit råd til alle homosexuelle er -flyt til africa der startede AIDS og lad os slutte det der.
tilføjet af

Så må du tro om igen

Hvorfor skulle jeg være bisexuel??? Jeg er 100%heterosexuel og hvad er der egentlig galt med at være bøsse eller lesbisk? Hvis folket vil dømme de Homo- eller bisexuelle så er der vel ikke rigtig noget at gøre ved det udover at tage en dag ad gangen og desuden så kunne du jo starte med dig selv og lade være med at dømme andre. Det er selvfølgelig ikke godt med Aids, men i bund og grund så er det vel ikke dit problem, hvis mennesker dyrker sex selvom de kender følgerne så er det vel deres problem og ikke dit.
tilføjet af

Du er super

Hej jeg er så glad for at du tænker på den måde for mange mennesker ser ned på bøsser og lesbiske fordi det er noget der er anderledes eller "forkert" så det er enormt rart at opleve at der også er folk som dig. Jeg ved godt at der er mange der ik har et problem med det, men jeg synes ik at man ser dem så ofte.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.