18tilføjet af

Stoppet WC- hvad gør jeg?

Jeg har de sidste 3 døgn ligget på langs med en slem forkølelse og en dejlig sammenblanding af ørebetændelse, halsbetændelse og migræne.
Jeg har nok brugt mindst 3 køkkenruller og 4toiletruller på min løbende næse. Jeg har så været ret uforsigtig med at komme for mange brugte stykker toiletpapir i mit WC ad gangen. Måske nok 4-5 gange med rigtig meget papir. Så nu er mit toilet helt stoppet...øv øv øv. Jeg har så forsøgt mig med at komme en del kaustisk soda i toilettet for at få "hul igennem", hvilket imidlertid slet ikke har hjulpet. Nu har jeg bare et toilet, der står til kanten med en farlig blanding af toiletvand og opløst kaustisk soda i (samt en del toiletpapir)- så jeg tør ikke rigtig røre mit toilet.
Hvad fanden gør jeg? Ringer efter en slamsuger? Er efterhånden ret presserende, da jeg har undladt at bruge toilettet i et par døgn nu!
tilføjet af

Kære Prop

Jeg har gjort det samme, dog var stigningen, ikke så høj som jeg kan fornemme dit toilet er.
Men halsen, hovedet og ørene, de var og er stadig rigtig ubehagelige.
Brug toiletbørsten, vend den med håndtaget ned, ta´lidt af papiret op ad gangen, i evt. en spand, det er noget værre svineri, men prøv, mit lykkedes. Til sidst når der ikke er stoppet, kommer du lidt papir i ad gangen, og skyller ud hver gang.
Held og lykke.
Hilsen en lidelsesfælle
tilføjet af

en spand vand!

Hvis du ikke gider at stikke hånden ned i toilettet, så tager du og fylder en spand med vand, så trækker du (strot skyld) og inden den er færdig, så hælder du alt vandet fra spanden i med et håk, så vand og toilet fylder kåmmen op, på et tidspungt vil der være mere tryk at det skylder det hele ud, når det så er gjort, trækker du igen, lille skyl, så der ikke kommer til at lugte glemt på badeværelset.
Mvh
Den Gamle
tilføjet af

Sådan gør du i et snuptag!

Ja udover at gøre i haven eller skide i havet så er der kun een vej og den er ret ubehagelig! For det første må du absolut ikke komme kausisk soda i lokummet for det kan danne en meget hård forstoppelse i rørene - så der kan man _virkelig_ tale om hård mave *S* ... nej OK - spøg til side.
Du tager en regnfrakke på og regnbukser og gummistøvler og evt. din søns dykkermaske eller en næseklemme og så stikker du armen ned i lokummet med en alm. gaffel først! Du skal helt frem til efter vandlåsen, så langt som muligt, og her sidder proppen gerne for det er det smalleste sted. Hvis du ikke kan nå så må du holde vejret og stikke overkroppen godt ned i kummen også så du kan nå frem evt. med svømmetag. Prik HÅRDT med gaflen og når der så kommer en swurplyd så trækkker du dig *hurtigt* ud igen for at undgå at blive skyllet med ud i kloakken sammen med lorten.
Det virker sgu altid - prøv lige det først før du ringer til slamsugeren.
vh.
VVS'eren
tilføjet af

hagnstråe

Prøv med et stykke ståltråd der kan bøjes op i vandlåsen og løsne proppen op.
Tag et stykke kraftigt tråd (gerne hegnstråe)
Bøj 2-3 cm om så du får en runding (så ridser du mindre og det virker som en krog)
Pres tråden op i vandlåsen og hiv proppen ud.
Som du sikkert har opdaget opløser kaustisk ikke papir, men kan lave fedt om til sæbe (også det på huden), så pas på. find en kande af passende størrelse og tøm mest en passende mængde over i en spand inden du begynder arbejdet. Gummihandsker og nytårsbriller er passende udstyr til dette arbejde.
god fornøjelse.
tilføjet af

pusse næse trick

har du ikke en svupper? det er nok alligevel for sent nu.
anyway, kan ikke hjælpe dig med dig toilet problem, men vil da foreslå at du "pusser" din næse i hånden og skyller hånden, så spare du en masse papir (og undgår en rød næse) og jeg lover dig at din vask ikke bliver stoppet!
mh Jacob
tilføjet af

Stop, Stop !

