40tilføjet af

Spøgelser

Synes det kunne være spændende at høre nogle "spøgelseshistorier". Er der nogle der har oplevet noget mystisk? Tror DU på spøgelser?
tilføjet af

Hvis du er til spøgelser så kontakt Dr. Mad'sen

Hun har en hel del spøgelser rumsterende i sit syge hoved, og deler gavmildt ud af disse.
tilføjet af

Dr. Mad'sen er tvangspensioneret nu fra Frederiksborg Amtshospital

Da hun rummede flere spøgelser i sit farligt syge hoved, end de har normerede sengepladser til på hendes afdeling.
tilføjet af

UUHHH

Gør du? Jeg har oplevet flere hjemme hos mig selv. Lidt uhyggeligt... Man er ikke vold med at gå rundt om natten...................................................................................................................... . . .
tilføjet af

JEG HAR HAFT TO SÆLSOMME OPLEVELSER

I 1972 døde min stedbroder 26 gammel som følge af en bilulykke. Nogle måneder efter vågnede jeg en sen nattetime, da han stod ved min seng. Det var fuldstændig som at se ham lyslevende, jeg blev selvfølgelig bange, og sagde til ham "hvad laver du dog her", så forsvandt han, jeg har kun set ham den ene gang. men ofte kunne jeg opleve at vågne op og være stiv som et bræt ude af stand til at røre mig, så kom kulden nede fra tæerne, og vandrede op langs kroppen til den forsvandt ud af hovedet, og så kunne jeg igen røre mig. Jeg har snakket med en klog kone som sagde at det var min broder der vandrede igennem min krop.
En anden sælsom oplevelse var da jeg engang var på vandretur oppe på det gamle kysthospital i Kalundborg. Vi var 4 historisk interesseret venner der besøgte det forladte kysthospital som engang havde været tuberkulosesanatorium. da jeg gik ind i et kælderrum og tændte min lygte gik den ud, jeg troede at pæren var sprunget men da jeg var kommet ud til de andre virkede lygten igen. jeg fortalte de andre om episoden, vi gik så sammen ind i kælderrummet med tændte lommelygter, straks efter gik alle fire lygter ud alle som en. Vi blev enig om at vi nok var uønsket i kælderrummet. Jeg har senere fået fortalt at det er den gamle oversygeplejerske der går igen.
Begge historier er sandfærdige og kan bevidnes.
tilføjet af

virkelig

Jeg synes det er temmelig interresant. Har nogle gode venner der har haft en oplevelse i et udlejningshus i udlandet. De havde lejet et hus en sommer og det var vildt varmt udenfor, men om aftnen når de gik i seng på deres værelse var det vildt koldt, så de måtte tænde op i pejsen. Der var ikke koldt i de andre værelser. Manden fik efter nogle dage nogle tanker omkring at han ville kaste deres lille datter ud af vinduet, men fortalte ikke om det. En aften da de er gået i seng spørge hans kone om han har tænkt sig at kaste deres datter ud af vinduet. Hun ved ikke hvorfor hun spurgte om det....
tilføjet af

huset jeg bor i

fungerede for et par år siden som bofællesskab, der boede en pige her, sammen med min kæreste og mig, hun oplevede flere gange sin seng ryste meget voldsomt om natten + en massiv trykken på hendes brystkasse. Nogle gange når dette var sket, kunne hun om morgenen finde sin bibel liggende på gulvet, altid slået op på det samme sted: Ezekiels Bog (som er ret uhyggelig...).
OG NEJ, det var ikke når hun havde "herrebesøg"!
Vi har også flere gange oplevet at finde ting placeret på mærkelige steder, fx en gammel 5 armet lysestage som stod midt på kældergulvet...
Jeg ved ikke helt hvad jeg selv skal mene om "sagen". Men da hende pigen flyttede, mærkede vi aldrig mere noget til "fænomenet".
tilføjet af

Såå

Oplevede i det også, eller kunne det bare være noget hun opfandt, siden der ikke har været noget efter hun flyttede?
tilføjet af

