7tilføjet af

Tvivlen

Jeg har været sammen med min kæreste i 7 måneder.. Der hvor han arbejder holdt de en sommerfest, han kom ret sent hjem men var i super godt humør.
Ugen after havde jeg fri en dag og besluttede at jeg ville overraske ham og hente ham fra arbejde. Da jeg kom derud kom der en pige ud i pausen og begyndte at snakke til min kæreste.. "Det var lidt vildt at de troede at vi var kærester". Al den tid hun var der kiggede han ikke på mig en eneste gang.
Han har på et tidspunkt sagt til mig at de godt kunne li at kramme om morgenen...
Jeg er kommet i tvivl om han har noget igang med hende..
Tvivlen er ved at drive mig væk fra ham.. Jeg prøvede at snakke med ham men han blev virkelig gal og sagde at hvis jeg ikke stolede på ham syntes han egentlig bare at vi skulle flytte fra hinanden.
Jeg aner ikke mine levende råd for han vil ikke engang snakke med mig om det...
Nogen råd??
tilføjet af

stol på ham

Jeg tror ikke du skal være nervøs for om din kæreste "har gang i noget med hende". Selvom det selvfølgelig kan være ubehageligt at høre en pige sige sådan til ens kæreste, så tror jeg ikke det betyder noget. Det er altid lettere at være i tvivl end at stole på sin kæreste, men jeg synes du skal prøve på at gøre det sidste... Det hun sagde lyder ikke til at betyde noget overhovedet.
Så slap af, og vis din kæreste du stoler på ham, så vil i få det meget bedre sammen.
Held og lykke med det - og glædelig jul :)
Kærlig hilsen Line
tilføjet af

Men synes

alligevel, at du skal snakke lidt med din kæreste. Tror ikke at han er utro, men det nytter ikke noget at han farer sådan op over dit spørgsmål. Det er ikke rart hvis kæresten ikke stoler på en, men det er bedre at få snakket om det og komme tvivlen til livs. Hvis du er "bange" eler såret må I da kunne tale om det...
tilføjet af

jeg syntes det er uanstændigt at

du bare møder op på hans arbejdsplads, uden nogen form for aftale.
han kan nemt få den ide at du kontrolerer ham, og ingen mand ønsker at blive kontroleret.
på alle arbejdspladser er der nogle man taler bedre med end andre, og der går jo ikke noget fra dig, bare fordi de giver hinanden en lille krammer.
hvis min kæreste hentede mig uanmeldt på mit arbejde, så er det ud af vagten omgående, du ved jo sikkert heller ikke hvorlænge de har arbejdet sammen.
jeg syntes at du skal gøre som din fyr siger, flyt hurtigst muligt, næste gang kontrolerer du hans mobil, eller hans lommer.
utallige kvinder søger selv konflikter, hyg dig, og Glædelig Jul.
tilføjet af

til: med lem

Eftersom det var min kæretse selv der sagde at han synes at det ville være hyggeligt at jeg overraskede ham ved at komme og hente ham fra arbejde er det ikke uanstændigt.
Havde han ikke selv nævnt det havde jeg da ikke brugt 2 en halv time med flere busser for at hente ham. Der er også andre ting jeg grene vil lave i min fritid men jeg ville bare gerne gøre ham glad, når han nu selv avde foreslået det.
tilføjet af

???

Hvordan kan det at man har lyst til at give sin kæreste en overraskelse være en negativ ting medmindre vedkommene har noget at skjule?

Det er vel netop folk der har noget at skjule der ikke bryder sig om den slags kærlighedserklæringer? - hvis jeg havde noget kørende med en kollega tror jeg sørme heller ikke at jeg havde lyst til at have min kæreste rendende og opdage det!!
Jeg er desværre nødt til at være enig med andre her - tal med ham - det er muligt det er uskyldigt men husk at det gjorde dig utryg og det er pointen!
Utroskab er alt det man ikke kan lave når ens kæreste er der eller hvis kæresten vidste om det.
Og endnu vigtigere utroskab er ikke hans opfattelse af hvad han laver men din opfattelse af hvad han laver altså ting du betragter som utroskab!
Stol på dit instinkt! - det gjorde jeg ikke og det viser sig jo her bagefter at jeg havde inderligt ret :0(
Ydermere så lod jeg samtalen være fordi han blev vred og så pressede jeg ikke mere med min følelse af at noget ikke var som det skulle være.
Det skal lige siges at vi havde en klar aftale om at jeg skulle hente ham og alligevel hev han hende med ud i ansigtet på mig....
Held og lykke med dine tanker og følelser - held og lykke med at finde styrken til at sige fra før det er mere end du kan bære.
knus Lotte
tilføjet af

det var dog

en underlig udmelding!! at du ville smide din kæreste ud hvis hun fik lyst til at overaske dig ved at hente dig på din arbejdsplads.Min mand ville da heldigvis sige hej lille skat det var da en dejlig overraskelse!
Mon det ikke er dig der er paranoid, hvorfor ville du få den tanke at det var kontrol? du har måske noget at skjule?
Både mænd og kvinder bliver udsat for den kontrol de fortjener, hvis der ikke er noget der bekymre, så får man ikke tanken at kontrollere, og alle har krav på vished, så hvis man er utryg så må man hjælpe sig selv, jeg ville til hver en tid rode i hvad som helst hvis jeg havde mistanke til min mand!!
tilføjet af

Det er sgu da underligt

at det så er mænd, der er kontrollerende til det chikanerende. Synes du ikke?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.