12tilføjet af

Udlændinge og kriminalitet - skal de udvises?

Jeg kunne godt tænke mig at høre forskellige personers holdninger til udlændinge og kriminalitet. Jeg savner i den grad konsekvens over for de udlændinge, der begår kriminalitet. Udlændingene er i et fremmed land, som har sine regler og normer. Disse regler og normer skal de selvfølgelig overholde, ligesom vi danskere også skal. Jeg mener bare, at hvis de ikke kan indordne sig efter de gældende regler - i denne sammenhæng taler jeg straffeloven - så har de ikke noget at gøre i Danmark. Ved grovere lovovertrædelser bør de ganske enkelt udvises. Også hvis der sker gentagne mindre lovovertrædelser, bør de udvises. Jeg er træt af den blødsødne behandling, mange dybt kriminelle udlændinge får i det danske samfund. De danskere, der begår kriminalitet, bør også straffes hårdere - dog ikke ved udvisninger, da de er født i Danmark og dermed er Danmarks problem.
tilføjet af

Absolut Udvisning

Det er helt iorden med udvisning af kriminelle indvandre og asylansøgere.Der skal bare slås hårdt ned på dem,ud af landet med det samme.At indvandre også tynerasere andre i boligområder skal også udvises af landet.Alt den sødsuppe behandling af disse elementer skal da helt ophøre.Her er så meget bøvl og uro,ballade med disse elementer,at danmark da for fanden snart har fået nok.
tilføjet af

Så er det godt!

Så er det godt med at vende den anden kind til, hver gang en person med anden etnisk baggrund bryder dansk straffelov burde vedkommende sendes hjem og retsforfølges i hjemlandet. Det kunne nok lære dem at opføre sig ordentligt! Bliver de dømt, så sender vi da bare hele familien hjem for at holde vedkommende med selskab. De er i bund og grund nassere i vort samfund som vi ikke kan tolerere og derfor burde de allerede ved grænsen have valget 1: bliv integreret på maks 2 år uden kriminalitet. 2: forsvind omgående. Kvajer dem der vælger 1 sig. Jamen så er det ud omgående.
Selv om mange af dem har boet i danmark hele deres liv og derfor kalder sig for danskere, så burde de sendes ud af landet ved gentagne kriminelle handlinger. Er det grovere forbrydelser, så sendes familien med. Enkelt og effektivt!
tilføjet af

familie

godt det ikke er dig der bestemmer.
Iøvrigt forstår jeg ikke hvordan man kan ønske at hele den kriminelles famlie skal sende med tilbage??Hvorfor skal alle straffes for en enkelt person fejl??
tilføjet af

Kriminalitet og udvisning.

Mange af de unge udlændinge er født i Danmark. De har deres religion , og en anden opdragelse end den danskerne får. Den måde de vil leve på , og den måde vi vil leve på er modsat hinanden. Nogen kan ikke lide vores demokrati , de kan ikke lide det danske , den måde vi lever på. Det kan KUN give konflikter og ballade. Nogen bruger saria lovene , ønsker at støtte terror , er religions fanatikere , kan ikke lide vores militære samarbejdspartnere. Alt for meget kriminalitet , ballade . Udvisning er jeg tilhænger af , helt andre metoder for at få kriminaliteten ned. Sådan som vi danskere bliver behandlet er dog for groft. En lille dreng på 11 år , må ikke spise en spegepølsemad på en skole , bliver udsat for grove trusler. Kvinder og piger kaldes for ludere. Vi er vantro. zzzzzzz vågn op Dansker.
tilføjet af

Både og...

