9tilføjet af

Trådløs antenne til TV

Kan nogen hjælpe mig her? - I vores boligforening har vi skiftet TDC ud med Dansk Bredbånd. Det er ok billigere, men vores kabel-TV er nu placeret i den anden ende af lejligheden, og jeg har ikke meget lyst til gud-ved-hvor-lang forlængerledning til antenne. Nogen der har erfaring med sådan noget som trådløs overførsel??? Tusind tak på forhånd, vi er faktisk ved at være trætte af at glo TV i soveværelset.
tilføjet af

Let at løse.

Hvis det kun er til tv`et du skal have trådløst, så kan det klares for 500-700 kr. Der skal nemlig kun sendes signaler een vej.
Skal du også have internettet med, så taler vi om tovejs kommunikation, så koster det ca. 1000 kr., men kontakt en velassorteret pc-forretning og spørg om hjælp der, så kan du også få det prissat i samme ombæring.
tilføjet af

PHILIPS

I de fleste radio/tv forretninger kan du købe et rigtig godt trådløst sæt fra Philips. Pris ca. kr. 500,00 - 600,00.
tilføjet af

Hmm

Mig bekendt er der ikke lavet et system der kan sende antenne signaler videre til alm. brug. De systemer der findes er til video og audio (Scartsignaler).
Den eneste rigtige løsning er at lave en fordeling med gammeldags ant.kabel. Dette kan gøres pænt til fornuftig pris.
Mvh
Nhs
tilføjet af

Trådløs TV link

Hej
Phillips har faktisk et system der kan overføre alle HF signaler trådløst. Det hedder sbc VL1400. - Wireless TV link. Det koster over 1000kr. Der kan købes flere modtagere end den ene der medleveres. Se mere om det på nettet.
tilføjet af

tak skal I have,

Tak for alle gode råd. Jeg har søgt på nettet, læst anbefalinger osv. Jeg kørte i Silvan og købte 20 m. tv-kabel, så nu kan vi se tv i stuen igen.
tilføjet af

TDC - trådløs.

I TDC's reklame gældende fra 31. januar er der et "Medion trådløst transmissionskit" til 399,-
tilføjet af

Hvor

Hej
Hvor kan man købe det?
Hvor har du læst om det?
tilføjet af

RF signal

det kan ikke lade sig gøre fordi det er ulovligt at sende flere signaler ad gangen, så du skal have en tunerenhed stående hvor dit antennestik er feks. en video som du kan styre fra der hvor modtageren er. held og lykke der er kun den langsomme vej tilbage med at trække 3 KM kabel.
tilføjet af

Ulovligt?

Hvor har du set at det er ulovligt henne?
Mvh Martin
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.