19tilføjet af

Tabu Emner

Hej med dig
Jeg sidder her i denne sene nattetime, og tænker på alle de tabu emner der findes.
Dem man ikke snakker om, dem man skjuler, dem forældrene absolut ikke må vide, osv osv.
Så jeg tænkte, og du ville fortælle lidt om hvilke emner du mener er tabu og hvorfor?
Og om der er nogen emner du mener ikke burde være tabu men er det?
Jeg tænkte, at godt nok kan vi ikke ændre landet, ved og diskutete dette på en debat, men måske vi kan tage et skridt i den rigtige retning, og derved ændre måske bare et emne til og være IKKE tabu ?!
Hvem ved, synes selv det ville være interessant.
Jeg selv synes at Ensomhed, er et tabu emne.
Der er ikke for meget focus på alle de mennesker der er ensomme, og tror godt man kunne hjælpe dem mere.
Og hvad med Alkoholisme ?
Der er vel ikke mange alkoholikere der står frem i lyset, og siger jeg er alkoholiker, for det er jo pinligt at gøre. Og det er en skam, da jeg mener de skal have hjælp.
Der er mange tabu emner, og vil da meget gerne høre et bud fra dig?
Mange hilsen ^Min Egen^
tilføjet af

Psygisk sygdomme

Mener jeg er et meget stort tabu...
Det er heldigvis blevet bedre, Men det er de færreste der har forståelse for hvad det drejer sig om!
tilføjet af

Tabu er noget man praler af!

Det er ingen gang løgn. Se TV2 hvordan mennesker frivilligt udstiller deres møgbeskidte køkken i den bedste sendetid. Føj for satan, siger jeg bare!.
(Er det noget at prale af?).
Men USA viser vejen, den gale vej, forstås.
Ingen seriøs amerikaner kan sige sig fri for en obligatorisk dybtepsykiater og et magnum-lykkepilleglas.
Det er blevet stuerent at gå til psykiater.
Men "tabu" er jo noget der er gået inflation i.
Peter druktofte og Hans Spritengel kan ikke indse noget forkert i deres ugerninger.
Og prins Joackim skider på færdselsloven.
Faktisk ligger det i tiden at overgå begivenheder, vi helst burde sige os fri for.
tilføjet af

Tabu er dejligt

Alle ved at det som man ikke må gøre er lidt sjovere end det man må.
Hvis man derfor fjerne alle tabuer, så er det ikke sjovt mere og så er *man* nødt til at gå yderligere i ekstremiteter.
SÅ LAD DE FÅ TABUER VI HAR TILBAGE VÆRE I FRED
tilføjet af

Mener du det?

At tabu er sjovt?
Vold mod kvinder er også tabu. Børnesex er tabu. Lærere der mobber eleverne er tabu. Forældre der slår deres børn er tabu.
Der er rigtigt mange ting der er tabu. Langt de fleste er bestemt ikke særligt sjove.
Faktisk kan jeg ikke komme på nogen som helst tabu emner som jeg syntes er sjove. Nogen vil nok mene at forskellige former for bizar sex er tabu, men samtidigt sjovt. Tabu? Enig, men sjove? Det kommer vel an på om man syntes urinsex er sjovt.
Pas på at du ikke blive misforstået i din higen efter at lufte din egen selvstændige mening. Tilsyneladende glemmer du at tænke dig om inden du lufter den.
tilføjet af

Tabuemner

Grunden til at, der så mange tabuenmer, som man ikke tør at tale om, har noget at gøre med svaghed.
Vi lever i en tid, hvor stærkhed betyder alt for, for at have/få succes i uddannelsessystemet for at kunne få et godt arbejde, og blive til noget stort. JO, flere penge man tjener, jo bedre livskvalitet kan vi få ved at købe dyre statussymboler, og ikke har så meget tid til fritidsliv og familieliv og kærlighedslivet.
Man læser jo hele tiden i aviser og blade, at flere og flere, bukker under Psykisk på arbejdsmarkedet. At mobberi og pres og højt tempo gør mennesker syge. Dette er også et tabuemne. Hvis man er udsat for mobning eller ikke kan klare presset, og andre mennesker og arbejdsmarkedet stiller for store krav.
Når man tænker på alle disse mennesker, som tager Lykkepiller og andre stimulanser for at holde livet ud, så skulle man gøre noget mere, for at hjælpe disse mennesker samt have et samfund, hvor man behandler hinanden på en værdig og ordentlig måde, og ikke undertrykker dem, som har det svært og er ensomme.
tilføjet af

