14tilføjet af

Straffes pædofilie hårdt nok?

Tre gange så lang en dom for overgreb mod børn. Højesteret har for første gang taget stilling til sådanne sex-sager, siden Folketinget skærpede straffen.
- Hvad mener du om strafudmålingen? Er det for hård en straf eller skal pædofile straffes hårdere?
Hvordan og hvor længe straffe pædofile overgreb, hvilken slags dom er nødvendig, for at hindre flere overgreb og for at ofre finder mening i at anmelde krænkeren?
*FB*
tilføjet af

Straffen...

...Pædofilistraffene er alt for milde!
-Mindste straffen burde være på 5 år + en medicinsk (om nødvendigt) tvangsbehandling. Der skal der til betales for "tort og svie" til det implicerede barn, begyndende fra 100.000,-
Endvidere skal beboere informeres når en pædofil (efter endt straf) flytter til områder hvor der er børn!
Synes at det er temmelig sigende, om vort samfund, at økonomisk kriminalitet straffes langt hårdere end kriminalitet begået mod forsvarsløse børn...det er ulækkert!!!
Sikken en morgen en FB....men klart et emne der har behov for at blive sat på dagsordenen igen og igen og igen og igen; - indtil vi lærer at tage vare på børnene!
Annie
tilføjet af

Den fede er yderst aktiv her til morgen :o)

Kan nu godt li ham for han favner jo bredt fra idioti til seriøsitet :o)
tilføjet af

Bedre med stor kæft...

...end intet som helst at sige;)))!(...tror jeg nok....)
Godmorgen til dig.
Annie
tilføjet af

pædofili

Af med en vis del!!! Så kan de lære det!!!!
tilføjet af

anderledes straf

Hej
Jeg synes på en måde, at ingen straf er for hård for et menneske, der har skadet et barn resten af livet.
Men det er efter min mening bedre, at der blev lavet tvunget psyko-behandling for dem.
Det er nemlig en kendsgerning, at pædofile i 90% af tilfældene, selv har været udsat for misbrug, derfor skal de lære at det de er opdraget til, godt kan laves om.
Og at det ikke er dem der er noget galt med, men dem der har givet dem denne adfærd.
I fænglerne styrer de stærke, og pædofile ligger nederst i rangordenen, og bekræftes derved bare i at de ikke kan lave om på, hvordan de er.
Man skal altid se det menneske der er bagved.
Jeg har selv været offer, og i mange år været bange for selv at blive sådan, men har været i årelang terapi, og fundet ud af at en der er blevet misbrugt, vælge enten selv at blive pædofil, eller at forblive offer, hvilket jeg så havde valgt ( ubevidst selvfølgelig )
tilføjet af

¨Pædofile skulle have dødsstraf efter min mening, indtil denne skulle

indfris, skulle de sidde med samtlige hårdkogte forbrydere uden milighed for at vælge isolation. Min bror har siddet inde med pædofile, han fortæller at fængsels personalet, lægger oplysninger om at vedkommende der skal afsogne er pædofil.
Herefter går vedkommende "straffen" imøde, og jeg kan godt forstå at de vælger frivillig isolation, han fortæller bla. at de udsættes for kosteskaft i anus der knækkes oppe i dem så tarmen tager skade, flasker, osv. de får så mange tæsk og bliver stukket ned osv. rygterene siger at personalet er forpligtet til at gribe ind, men ser igennem fingere med volden mod de pædofile.
Men fængsel på livstid, og jeg mener resten af livet, det koster i samfundet, så hellere få dem aflivet- så er man da sikker på de aldrig gør børn fortræd igen!
tilføjet af

jeg er da glad for at hører at du ikke er blevet pædofil-

Men jeg undres over at du som er blevet misbrugt, kan forsvarer et menneske der ødelægger et lille uskyldigt barn, med at de ikke kan gøre for det fordi de selv er blevet misbrugt. Sikke en lam undskyldning- pædofili kan på ingen måde undskyldes eller forsvares, de skal aflives.
Er du først pædofil, vil du have lysten resten af dit liv- det er ligesom at være homoseksuel, man kon jo heller ikke lære dem ikke at være homoseksuel længere. ( hvilket der selvfølelig intet er i vejen med, og på ingen måde tåler sammenligning med at være pædofil)
tilføjet af