Nu er det sådan at man ikke kan straffe en familie for den enkeltes forbrydelser, det er simpelthen forkert MEN hvis der i familien har hersket en holdning af "dette lands love ikke har relevans for os fordi vi tilhører/tror på andre love der påbyder os tilsidesætte gældende lands love" så er det i sig selv problematisk.
Hvis en indvander-familie konstant har den holdning at Danske piger er ludere og intet værd og at sex og forholdet mellem kønnene er præget at massiv uretfærdighed og uligevægtighed, så er familien indirekte ansvarlig når deres lille øjesten handler derefter og går ud og gruppe-voldtager en Dansk pige. Godt nok er det de unges handlinger der skal straffes, men dem der smeder kuglerne går fri og kan fortsætte med at udbrede deres sindssyge holdninger.
Dette er også forkert.
P.S. Der findes også sindssyge Danskere der har samme eller ligende holdning til kvinder og sex. De er som oftest betragtet som pyskisk syge (sjovt ikke, civiliseret mennesker med samme holdninger som indvandrene betragtes af det moderne system som pyskisk syge) men de skal så absolut også straffes på lige fod med alle andre.
Principielt er jeg dog imod at straffe familien for dens medlemmers handlinger sålænge familien ikke har opfordret til disse handlinger. Vi kan så inderligt meget diskuterer om hvorvidt mange (ikke alle) indvandres racistiske og kvindehadske holdninger opfordrer til kriminalitet.
tilføjet af

SMID DEM UD, hvis de ikke stopper

stopper de ikke med deres lort, SÅ SMID DEM AF H til
tilføjet af

Nazi Hans, DU HAR EVIGT RET

du har så evigt ret.
Vi danskere er ALT FOR BLØDSØDNE. GØR NOGET VED PROBLEMET.
tilføjet af

tænk dig om

hvis en person, i en indvandre familie, laver ballade kan du jo ikke sende hele familien til et fremmed land. og hvis du kun sender ballade personen ud, skal den resterende familie og dens omgangskreds nok syntes og det danske samfund og dens normer.
ps. jeg er dansker
tilføjet af

Tænk dig om!

Hvad resten af den kriminelle familie syntes om danmark, er da deres problem!
tilføjet af

LED EFTER FEJLEN HOS JER SELV FØRST!

Jeg syns i alle sammen er total racister. jeg er en pige som er tyrker men er født i Danmark. Alle i min familie har da ren straffe attest og arbejder for det danske samfund. Min søster er pædagog og far selvstændig. Nu spørger jeg, hvis en fra min familie skulle lave noet LORT (som i kalder det) sku det så gå udover hele min famile.?! jeg synes det er de dårligste og mest racistiske tankegange i har. I ville bare jage udlændinge ud som et dyr! Husk at de også har et liv og er mennesker lige så meget som jer danskere. Fordi vi ikke bor i vores hjem land er det ikk ens betydne med at i må behandle os som noet lort.. En ting jeg os ville gøre opmærksom på er at Min farfar og hans generation blev inviteret til Danmark da der var mangel på arbejdskraft.! Dengang var de jo fine nok om de så var kriminelle eller ej fordi de omgående var hjælp til det danske samfund. Men nu da det danske samfund har fået det de ville, ville i smide os ud.. Det er en egoistiske tankegang.! Vi har lige så meget ret til ta være her som i! Det er jo mennesker som jer der gor at de udelandske unge for nok og laver kriminalitet.. Det er da heller ikk kun de unge.. og fordi de er sort haaret betyder det ikk at man er kriminel. der er ogsaa danskere som er det. Det er mennesker som jer der skubber de unge ind i det kriminelle verden. Først må i tænke på jeres egne problemer og rette jeres eget omkreds(SMIDE DEM UD) og der efter tænk på os udlændinge.. LED EFTER FEJLEN HOS JER SELV!
tilføjet af

hmmm!?!?

NEJ SELVFØLGELIG IKKE, DER SKAL SQU VÆRE PLADS TIL ALLEEEE!!!
tilføjet af

de skal hjem også familien

Grunden til at det er hele Familien der skal sendes hjem, er de mener mange gange at politiet skal holde lidt afstand til de kriminelle, for som de siger at det er et problem de selv skal klare med fædregrupper, fuck fædregrupper det kan vi ikke pruge til noget i vores lille smørhul, bryder de straffeloven smid dem ud også selvom at de ryger hjem til en dødsdom. for hvis de bliver smidt ud laver de ikke mere balade i Danmark
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.