19tilføjet af

Vægttab - HVORDAN GØR JEG ?

Hej alle sammen.
Jeg har et kæmpe problem (for mig).
Jeg vejede 54 kilo,da jeg mødte min kæreste og nu er det blevet lidt for "hyggeligt" og jeg er oppe og veje 63 kilo. Det lyder ikke af meget, men jeg er meget spinkelt bygget. Jeg lider meget af appelsinhud på lår og baller.
Problemet er nu at vi snart skal på ferie min kæreste og jeg. Det gør mig selvfølgelig meget nervøs. Tanken om mig i en bikini på stranden med meget skarp sollys... Åhh gud.
Det er her jeg vil høre om der er nogle der kan hjælpe mig, med hvordan jeg taber de 9 kilo. Jeg har ni uger til at gøre tabe dem.
Gode råd vil jeg meget gerne have - evt. en "buddy" jeg kan skrive med og dele råd med. Min mailadresse er lottehaahr@sol.dk
Hilsen ;o)
Hilsen Lotte
tilføjet af

Måske..

Hvis du spiser sundt, og dyrker motion så kan det være du kan nå det.
undgå pasta, kartofler og ting med meget stivelse i. Oksekød (fra en filet) er fint for der er ingen fedt i.. tænkt over hvad du spiser.. og lav motion..
Held og lykke.
tilføjet af

løb og svømning

det er godt at løbe - jeg løber meget og synes jeg derved mister lysten til at spise for mange tomme kalorier
svømning betragter jeg som enform for belønning oven på de mange ugentlige løbeture
god fornøjelse
tilføjet af

Den bedste løsning...

Hej Lotte.
Tag og meld dig ind hos De Danske Vægtkonsulenter (DDV). Det er ikke en kur men en kostomlægning, og følger du planen 100%, taber du dig ca. 1 kg. om ugen. Det er ikke noget med pulver og piller, men rigtig mad (og meget af det!) og drikke...
Jeg følger den selv og har nu tabt 10 kg. på 11 uger, men mange taber sig 10 kg. på meget kortere tid... Vælger du pulver eller piller, vil du med sikkerhed tage det hele på igen - og formodentlig mere til! Det er bevist!
Gå ind på www.vaegtkonsulenterne.dk og se hvor den nærmeste afdeling af DDV er i forhold til din by... Held og lykke med det! Du vil ikke fortryde det! Du er velkommen til at skrive til mig på mail2kate@sol.dk hvis du har flere spørgsmål...
Mange forårshilsner fra Kate
tilføjet af

DDV virker - for mange..

Jeg kan tilslutte mig DDV - jeg har selv smidt 66 kilo vha DDV - og på kun 38 uger - men det er jo så ekstremt... Du vil kunne smide 1 kilo om ugen - det er jeg ikke i tvivl om.... hvis du altså vil.....
tilføjet af

DDV

Jeg syntes der er rigtig mange der scorer en masse penge på os småfede danskere. Jeg selv har også prøvet DDV Jeg tabte mig i øvrigt det ene kilo om ugen, men syntes det er lidt i overkanten med den totale omvældning af ens vaner. Jeg er enig i at det er nødvændigt, men det er en kold tyrker der vil noget.
Det jeg gennem tiden har haft størst held med var en trappe maskine og en spinning cykel. Tabte 32 kg. I dag er jeg dog tilbage på min "kamp vægt" 112 kg.
Og problemet er at jeg "går amok" når jeg spiser. Jeg tror mange kender tilstanden, man ser lige ind i køleskabet...hmmmm og det ender med at ens energibehov er tilfredsstillet for to dage... og så man har det selvfølgelig skidt i to dage.
Jeg bliver meget glad når jeg læser om andres gode resultater med slankekure og kostomlægninger. Men når alle vi fedebasser betaler for at slippe af med de overflødige kilo.... Så er der nogle der sidder og score kassen.
"Fedt" afvænnig burde være et nationalt anliggende på lige fod med narkotika afvænning og som rygning også er ved at blive. Masser skat på fedt og sukker. Sund og ernæringsrigtig kost i børnehaver og skoler.
coca cola og Mc D skulle betale store afgifter for at have lov til at sælge deres "mad", som forøvrigt smager skide godt.
Bland selv slik... Der findes utroligt meget af den slags, og maget af det er noget billig skidt, men vi køber det alligevel, for det er jo slik dag... Men hvorfor ikke købe lidt, men godt slik... Ved det ikke det er vel et syndrom med kvantitet frem for kvallitet.
Tænk engang på hvor mange forretninger der udelukkende lever af at sælge tomme kallorier, En kiosk bruger mange gange flere hyldemeter på slik og kager end de gør på sunde sager.. Måske skulle man fravælge de forretninger hvor man "falder i", afvikle sit Dankort/visa så man ikke lige køber noget.
Måske skulle vi lave en opskrifts database der er gratis tilgængelig for alle. hvor alle kunne bidrage med opskrifter og gode råd.
Og til dig der startede tråden..... Du skal ikke være nervøs for din ferie. Du ser sikkert rigtig godt ud i dit badetøj. Så nyd din ferie, og skulle du komme ud for en skidt oplevelse på ferien, skal du bare tænke på at der kan være to af dig inde i mig.
hej
tilføjet af

