5tilføjet af

Undrer mig lidt......

Der har været megen snak om størrelsen på kvinder og mænds legemsdele herinde i dag.. Bl.a. har der været snak om, hvorvidt intelligens hænger sammen med størrelsen på bryster... Forhåbentligt ment som en joke .................
Jeg har altid haft MEGET små bryster og har egentligt altid været ret stolt, ikke af dem som sådan, men af at jeg ikke lignede alle andre... Men jeg ved ikke rigtigt hvorfor, det så småt er begyndt at ændre sig.. måske er det sådan, at med alderen kommer også ønsket om at kunne falde ind i mængden.. Trods (eller måske pga) små bryster har jeg aldrig haft problemer med at finde kærester.. Jeg har aldrig været flov over, at den udkårende skulle se mig uden tøj på.. Jeg har altid godt kunne lide mig selv.. og kan det så sandelig stadig ! .. Men alligevel har det nok altid ligget i baghovedet og naget.. For når jeg tænker nærmere over det så hæmmer det mig egentligt ret meget i dagligdagen .. Tøjkøb er en pinsel, for bluser er ikke lavet til så små bryster.. Jeg har aldrig ejet en BH... Jeg har ikke været på stranden i 14 år .. osv osv osv..
Et eller andet sted kan jeg godt forstå den generaliseren der er af kvinder med "plastikbryster" .. for ja, der er helt klart nogle kvinder, der får dem lavet for opmærksomhedens skyld og for at tiltrække mænd.. Men der er absolut mindst lige så mange, der gør det for at slutte fred med sit selvværd.. Og tro det eller lad være ..for disse kvinder drejer det sig altså ikke om mænd !
Det sørgelige er bare alle de fordomme der er .. Ja, vi burde alle kunne leve i fred og harmoni både med hinanden og vores kroppe.. men sådan fungerer verden altså bare ikke .. Faktum er at vi kigger, vurderer og dømmer så hinanden på udseendet... Og visse kropsdele har bare højere status end andre.. Sådan er verden nu en gang skruet sammen...
Det korte af det lange er altså, at jeg i en alder af knapt 30 år har besluttet, at jeg vil have lavet en brystforstørrenden operation .. ikke noget vildt ( jeg har jo ingen planer om at springe ud som pornostjerne eller lign. ;o) )men bare så jeg føler, at jeg også er med i den lille leg som kaldes "livet".. at jeg også har samme værdi som alle andre.. For det er der, hunden ligger begravet.. Selvværdet.. Vi lever i en kropsfikseret verden, det kan vi ikke komme uden om.. Og derfor er det nu en gang svært for nogle at skille sig ud fra mængden.. og hvis det er så hårdt og man har muligheden, hvorfor så ikke gribe i egen (manglende) barm og gøre noget ved problemet ?
tilføjet af

Alt med måde

Hej Anine
Du er selv lidt inde på det med størrelsen, og jeg tror det er her fordommene kommer ind. For at se en pige med størrelse "kuglerund" lægge sig ned på en strand, og de så ikke ændrer form eller noget - så ser det kunstigt ud af pommeren til...
Eller små slanke piger der får lavet str. 80DD det ser jo heller ikke harmonisk ud. Det er lidt som om at når nu de koster en bondegård, så skal man den ondelyneme også have noget for sine penge. Fair nok det er bare ikke kønt. Nej en pige der som du vil have "bare lidt mere" så ser det jo harmonisk ud i forhold til kroppen. Samtidig med din holdning så synes jeg da at det er ok, men at der er kvinder som du også er inde på - der gør det for at behage mænd - er sgu tragisk - har vi mænd virkelig så meget "magt" at kvinder lægger sig på briksen og får lavet sin krop om.... det er fandme uhyggeligt du!!!
Og ja det var så min personlige holdning til kunstige babser c",)
Held og lykke fremover med dine nye bryster *S*
S....
tilføjet af

for store og for små

ja vi er svære at gøre tilpas!
selv vil jeg gerne have lavet mine egne bryster lidt mindre, fra en 80D til en 80C.
det er som sådan ikke fordi det generer mig at have store bryster for det har jeg jo altid haft, men jeg synes faktisk at det er diskriminerende at jeg ikke kan gå ned i kvickly eller i Hennes og Mourids og købe et BH-sæt som alle andre og til en rimelig pris. Nej i min størelse skal man altså ind i en "Rigtig" lingeriforretning og give omkring 400 kr for en BH - og det kan simpelthen hidse mig op. Man har jo ikke flere penge end andre bare fordi man har store bryster fra naturens side.
Så til dig med "de små", vær dog bare glad for dig selv som du er og lad være med at hoppe med på den vogn, hvor vi alle sammen skal være "perfekte" - og hvorfor skulle det egentligt være mere perfekt med store end med små?
hvis du lægger dig under kniven, er du jo bare med til at gøre det til noget naturligt at skulle ligne alle de andre.
Det er bare min mening.
tilføjet af

....

Men hvad er forskellen på at jeg ønsker at få lavet mine bryster en smule større og at du ønsker at få lavet dine en smule mindre❓..
Jeg ER glad for mine bryster og min krop generelt .. Det er ikke noget jeg gør for hverken min kærestes, min nabos, mine kollegers eller nogen andens skyld ... Det er kun for min egen skyld .. For at jeg kan blive gladere og ikke føle mig hæmmet .. Og du kan vende og dreje den lige så tosset du vil; vi bliver målt og vejet dagligt af omverdenen .. Og for mig er det hæmmende at jeg ikke er som "alle andre" .. Jeg ønsker bare at føle mig fri... og det kommer jeg aldrig til med den størrelse barm jeg har nu.. Heller ikke selv om jeg faktisk er rigtigt glad for mine bryster ...
tilføjet af

undskyld mig

men det lyder da lidt underligt at du er så hæmmet af dine bryster når du samtidig skriver at du er glad for dem, - det forekommer mig at være en smule selvmodsigende.
men du skal da bare gøre som du vil, - hvis du er sikker på hvad du vil.
tilføjet af

Jeg forstår dig...

Jeg fik selv lavet større bryster for 5 år siden og jeg har aldrig fortrudt det. Jeg gjode det for min egen skyld og ikke for min kærestes skyld, som syntes at jeg var helt perfekt.Mit selvværd blev selvfølgelig ikke bedre, men det gjorde min selvtillid og det betød meget. Nu køber jeg lige nøjagtig de toppe jeg har lyst til uden at skal se om det nu fremhæver noget. Andre behøver ikke, at skal se hvor meget jeg har, jeg ved det selv.Jeg føler mig som en kvinde. Nogen synes at det er for dumt, for man skal accepter sig selv. Og jeg misunder virkelig dem, som bare altid har været glad for sig selv, det må være dejligt. Men "I" må også prøve at forstå, at alle er ikke som "jer".Lad være med at fordømme.Måske har i oplevet en som har fået lavet større bryster og som nu synes at det er helt legalt at smide tøjet så alle kan mærke og se. Men tro mig - det er langt fra alle der gør sådan. Dette er MINE bryster (købt og betalt:-))
Hvis du har overvejet det nøje at få lavet større bryster, så spring ud i det og få gjort noget ved det. Hvis du har en snert af tvivl om du nu vil fortryde, skal du måske tænke lidt mere over det...
Husk det er DIN beslutning!
Held og lykke..
Hilsen pige1980
P.s det kan sagtens lade sig gøre at amme - har lige selv gjort det:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.