3tilføjet af

Vender min elskede tilbage til mig?

Jeg er en Dreng på 19 år jeg er total forelsket i en pige som jeg har kendt lige siden jeg var lille. Mine følelser for hende er enorme har været forelsket i hende lige siden jeg var lille og altid havde haft lyst til at få kontak med hende. Jeg fik endelige kontakt til hende som 18 år og hun var 17 år, vi fandt ud af at vi begge havde kæmpe følelser for hinanden og forelsket lige siden vi var små. Hendes og min forældre har et godt forhold med hinaden i 20 år, vores kontakt varede i halvendet år og vi havde så godt sammen. Vi havde mest kontakt via sms og ringede til hianden msn og mødtes en gang imellem og hun havde altid haft drømme om at møde mig, stærke følelser for mig og samme her. Vi elskede så meget hianden, oplevede mange oplevelser sammen. Vi havde lige siden haft planer om at giftes osv. men hun ringede en dag og sagde at hun ville trække sig fra forholdet fordi at vi sms´et for meget til hianden og ringede for meget til hinaden, det blev hun træt af fordi hun syntes jeg presset hende for meget osv, og at der er langtid til ægteskab. Der blev jeg sønderknust alt faldt sammen, mit hjerte var knust jeg var bange, fordi har aldrig elsket en så højt før aldrig har hun haft det så godt før og elsket mig højt, men alligevel var hun blev træt af forholdet. så ringede for at få en snak med hende og spurgte hende hvis jeg kom og friede i fremtiden ville hun så sige ja, hun svaret at det ved hun ikke, at det ville komm an på om hun stadigvæk har følelser for mig der og at lige nu! havde hun ikke følelser for mig men måske ville følelserne kom tilbage igen om nogle måneder eller år, det forstod jeg bare ikke fordi hvis man er så forelsket i hinaden siden seks år hvordan kan hun blive træt af forholdet og føle jeg presset hende for meget ?? forstår ikkk efter alt den kærlighed jeg har givet hende og alle de løfter vi gav til hinanden og alle de drømme vi havde sammen bare ud i vasken. så derfor spørgere ville hun komme tilbage til mig ?? hun sagde hun ville ikk have forhold med nogen og bare være fri !! MEN ville hun komme tilbage til mig og skal jeg bare spille kostbar ????? hva gør jeg ???
tilføjet af

Kostbar

Der er ingen grund til at spille kostbar hvis du virkelig gerne vil have hende tilbage.
tilføjet af

rolig mester!

jeg tror det hele kan have været lidt overrumplende for hende. Det kan godt være hun var (og måske stadig er) vild med dig, men al den snak om ægteskab skræmmer hende altså væk. Den slags er i alt alt for unge til, og det er klart hun ikke kan overskue at binde sig SÅ meget i sådan en ung alder.
Det kan godt at at du føler dig forelsket og har lyst til at smide alt du ejer og har på gulvet for kun at være sammen med hende hele tiden, men det må du for guds skyld ikke! Det er vigtigt at du ikke opgiver hele dit liv til fordel for en pige, og hun vil kvæles i din kærlighed hvis du gør.
Men nu da skaden er sket, er det bedste at holde op med at skrive og ringe til hende hele tiden. Giv hende den plads hun har brug for, så hun kan komme til at mærke med sig selv om hun savner dig. Hvis hun gør, tager hun selv kontakt igen, og hvis ikke, så er løbet kørt.
Men din taktik lige nu er altså bare: vent og se.
Og imellemtiden så lev livet lidt!
tilføjet af

lær og være iskold

du skal helt klart spille kostbar. jeg er også selv en pige.. men jo ligeglad du spiller jo mere vil hun tænke hvad mon han laver nu osv.. hun vil stadig eje dig selvom i ikk er sammen, vær ligeglad, kom sammen med en anden pige, maybe kommer du over hende, men hvis hun høre du kommer sammen med en anden og hvis hun har følser tro mig hun vil brænde inderstinde, men hun vil spille kostbar hun er en pige hun vil vise sin værdig. tro mig jeg slå op med min kæreste han er kurder jeg er tyrker for ik så lang tid siden, han kom ind og side, jeg spillede så kosrbar, men han skrev til mig, jo mere han skrev jo mere værdigfuld følte jeg mig og spillede mere kostbar derfor vær ligeglad... og hun vil godt være single stadig hun vil være fri, altså ligeud hun er ikke klar og moden nok til det. nu ved jeg jo ik hva for en type du vil have. men hvis du er perker (ik misforstå det) og går op i ryy osv. ikk misforstå det så hun iik en for dig hvis du går op i sån noget du ved hva jeg mener. hun er ik dig værd så og hvis du er dansk så staig på den samme måde hun er ik dig værd lær og spil kostbar så render hun mellem din ben til sidst.. en dag om der går mrd eller længere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.