Hej Lotte!

Jeg vil gerne give dig et godt råd!
Jeg har været overvægtig i mange år, jeg ved godt at du ikke skal tabe, så mange kg som jeg.
jeg har tabt 28,5 kg på 7 mdr med vægtvogterne, dette er ikke en slanke kur, hvor alt er forbudt, men man er på Points.
Prøv denne side: www.weightwatchers.dk
Held og lykke.
Lisbeth.
tilføjet af

Dav

Hej Søde Lotte...
Vi er 2 piger der gerne vil hjælpe dig... Vi syntes det er kanon synd for dig... Men fandme også for din kæreste... Good Luck til jer begge... Og god tur ned til varmen...
Ha det godt og lev godt
Hilsen Yrsa & Gurli
Ps. R din kæreste lækker??
tilføjet af

Rigshospitalets stofsskiftekur

Hej Lotte
Vi fleste kender vel problemet, at når man får en kæreste bliver det vældig hyggeligt med det ene og det andet!
Prøv med Rigshospitalets Stofsskiftekur, den varer 13 dage og man kan tabe mellem 2-15 kilo - alt afhængig af hvor meget fedt man har at tage af.
Den må tages hvert andet år, da den går ind og påvirker stofskiftet!
Det er vigtigt at følge kuren 100% og ikke afvige på nogen punkter, heller ikke mere eller mindre end der står. Så burde du opnå gode resultater!
Den skulle være til at finde på nettet!
mvh(Mette
tilføjet af

vægt-tab

Heii..
jeg ved hvad du er ude for.. Jeg har nemlig det samme problem. Det jeg gør er: Jeg prøver at spise mindre og sundere. Og så går jeg i motionscenter 3 gange om ugen.. Det hjælper. Jeg har meget svært ved at tabe mig, men skulle gerne tabe ca 10 kilo inden sommerferien. For du har ret.. det er ikke lige det fedeste, at gå rundt med lidt for meget på maven, eller hvor mán nu har det.. hilsen Mie-pigen.
tilføjet af

Hjælp til Lotte

Hej Lotte.
En god måde at få forbrændingen op er: At gå en time hver morgen inden du har indtaget noget mad. Det sætter din forbrænding i vejret. Hvis det kniber med tiden kan du udsætte gå turen til efter arbejde eller om aftenen ca. en halv time efter aftensmaden. Tempoet skal være i et konstant tempo så du mærker din puls stiger. Der ud over kan du anskaffe dig elastikker til benene og lave øvelser foran fjernsynet eller andet. Gode råd om mad er der jo et hav af, bare husk på hvad du sætter til livs, undgå kartofler, pasta og hvidt brød. Spis masser af protein altså kød samt salat. Drik ca liter vand om dagen så giftstofferne i kroppen bliver renset ud.
Hvis du vil vide mere om forskellige effektive træningsmetoder kan du bare skrive til min mail.
Jeg har selv trænet kampsport i 8 år og underviser nu i et fitness center.
Hilsen Nadia
tilføjet af

Drik ALOE VERA hver dag og mærk forskellen

Ja, drik ALOE VERA hver dag og mærk forskellen...
Jeg har selv haft problemet med overvægt, og er meget tilfreds med resultatet af en kombination af ALOE VERA GEL og FIELDS OF GREEN!!!
Skriv hvis du vil vide mere...
Mange hilsner
Kisjan
www.flp.dk/kisjan
tilføjet af

Til tpf

Jeg har netop læst dit svar og jeg må indrømme at det berørte mig dybt! Jeg er ikke selv overvægtig men har været ude i spideforstyrrelser fordi jeg har bildt mig selv ind at jeg var det.
Jeg giver dig ret i, at vi skal tage fat i problmet! Alt for mange kommer ud i det samme pis som jeg, netop pga alle de fristelser som butikker glædeligt sælger. Men det er måske lidt drastisk at sætte skat på sukker og fedt, som du foreslår. Det er desværre svært at få gjort et eller andet som kan hjælpe os...
tilføjet af

vægtøkning?