Der er

Jeg synes da snart alle emner diskuteres livligt.
Det eneste emne som er tabu for mig er mit onani.
Det holder jeg for mig selv.
tilføjet af

tillykke....

du har gjort det igen! Igen har du vist med al ønskelig tydelighed, at du ikke er i stand til at tilføre debatten noget som helst!
Du kommer bare med nogle platte, intetsigende kommentarer - eller også sviner du folk til.
Desuden ved du åbenbart ikke, hvad ordet "tabu" betyder - har du overvejet at slå op i en ordbog?
tilføjet af

Jeg mener det jeg skriver...altid

Og så siger vi det lige en gang til...andre mennesker skal ikke bestemme hvad jeg synes er tabu.
Jeg synes ikke at vold mod kvinder er tabu...vi bliver tæsket igennem dagligt med de *forfærdlige *historier om stakkels kvinder der møder vold i deres forhold...og kvinderne kunne ikke drømme om at de måske selv er lidt medskyldige i volden.
tilføjet af

hej lebbe

Må man være så fri at spørge dig om hvad du selv synes du bibringer debatten....?
tilføjet af

Hun bibringer

viden, humor, hjertevarme og forståelse.
tilføjet af

så er der to lebber

Ja ja jeg kunne jo ikke vide at du tændte på en brokrøv af en kvinde.
Jeg forstår faktisk slet ikke hvorfor i ikke holder jer til jeres *egen* seriøse debatside...i hader jo os og vi overser jer.
tilføjet af

og igen....

hvor er du altså "dygtig"! Du bliver bare ved med at svine folk til på den ene eller anden måde ikke? Hvis vi kvinder kommer dig på tværs på én eller anden måde kategoriserer du os omgående som "lebber". Hvorfor er det at være lesbisk et skældsord for dig?
De mænd, som du evt. bliver uenige med her på debatten - eller i verden udenfor, er de så "bøsser"? Eller er du altid enig med mænd simpelthen fordi de tilhører dit eget køn?
Jeg noterede mig lige, at du fik luftet en fordom mere, nemlig at lesbiske kvinder hader mænd og at mænd overser lesbiske kvinder. For det første kan man ikke generalisere på den måde - det er ikke ALLE lesbiske kvinder, der hader mænd. Måske er der nogle lesbiske, der har det sådan - det ved jeg ikke....
For det andet - mænd overser lesbiske kvinder... hvor har du det fra? Jeg ved, at mange mænd faktisk synes, at lesbiske kvinder er sexede og tiltrækkende ligesom alle mulige andre kvinder. Desuden er der rigtig mange mænd, der tænder på film og blade, hvor lesbiske kvinder har sex. For mange mænd er det virkelig den ultimative sexfantasi.
Så..... det "argument" holdt så heller ikke.... synd for dig!!!
tilføjet af

tak......

og i lige måde :-)
knus fra
Lulle
tilføjet af

Kære ingen

Næhhhh du...
Den går ikke. Frem i lyset med din onani så vi kan få en ordentlig diskussion om den. Hvor tit du onanerer. Hvor du onanerer. Med hvem du onanerer og mange andre spørgsmål. Drop det der tabusnak og kom frit frem her i debatten...:-)
tilføjet af

fødselsdepressioner....