LIGE EN TILFØGELSE

Efter jeg var flyttet hjemmefra overnattede jeg flere gange sammen med min kærste i mit gamle værelse, og hver gang kom kulden igen, men sjovt nok så har min kærste aldrig mærket noget til det selv om hun lå ved siden mig.
tilføjet af

ja min

kæreste har også oplevet det. De 2 byttede seng for en periode, hvor han mærkede den samme rysten + trykken på brystet.
Jeg har kun oplevet det med tingene der stod anderledes placeret, derfor ved jeg ikke helt hvad jeg skal tro.
tilføjet af

Har oplevet lidt

En person der går ned af min trappe, og gardiner der bevæger sig.
Samt sjove bankelyde på skabe og andre steder.
Men der er blevet stille efter de blev sendt op til Gud.
Det er ret nemt; Tænd to lys og bed en bøn, og forstil dig at
himmelens lys skinder ned foran dig.
tilføjet af

ægte spøgelse

Jeg har igår set et ægte spøgelse
En GAMMEL RYNKET kvinde med vild stram hestehale
på vej ind på overborgmesterkontoret på
københavns rådhus.
Hun var
altså et ÆGTE spøgelse fra fortiden(ca 100år gl.)
tilføjet af

2 flash film

2 flash film som jeg selv har lavet. De omhandler spøgelser.
www.rowclan.1go.dk/
www.rowclan.1go.dk/theunexplained2.html
tilføjet af

Kan se der er mange der joker.

Tydeligt at der er flere der latterliggør folks oplevelser. Måske tror man på det måske ikke?
Personligt har jeg oplevet et par ting, som ikke kan forklares umiddelbart, så måske er overnaturligt og måske er der en logisk forklaring som jeg blot ikke har kunnet finde?
1) Som teenager var jeg helt alene i lejligheden og sad i sofaen og læste. Med et faldt en bog ned af reolen! I og for sig ikke så uhyggeligt, bortset fra at den havde stået klemt mellem en masse andre bøger på en hylde der var helt fyldt fra den ene til den anden side. Bogen havde altså stået i spænd mellem de andre, så hvordan kunne den blive trukket ud og derefter falde ned?
2)
En nat jeg kom ned i køkkenet var vores køleskab slukket! det er måske heller ikke så specielt, bortset fra at det er et 2 m høj køle fryseskab der står mellem køkkenskabene på den ene side og væggen på den anden, stikket sidder i hjørnet på væggen bag køleskabet og for at få tændt det igen, var jeg nødsaget til at trække hele køleskabet ud, da jeg ellers ikke kunne nå kontakten!
3)
Vi bor på en gammel gård langt ude på landet i et ganske lille samfund med 6-7 huse. Det er den eneste gård der drives, da alle andre i området er gamle mennesker. Med jævne mellemrum kan man lige så tydeligt høre hestehove på asfalten/stenene i området. Specielt ved 22tiden og ofte i vinterhalvåret, hvor mørket jo bestemt er faldet på. Hovslagene kan blive ved i ihvertfald ½ time. Mærkeligt.
Jeg ved ikke om jeg tror på spøgelser, men det er oplevelser som jeg ikke umiddelbart kan forklare.
tilføjet af

Min mor

Min mor har flere gange oplevet, at efter hun har besøgt min mormors grav og sætter sig ind i bilen udenfor kirkegården, går radioen i gang uden at hun har sat nøglen i tændingen. Jeg har grint lidt af det og sagt om hun nu er sikker på, at hun ikke har fået drejet nøglen så bare radioen går i gang, men hun påstår hårdnakket at det sker af sig selv. Måske er det momse der siger tak for besøget :o)
Da hun i sin tid skulle rydde min mormors hus oplevede hende og hendes søster også at havelågen gik op uden at der var nogen (og den skal altså have et skub for at åbnes, for den går på mod asfalten) og så kom der noget hun beskrev som en "sky" ind i stuen som så satte sig oppe i loftet og min mormors hund kiggede op på den og væk var den. Jeg har aldrig selv oplevet noget, der minder om det så det er jo lidt svært at vide hvad man skal tro.
tilføjet af

Tjaaaeeee!!!

