8tilføjet af

tror ikke på kærlighed mere

Jeg har haft utrolge store problemer i mit liv. Jeg har psykiske problemer, og jeg har drukket tæt igennem fem år.
Heldigvis har jeg droppet sprutten, og jeg får psykologisk bistand. Alt er godt? Faktisk...nej.
Jeg har såret utrolig mange mennesker og har lavet dumme ting i de fem år. Jeg er ked af det, og jeg kan kun sige "undskyld." Desværre bliver sådan noget hængende.
I sidste uge var jeg til en fest. Jeg var tæt på at få mig en kæreste, indtil nogen fortalte pigen om min fortid. Hun vil ikke have noget at gøre med mig nu. Ok - jeg respekterer hendes beslutning. Men det går mig på. Kan man overhovedet finde kærlighed, hvis man har været et dum svin? Hvorfor ønsker folk at træde på dig, når man er nået til et punkt i eens liv, hvor man kan indse alt det lort, som man har lavet, og hvor man ønsker at komme videre.
Jeg var næsten parat til at drikke en flaske vodka, så grædfærdig var jeg. Jeg lod være, fordi jeg ikke vil igennem det alkohol misbrug igen.
Jeg er helt forvirret nu og utrolig bang. Vil jeg aldrig finde en pige? Vil sidste uges episode gentage sig selv???

tilføjet af

tro på kærligheden!

Når du har været så stærk til at overvinde dit alkoholmisbrug, så tor jeg også at du vil være i stand til at finde dit livs kærlighed.
Hende til festen var ikke værd at samle på, da hun ikke selv vil prøve at lære folk at kende,og dommer folk ud fra hvad andrer fortæller om en.
Du må ikke give op! Dit kælighed findes, den venter på dig. Og ingen, ingen, kan tage den fra dig heller ikke dit dårligt fortid.

mange gode tanker.
engella
tilføjet af

...?

Er selv ved, at miste troen på kærligheden !
- Eller så er jeg ved, at miste troen på den jeg elsker!
Én ting ved jeg! Og det er, at jeg aldrig nogensinde mister troen på kærligheden!
Den pige, som droppede dig, var åbenbart ikke god nok til dig.. Men bare vent.. Pigen findes og er derude.. Du skal bare finde hende..
Held og Lykke..
tilføjet af

giv ikke op .

Du har lavet en masse lort, det fortryder du , det er en stor ting.Bevis , at du kan opfører dig ordentlig, se fremad . Hold dig væk fra at misbruge øl og spiritus - bevis , at du kan det. Få dig en uddannelse , eller et arbejde du kan lide , pas det.Få sunde fritidsinteresser.Så får også du en kæreste . Prøv www.love .dk , det er bare een mulighed du har. Hej , og ha det godt fremover.jmo ( 51 år , med mange erfaringer).
tilføjet af

på den igen!

Hej!
For det første, så har de fleste vel lavet noget i tidens løb, de ikke er stolte af... men når man først har erkendt det, er man nået langt... man kan jo ikke ændre på fortid, men man kan lære og acceptere den og leve med den...
Ang... kærlighed som skal man jo ikke midste modet fordi man render hover mod en mur et par gange, det gør alle.... hver enten man har en broget fortid eller ej...
Så du skal bare have lidt tolmodighed... så skal du nok blive RAMT af hinde...
tilføjet af

woohoo!

Nøøøøj.
Jeg dancer, ligesom de tre gutter i Tuborgs reklamer!!!
"De Grønnes, man". "Køre forsigtig, du" :)
Hun er sød. Ved ikke, hvad der kommer til at ske fremover. Hun synes ihvertfald, at jeg er sød.
Ved I hvad...! Tak for jeres svar. Jeg vidste ikke, at min tvivl kunne ændres så hurtigt. I havde ret. Man skal egentlig ikke miste troen. Man skal bare ændre eens måde at være på, og man skal være ærlig, hvad angår fortiden.
Hav det godt!!!🙂 (Een, der var forvirret, men som har mødt nogen nu.)
tilføjet af

Kom igen

Flot klaret, at du ikke faldt ombord i flasken. Det kan du jo så betragte som et skridt længere i din afholdenhed. For lige meget hvad, så vil du flere gange støde på problemer, hvor det ville være så fedt, at drikke vildt, men det løses de jo ikke af. De skal lære, at tacle dem undervejs når de opstår, og det beviste du at du kunne. Tag det som en kæmpe sejr. På et tidspunkt, vil du møde en, der kan se det gode i dig, uanset din fortid. Du skal bare give det tid, og lære hende at kende først. Fortæl at det er fortid med dit drikkeri. Jeg har lige mødt en af mine gamle venner, som har været alkoholiker i 12 år, men som nu er tørlagt på 3. år, og han siger også, at det går langsomt men sikkert, at skabe sig et nyt rygte, samt tilværelse. Tro på dig selv, og knejs med nakken. Hun skal nok komme, men giv det tid. Stort kram.
tilføjet af

det er svært, uanset hvad...

hejza... jeg er ked af at høre at du har så store problemer med kærligheden...
jeg er ikk så gammel, men har alligevel en del erfaring i kærlighed...
Jeg har aldrig fået meget ud af kærlighed, jeg ender altid op med at blive såret, indtil jeg begyndte at arbejde med mig selv om det...
Jeg tror heller ikk på kærlighed mere, men det betyder ikk at jeg ikk kan elske eller blive elsket, det betyder bare atjeg ikke tror på at man behøver kærlighed i sit liv...
jeg lever efter mit eget motto: Fuck love, have fun... og det virker... man skal bare have styrken til at tro på sig selv og ikk forvente at bare fordi nogen elsker dig betyder det ikk at de ikk vil såre dig.. men det er svært...
Så det at du ikk tror på Kærlighed forstår jeg godt...
hvis du gerne vil have pigerne til at se væk fra din fortid, så prøv at starte en samtale med at fortælle om den.. og fortæl at du er kommet over dit sprutproblem, (hvilket jeg synes er meget flot klaret) så er hun oplyst om det og så kommer det ik som et chok for hende senere...
og husk så lige på: Hvis ikk hun kan acceptere dig som du er, så er hun ikk værd at spilde tid eller tåre på... bare kom videre...

Kærlighed findes... for dem som tror på det...
tilføjet af

et tip

Mit svar til dig:
Den vigtigeste kærlighed, man kan have er kærligheden til sig selv. Den kærlighed man har til et andet menneske er jo i virkeligheden en afspejling af den kærlighed man har til sig selv. Det betyder elsk dig selv og du vil kunne elske andre. I de fleste tilfælde er det jo fordi man har brug for at nogen holder af en. Hvis du kan finde en du holder af, betingelsesløst, uden krav om gengæld, det er der, der sker noget.
Men jeg vil vende tilbage til dit alkohol problem som jeg synes du er sluppet godt fra. men jeg vil give dig et råd, prøv at få målt om du mangler zink. Det er ofte sådan, hvis man har den slags problemer, er der zink mangel. Hvis du ikke kan få det målt hos din læge, prøv hos en biopat.
Held og lykke.
Ps. hvis nogen taler dårligt om dig og hvis de andre lytter, er de ikke din kærlighed værd.
Spinner
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.