10tilføjet af

Til salg for billig portvin og slesk tale

... og en ordentlig pose penge.
Sådan kan man betegne den borgerlige regering og støttepartiet, der nu har lagt landets økonomi ned i den alvorligste krise i flere hundrede år.
De bugnende partikasser stammer bl.a. fra bankerne, der nu som bekendt får hældt statskassepenge og skatteydermidler direkte ned i deres dårlige forretninger, og bliver belønnet med skatteborgernes penge efter mange års usunde og uholdbare forretninger.
Krisen er baseret på gammelkendte jødiske økonomiske principper, og det er da heller ingen tilfældighed, at finansrådet, som er bankernes interesserganisation har valgt at støtte Dansk folkeparti, der burde omdøbes til jødisk folkeparti.
Den jødiske lobby er god til at pleje hinandens interesser, og når regeringen og nationalbankdirektøren har glemt, at økonomisk stabilitet er deres fornemmeste opgave, og når dommerstanden og statsapparatet er gennemsyret af politisk indflydelse med plantede personer på topposterne, så bliver folk, der lever af avanceret bondefangeri, svindel, og pyramidisk storsvindel aldrig stillet til ansvar.
Vi mister retsbevidstheden, retfærdighedssansen, troen på lovgiverne og troen på vores medmennesker, når dårlige beslutninger træffes på baggrund af korruption i udpræget grad, og landet havner i dyb krise.
Enhver form for partistøtte bør forbydes.
http://www.information.dk/180814
tilføjet af

Salom.

Nu er der mange andre end Jøder, der er gode forretningsfolk, f. eks Japanerne eller Danskerne for den sags skyld, Israel er ikke noget straffenland, der flyder med mælk og honning, det er en gammel myte, at Jøderne skulle være bedre til at handle, end andre, men de havde ingen sprog problemer, hvis de kunne tale jiddisch, derfor kunne de handle over grænserne, uden de store sprog problemer, i dag forgår det meste på Engelsk, for tiden ligger fremtiden i fjernøsten, og der er ikke mange fra Davids stamme på de kanter.
tilføjet af

Fremtiden ligger ikke i fjernøsten

Den indtægtskilde, som Vesten udgjorde for dem er tørret ud, da kreditvirksomhederne ikke længere kan forsyne folk med stadigt større gæld og løse penge til at købe varerne i fjernøsten og Kina.
tilføjet af

Det er Zionisterne og Amerikanernes skyld

Det er Zionisterne og Amerikanernes skyld, sædvanlig muslimsk propaganda. De svage hjerneløse robotter af muhammed plejer at ytre den slags nonsens når den store Allan ikke lige er med dem
tilføjet af

OK.

Men hvor ligger den sår, næppe i Afrika eller Sydamerika eller USA for tiden, eller Europa for den sags skyld, men vi snart 7 Mia mennesker, så der skulle meget gerne, gang i butikken igen, ellers bliver det de sorte købmænd, med deres nye ildspyd, der vinder det sidste slag.
tilføjet af

Jeg er ikke muslim

og den evindelige propaganda har blot overdøvet den katastrofekurs landets økonomi har været på.
Kan du benægte at Dansk/Jødisk Folkeparti er korrupt, købt og betalt af bankerne og den jødiske lobby?
At amerikanerne har kørt efter samme katastrofekurs som her, er ikke årsagen, men modellen er indført her med inspiration fra USA - og den derværende jødiske lobby.
De mennesker, der nu havner i personlige og virksomheders konkurser, bliver ledige og ruinerede. Har du en løsningsmodel for dem? Eller skal det vise sig, at Dansk Folkeparti ikke er de svagestes parti (som de kalder sig), men blot er en flok ejegode selvoptagne nidkære og nærige bæster, der vil sig selv og ingen andre det godt - og vil blæse økonomisk stabilitet, Danmark og danskerne et stykke, når det brænder?
tilføjet af

skal jeg have ondt af dem ?

skal jeg have ondt af dem❓alle de personlige konkurser hvor man har ødslet fri værdien væk på ligegyldige ting hahaha de må sgu sejle i deres egen sø du. De levede som konger og dronninger på lånte fjer mange af dem nu skal regningen betales og det kan de ikke hahaha har kun hån og latter tilovers for dem
tilføjet af

Tittytainmentfremtid

Tittytainment er en sammenskrivning af tits og entertainment. 80 % af jordens befolkning vil være overflødig mens de 20% brødføder dem med underlødig underholdning (SOL har en fremtid) og akkurat mad nok til overlevelse. 80/20 princippet vil også gælde indenfor Danmarks grænser, hvis da ikke landet er ikke-eksisterende p.g.a., statsbankerot om få år og islandsk geyserøkonomi.
Globaliseringen (især m.h.t. kreditgivning)har skabt en omorganisering af formuefordeling, og kun fremtiden vil vise, om vi havner blandt de 20% eller 80%. De sorte købmænd bliver ikke fattige, da denne markant større ulighed skabt på kort tid vil skabe mere frustration og større kamp om midler og naturlige ressourcer end der allerede er.
tilføjet af

Dansk/Jødisk folkepartis medlem

griner over ofrene for den krise, som Banklobbyen og Korrupte politikere har ført dem ud i. Så ved vi hvor vi har dem. Ikke som de svagestes beskyttere, men som skadefro små ondskabsfulde sataner.
tilføjet af

Lol

Du da langt ude. Er faktisk utrolig grineren, når man læser indlæg fra mennesker som dig der skriver. Det regeringens skyld piv piv piv. Og stakkels de arbejdsløse. Jamen de vel arbejdsløshedsforsikret❓Hvilket burde være et lovkrav. Men kan godt se du en lille stakkel, der heeeelt sikkert har ret i, Det sku DF´s skyld hele verdenssamfundet nu er i krise tilstand. De fandeme skyld i, af de store banker i USA er krakket. Vi har haft det utroligt godt, de sidste år i Danmark. Levet i luksus og over evne. Bare lånt masser af penge og kørt blærerøvs stilen. Nu vi i krisetid. Og jeg har ik det mindste ondt af dem i 4 hjulstrækker og stort hus der går på røven. Så kan de fandeme lære det. Men hvorfor søger du ik udenlands❓Du kan få det meeeget bedrer der❓Ynk Ynk Ynk.
tilføjet af

det er ikke dem

i firhjulstrækkeren det går ud over. Det er unge mennesker, som har været tvunget ud i køb af bolig, da lejeboligmarkedet er lukket land for dem, der ikke har været skrevet op i 20 år. Det er den almindelige lønmodtager der mister indtægten. Det er virksomheder, der med et mister både omsætning og muligheden for at have en rimelig kredit. Det er Hr og Fru selvstændig og en meget stor del af det skattegrundlag der eksisterer, der forsvinder under folks fødder og under statskassens fundament. Synes du, at det er morsomt?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.