Jeg ved ikke om der findes spøgelser -genfærd eller et tredje fænomen???? Jeg har ikke oplevet noget i "vågen" tilstand ,men jeg har dog vågnet efter en drøm og været i tvivl om det var virkelig eller ikke.........Men det jeg vil frem til er at mange mennesker her et behov for at tro på et eller andet...Religion -overnaturlige ting -UFO -osv osv ....
Der hvor jeg så synes at det går fra "harmløs" underholdning til mere groteske ting er når nogen så påstår at de kan komme i kontakt med afdøde slægtninger ...Tag feks det program som hedder fornemmelse for mord som går her i Norge for tiden........Jeg synes det er platten slageri at påstå at de døde taler til dem....Men som før nævnt folk vil gerne have noget at tro på ,og det er jo i orden....Mvh R
tilføjet af

Ånder?

Jeg kan ikke helt gøre op med mig selv, hvad jeg tror og ikke tror på. Har på den ene side oplevet nogle ting gennem livet, bl.a. drømmevarsler der gik i opfyldelse og følt tilstedeværelsen af noget eller nogen. Men alligevel er jeg da noget skeptisk og kan ikke rigtigt få logikken til at passe ind i billedet. ;O)
Måske er det også mange gange tilfældigheder, som vi lægger alt for meget i. Eller også findes der virkelig mere mellem himmel og jord, end vi kan forestille os.
Faktisk er det ikke længere siden end sidste uge, at jeg havde en lidt underlig oplevelse, der sikkert kan tilskrives tilfældet, men alligevel...?
Min far døde i august. Forleden nat drømte jeg om ham (kan dog ikke huske hvad) og vågnede med den der klump i halsen og uroen i maven, der lige så godt kan være sorg. Så langt så godt, men så er det at jeg tænder for radioen og det første, jeg hører, er HANS SANG, en med Slade, som han altid var helt vild med. Jeg fik igen en uro i maven, og beslutter faktisk på det grundlag (for lidt overtroisk er jeg jo nok *Gg*), at det vist ikke er lige i dag, min datter selv skal prøve at køre i skole alene for første gang. Hun har mange gange kørt alene hjem, men aldrig den anden vej.
Jeg tog med hende, og da vi kom ned på stationen var ekstratogene aflyst og der var forsinkelser på resten, så vi stod i en halv time, før vi kom med toget. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at havde hun været alene, havde hun stået der mutters alene og ikke anet sine levende råd, især fordi der ikke var ret meget info om togafgangen.
Katastrofe havde det vel nok ikke lige været, hvis hun havde stået alene, men et eller andet sted kunne det jo godt være Morfar, der holdt et vågent øje med sin lille øjensten. ;O) Jeg synes i hvert fald så meget om tanken, at jeg ikke vil afvise den.
Mvh. D
tilføjet af

så nemt er det ikke

Det lyder meget forjættende det svar med 2 lys - ,men så nemt går det ikke - vi har flere oplevelser i vores gamle hus - og vi har flere gange med meget besvær - fået renset huset for uro/genfærd kald det hvad som helst men det er der.
pt. er der gang iden igen på flere områder - så det er atter en tur med hjælp ude fra.
bønnen er sikkert venligt ment men hjælper ikke en pind.
Der skal proffesionel hjælp til ude fra hver gang.
tilføjet af

uhhhhhhhhhhhhhh

sikken en god godnathistorie nu kan sove trygt i nat. TAK
tilføjet af

Et falsk billede.

En af de sidste billeder med spøgelset der går op af trappen, var engang en af de mest kendte spøgelses billeder. Det viste desværre senere at billedet var falsk, under fremkaldelsen havde man bevæget noget over billedet, så der kom den hvide linje.
tilføjet af

Et falsk billede.