Helt rolig nu...
Det er virkelig væsentligt om du bor på femte sal, eller i eget hus !
Da du ikke omtaler vicevært, så går jeg ud fra at du bor i eget hus...
Dit toilet er sikkert slet ikke tilstoppet, men du har derimod et problem med din kloak !
Det er faktisk sjældent at det beskrevede problem sidder i vandlåsen... Men prøv med et stykke vandslange...
Derfor...
Find din samlingsbrønd et sted i haven og løft låget af.
Undersøg om den er fyldt med, du ved nok...
Hvis brønden er tom, så skal du arbejde dig op fra brønd imod toilettet. Dette skal gøres med et rensebånd ! Alle andre gørdetselv løsninger kan resultere i at det sætter sig fast i kloaken, rensebåndet er designet til netop denne opgave. Det kan dog med lidt held lade sig gøre også med en vandslange og fuldt tryk... !
Hvis din samlebrønd er fuld, så er det ihvertfald ikke toilettet !...
Så skal du arbejde dig væk fra toilettet, altså i det rør som går imod den offentlige kloak og det kan iøvrigt både være svært og beskidt arbejde at finde...
Samme fremgangsmåde med rensebånd... Det kan dog med lidt held lade sig gøre også med en vandslange og fuldt tryk...
Hvis intet af ovenstående lykkes, så er der kun den dyre mulighed med sugeren tilbage...
God arbejdslyst ;o)
tilføjet af

damm nogle råd

Og drop dem, en simpel svupper kan gøre det, MEN det skal ik være den lille fede, Den høje lange med det lille svupperhover og så lige et puf eller 3 så kører det :o) (med mindre det kautiske soda du ha hældt i har sat sig fast osse og er blevet til sten) så er det noget med at dskrue toilet af osv.
tilføjet af

Brug

dog en skraldespand til dine klude næste gang så undgår du problemer i fremtiden med et stoppet lokum
tilføjet af

Er du klar over...

At du har fat i en guldgrube ?
Hvis du lige kan klare op til 100 m kloak med din supersvupper, Så kunne du blive en meget rig mand !
Personen skulle jo som skrevet lige føle med en stump vandslange først... Og er problemet der, så kan man jo skubbe det med slangen, det sviner ikke så meget som svup, svup... ;o)
Du har ret i at kautisk soda ikke er løsningen på problemet, men det er på grund af at det kan angribe viderer rørføring ! I et toilet danner det uhyre sjældent din omtalte prop ved kautisk soda, da der normalt ikke er fedt og sæbeaflejringer i netop dette afløb...
tilføjet af

Ring til vagtlægen.

Du ringer til vagtlægen,og beder ham komme lynhurtig.Når han er ankommet viser du ham dit toilet.Han putter 2 kodimagnyler i,trækker op,og siger til dig.Hjælper disse piller ikke inden for 12 timer,sender du bud efter din egen læge.Sådan tager man røven på vagtlægen.
tilføjet af

folk er sgu ikke for kloge !

Du bruger da køkkenvasken og papirkurven og så klarer du dig igennem til weekenden hvor dine forældre kommer på besøg for at tage dit vasketøj :-)
tilføjet af

*LOL*

Herlig beskrivelse.
Nogenlunde samme metode jeg engang brugte da min datter havde lukket lidt for meget lort ud på en gang. DET! var ulækkert.
tilføjet af

rolig nu

en aut kloak kan rense det hele for 300 "orange"!
tilføjet af

tak for tippet

Årh har lige kæmpet med et stoppet toilet, og var helt panikslagen, da kæresten snart kommer hjem, men dit tip virkede, og jeg nåede lige at få toilettet på sin rette plads inden hans hjemkomst😃mange tak :D
tilføjet af

En spand

Hvor skal man hælde vandet ned i? Jeg kan ikke få låget af hvor man skal trykke på skyld ud knappen..
tilføjet af

TAK !

Att VVS'eren: Har nu ved selvsyn konstateret at ovenstående råd fungerer ! Dog var jeg ikke så heldig, som ham åbnede tråeden, som vistnok bare havde snotpapirer og andet i kummen, I den forbindelse kan jeg anbefale en skraldepose bundet stramt om armen, og WUPTI, så er der hul igennem ;-)
Fy for satan, og GODT NYTÅR !
tilføjet af

1000 tak - har netop sparet nattetaksten:)

- og det var til at holde ud, når man vidste/håbede på succes - og tænkte på noget helt andet imens[f]
tilføjet af

TAK!!!!

Det var et vildt godt råd, og det reddede lige min fredag aften! Mange tak fordi du brugte tid på at skrive det herinde🙂Super godt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.