Klager DU over at veie for meget med 63 kg?
Der står inget om hvor lang i er!
Jeg er 180 cm. og min vægt stopper nu på 180 kg.
Jeg er ikke bekymret for at du viser deg i bikini denne sommer!
tilføjet af

Træning

Kære Lotte,
Det eneste der virkelig virker, er en god viljestyrke, og så at man træner mindst 30 minutter om dagen. Hvis man ikke gider bruge penge på fitnesskort, så kan man jo købe fitnessvideo, dem findes der mange af.
tilføjet af

Rigshospitalets stofsskiftekur er ikke noget rigshospitalet har fundet på

Den stofskiftekur er aldrig noget som rigshospitalet har lavet. Det er bare noget man kalder den, men den har aldrig haft noget at gøre med rigshospitalet. Se selv her: http://www.spilbingo.dk/slankesiden/artikler/index.php?Side=rigshospitalets_stofskiftekur.htm
Du ved garanteret godt hvad der skal til:
1: Motion
2: Sunde madvaner
3: Kontrolleret indtag af hvad du spiser
4: Et gå på mod
5: At kæresten støtter dig
tilføjet af

hold dig fra rigshospitalets slankekur.. se hvorfor....

Rigshospitalets stofskiftekur
Denne slankekur har cirkuleret i årevis. Kuren har intet med Rigshospitalet at gøre, den forbedrer ikke stofskiftet, den er tværtimod underlødig med hensyn til en lang række næringsstoffer.
Kuren har cirkuleret de sidste 20 år og består af en 13 dages kostplan, der sædvanligvis er sammensat af magert kød, hårdkogte æg og sort kaffe. Ernæringsrådet har vurderet kurens ernæringsmæssige kvalitet. Den har et lavt indhold af kalorier og kulhydrater, så man taber sig ligesom man gør på alle andre kure. Men kostplanen dækker ikke kroppens behov for en række vitaminer og mineraler heriblandt kalk, jern, og B-vitaminer. Den lægger heller ikke op til bedre spisevaner.
tilføjet af

Rigshopspitalets................

Jeg vil bare lige sige at jeg har prøvet den kur to gange med tre års mellem rum og den er virkelig god! første gang tabte jeg mig 13 kilo - og anden gang femten kilo!
Det kan godt være at man mangler vitaminer jern og kalk men der er noget der hedder vitamin piller og jern/kalk tabletter så er det jo ikke så slemt når det bare er tretten dage at det drejer sig om!
Med hensyn til bedre spisevaner kan du efter kuren ikke spise så meget fordi din mavesæk jo (som alle ved) bliver mindre når du ikke spiser meget.
Og hvis man er intereserret i at holde formen så fortsætter man med salaten og det fedtfattige kød - jeg siger ikke at man skal følge kuren men man holder vel øje med hvad man putter i munden ellers er der ingen ide i at tage kuren!
tilføjet af

Hej er en pige på 13år jeg vil gerne tabe mig inden sommer jeg vajer 59kilo. og jeg er så fed synes

Hej er en pige på 13år jeg vil gerne tabe mig inden sommer jeg vajer 59kilo. og jeg er så fed synes jeg selv med inet selvselid :\ jeg har prøvet et slanke plaster og slanke piller men intet hjælp .jeg cyklede engang på min motions cykel i 2o min. hver dag efter aftens maden , men så gled jeg væk fra det og begynde og spise og spise .. jeg vil prøve og begynde igen og spise lidt sundt for vil gerne smide de 6-7 kilo men har du ikk nogen gode råd til hvad jeg skal gør ?
hilsen Maria.
tilføjet af

Buddy

Hejsa Lotte.
Jeg har selv været i samme situation. Jeg syntes du skulle kigge forbi http://www.min-slankekur.dk Der kan du få støtte og blogge med andre i samme situation som dig selv. Hjælp til selvhjælp. De er rigtig flinke og rare.
Knus Helle og held og lykke med projektet ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.