4tilføjet af

Tiggeri er uværdigt!

I Danmark kan alle få hjælp fra det offentlige, så hvorfor alt det tiggeri og sælgen af hus forbi. Det er uværdigt og er ikke løsningen på problemet at give 20 kr for et hus forbi. Flere af sælgerne er ikke i nød, men plattenslagere der tigger - folk der ikke er hjemløse. Giv dog folk et reelt arbejde hvor der betales skat, så de får deres værdighed tilbage.
tilføjet af

Du har ret

Nøjagtig på samme måde burde godgørenhedsindustrien holde sig for gode til jævnligt at spadsere rundt om søndagen og tigge ved folks døre.
tilføjet af

Forkert

Gir du alle folk et arbejde vil arbejdsgiverne ikke betale så meget i lønningsposen for så er der masser af folk om jobbet. Mindre løn = mindre købekraft = ja hva tror du?????
tilføjet af

mit indlæg omhandler tiggeri

og ikke arbejdsmarkedet som sådan. Men der omvendt af det du siger. Når der er lav arbejdsløshed giver det lønpres, logisk nok.
tilføjet af

tiggeri..

Hvis man ser bort fra diverse østeuropæerer og den slags, der kommer op for at tigge organiseret, lider de fleste tiggere af psykiske problemer. Det medfører tit og ofte at personen ikke er i stand til at holde en bolig, og derfor bliver smidt ud.
Ydermere benytter mange af dem diverse stoffer for at dæmpe deres symptomer, og det kan en kontanthjælp ikke betale.
Jeg har ikke noget imod at folk tigger, men jeg synes det er ærgeligt, der ikke er plads til dem i det normale samfund.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.