Til Ihtrold,

Hej med dig :)...
Har aldrig før stødt på viden om, at pædofile kan helbredes...når de først har været aktive - desværre!!!
-har dog hørt at, hvis man hurtigt og vedvarende får taget hånd om det misbrugte barn, kan hjælpe det til et stabilt og varmt forhold til sigselv og omgivelserne...
-også i forhold til at kunne opretholde lange, sunde (kærligheds fyldte) intime relationer som voksne (med de sår de nu en gang har på sjælen)
Som det fremgår af det, jeg skrev længere oppe, går jeg ind for medicinske tvangsbehandlinger og yderligt gående information til borgere som kan blive berørte af pædofile i deres lokalområde.
Det glæder mig (rigtig) meget at du er en af dem, som har fået det godt :)))! Du har gjort et stort stykke arbejde...
Store knus til dig!
Annie
tilføjet af

Ingen arme...

- ingen kager princippet!!!
Jeg er jo enig (bare vi gør det med medicin)!
Smil :)))
Annie
tilføjet af

Mænds holdninger !

Der bør investeres voldsomt i at ændre mænds holdninger, fordi !
Jeg har en debat kørende angående unge pigers påklædning... Der har været for og imod, men det som slog og chockerede mig var...
Mænds generelle holdning er at hvis børn er klædt forkert på, så beder de selv om at blive misbrugt. En art kom og tag mig, hvis du syntes at jeg sender disse signaler...
Altså en egentlig kriminalisering af børnene og deres forældre !
Og her snakker jeg IKKE om en enkelt, men den generelle holdning blandt mænd i den debat !
Om strafudmålingen er vel kun at sige at den aldrig vil blive passende...
For at den kan blive det, så må man jo først udregne hvilken pris som skaden har forvoldt...
Og det kan intet menneske gøre...
tilføjet af

Afsporet tankegang...

...hvad sker der i hovedet på de der voksne, som konstant trækker deres voksenseksualitet ned over hovedet på vores smukke unge piger...
- bedst som de er i gang med at udvikle en fornemmelse for demselv i 2006...ikke i 1953.
Tag jer sammen, i skal forstille at være de voksne, som skaber trygge rammer for fremtidens driftige, selvsikre, kloge, sexede og søde kvinder!
Ergo...hold din voksne seksualitet hos digselv og lad de unge, spirende kvinder udvikle deres i fred!
Annie
tilføjet af

Ingen undskyldning

Der er ingen undskyldning for grove misbrug af børn. Men jeg tror ikke, at vi med selv nok så strenge straffe kan løse problemet. Jeg kender ganske simpelthen ikke til undersøgelser, der dokumenterer, at forbrydelser kan forhindres eller begrænses med skærpede straffe.
Det forekommer mig, at vi er ved at få et rent pøbelvælde, når det gælder spærgsmålet om strafudmåling. Uanset hvad vi ellers mener om forbryderne, så er de altså også en slags mennesker. Og det viser sig ofte, at forbryderne på dette område ofte selv har været misbrugt i deres barndom.
Behandling: Ja, absolut! Men dødsstraf, livarrigt fængsel og / eller tvunget kastration lyder nærmset som taget ud af Sharialovgivningen.
tilføjet af

næ,frimurer-børnesex-ringer må

eller satanisme som bruger børnesex,
disse ringer må operere frit...
fordi politi er en del af denne elit?
http://www.mindcontrolforums.com/pro-freedom.co.uk/part_3.html
http://www.mindcontrolforums.com/stopchildrape.net/MI5_exposed.html
tilføjet af

gennemsnitlig for lav straf til pædofile

Man skal jo altid se på sigtede fra sag til sag.
Men generalt får de "hårde" pædofile en alt for lav straf. Hvis mine børn blev udsat for de grove overgreb, som man somme tider hører om, tror jeg at jeg ville få fat i vedkommende før politiet, og så kan de få de sørgelige rester der måtte være tilbage af svinet.
V/h olewe
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.