er et tabu. Det bliver nævnt nu og da i diverse ugeblade, og hvis man læser bøger om graviditet og fødsel etc. vil man også kunne finde oplysning om emnet. Men jeg mener, at det at have en fødselsdepression stadig er et tabu i vores samfund, for det er ikke noget, man hører folk tale om særlig ofte.
Normalt tager folk det som en selvfølge, at man er lykkelig mor eller/og far, når den lille ny er kommet til verden.
Det er man også i langt de fleste tilfælde - man er glad for at fødslen er godt overstået og at både mor og barn har det godt etc. Man får også en masse opmærksomhed fra besøgende og personalet på sygehuset - så langt, så godt!
Men når familien vender hjem og hverdagen begynder, så kan man både som mor og far pludselig opleve, at det hele slet ikke er så rosenrødt. Det er ofte mødre, der får fødselsdepressioner med alle mulige tvangstanker og deraf følgende angst.
Det er et typisk symptom, at moderen er bange for at lade barnet ude af syne, fordi hun er bange for, at der skal ske den lille noget. Hun kan også få nogle meget skræmmende tanker om at gøre skade på barnet og måske også sig selv etc. Der er mange flere eksempler på disse tanker, end jeg har nævnt her.
Når man som kvinde får en fødselsdepression kan det være utroligt svært at fungere. Man slås hele tiden med alle mulige tvangstanker, angst og skyldfølelse. Man er ofte meget anspændt og har let til tårer, og man føler generelt, at man ikke slår til som mor. Man kan gå og føle, at man virkelig er ved at blive sindsyg, og det man har mest brug for er at have nogen at tale med, men på den anden side tør man ikke at indrømme overfor andre, at man går med alle disse meget destruktive tanker.
Det kan faktisk være allersværest at tale med sine nærmeste, fordi man er så bange for, hvad de vil tænke om én?
Fødselsdepressioner kan variere i styrke - i nogle tilfælde kan mødrene tage sig af barnet og fungere næsten "normalt", selv om de i virkeligheden er bange og ulykkelige. Hvis man lider af fødselsdepression i svær grad, kan det være nødvendigt at blive indlagt - på et sådant stadie vil kvinden ikke kunne tage vare på sit barn, fordi hun er for syg.
En vigtig pointe er, at disse mødres tvangstanker om at skade deres børn ofte kun er tanker - heldigvis! Men i de værste tilfælde kan moderen mishandle eller dræbe barnet. Det er skræmmende, og derfor mener jeg, at der bør komme meget mere fokus på denne sygdom.
Lulle B.
tilføjet af

Yepser

Ja tabu er snart noget der slet ikke er tabu men faktisk rigtigt ind, det er jo entelig noget værre noget, men der er jo flere slaks tabuer, dem folk skammer sig over, som sygdom, for lille diller, men som sagt før er det vel entelig ikke tabu, men snarere noget folk blærer sig over det, entelig burde tabu vel blive slettet af ordbogen, for man skal have lov til at snakke om alt, så tabu er vist et gammelt ord og en forældet ting,jeg tror man skal finde andre ord for at være anderledes eller at leve anderledes, måske enspænder? er det tabu ??? hmmmmmm.
tilføjet af

Kvindesex

For at ingen skal være i tvivl:
Mænd elsker at se på kvinder.
Mænd elsker at se på nøgne kvinder.
Mænd elsker at se på frække kvinder.
Mænd elsker at se på mange frække kvinder.
Mænd elsker at se på mange frække kvinder sammen.
Mænd elsker sex med kvinder.
Mænd elsker sex med nøgne kvinder.
Mænd elsker sex med frække kvinder.
Mænd elsker sex med mange frække kvinder (også smtidigt).
Mænd der ikke er enige i ovenstående, who cares about them.....
tilføjet af

Stakkels lulle

Jeg føler mig ikke truet af noget der bare minder om en kvinde, jeg væmmes bare ved lesbiske og bøsser og jeg ønsker dem langt væk fra mit åsyn.
tilføjet af

jeg gir delvis ret

Det er rigtigt at tabuer faktis giver lyst at udforske områder som man ikke før har haft interesse for, jeg feks. er begyndt at funderer over min egen seksualitet,om det er min opvækst eller om der er fordi jeg bare er født sådan. Jeg elsker alt som er ungt og næmest forguder de unge, de ka nærmest få det som de vil med mig bare de er søde ved mig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.