En af de sidste billeder med spøgelset der går op af trappen, var engang en af de mest kendte spøgelses billeder. Det viste desværre senere at billedet var falsk, under fremkaldelsen havde man bevæget noget over billedet, så der kom den hvide linje.
tilføjet af

Glemte før

Har faktisk haft en mærkelig oplevelse mere på gården.
En aften havde min hustru og jeg siddet og set fjernsyn og klokken var blevet mange og vi skulle i seng. Min hustru går gennem stuen og ud på badeværelset og derefter endnu engang ind i stuen og op på 1. sal. Jeg rejser mig og går gennem stuen for at komme ud på badeværelset, men bliver mødt af en ubeskrivelig stank af ..(gas?) Ved ikke helt havd det er for en modbydelig lugt, men den følger mig ligesom rundt i stuen. Når jeg kommer et nyt sted hen er den der ikke, men umiddelbart efter er den der. Jeg kalder min hustru ned igen og spørger om hun kan lugte noget underligt. Hun går lidt rundt og pludselig stopper hun op. Hun har også bemærket lugten, men nu et helt andet sted. Vi har ingen gas i huset og lugten flyttede sig hele tiden for derefter pludselig at forsvinde. Vi havde åbnet havedøren for at se om det kom udefra, men der var intet der. Fyret blev udnersøgt, men der var heller ingen lugt der. Den dag i dag ved vi ikke hvor det kom og hvad det var, men det for svandt lige så pludseligt som det var opstået og vi har ikke mærket det siden. Mærkeligt.
tilføjet af

hm...

ja, det var så nok bare manden i familien der havde en slags mandlig fødselsdepression, det kan bevidnes i samtlige psykologibøger at det er et symptom på en fødselsdepression, eller en anden psykisk tilstand, at ville slå sine egne børn ihjel. det har intet med spøgelser at gøre, det er rene facts.
tilføjet af

forklaring på nr. 2

kunne en forklaring på nummer to være, at køleskabet er blevet skubbet ind på stikkontakten?
tilføjet af

jeg har oplevet spøgelser, siden jeg var baby...

Fra lige da jeg blev født, har jeg set ting som jeg ikke kan forklare. f.eks. da jeg kun var 4 år gammel, så jeg mennesker gå gennem værelset, og jeg troede det var almindeligt. jeg har også altid været en meget ulykkelig barn, som skyldes dette fænomen. da en af mine bedste venner døde, for ca. 3 år siden, vågnede jeg op kl. 2.30 om natten og så ham stå i dørkammen, som er mærkeligt fordi han var i kørestol (havde en hjernesvulst). han sagde bare "farvel, ses snart" og så gik han ud på gangen og forsvandt, siden jeg ikke kunne finde ham bagefter. dagen efter fik vi at vide, i klassen at han var død, kl. 2 om natten. det var meget uhyggeligt
tilføjet af

FØJ!

Det var da ikke rart at han sagde "vi ses snart"! Betyder det at du snart dør så?
tilføjet af

Hvis der er frygt, er det ikke et spøgelse

Jeg har selv oplevet, at se et spøgelse på en koncentrationslejer i Tyskland. Det var en diset morgen, hvor jeg og min gymnasieklasse var på tur til Wien. Vi gjorde holdt der.
Mange fik det rigtigt dårligt ved at være der, men vores lærerer sagde, at de aldrig havde oplevet det før. Vi stod og lyttede til en båndoptager, der fortalte om stedet, da jeg så en slags silluet bag en pige fra min klasse. Da hun trådte lidt til en side, stod der en pige bag hende. Jeg stod helt stille, og så på pigen, som jeg kunne se, at det var, fordi jeg kunne skimte langt hår og en kjole.
De andre stod utålmodigt og lyttede, og da optagelsen var slut, og jeg så lidt væk, var pigen borte, da jeg så i den retning igen. Jeg har ofte haft den der fornemmelse af ikke at være alene, men det var første gang, at jeg så et spøgelse, og til trods for alt, hvad man har hørt af skrækhistorier, så var jeg ikke bange. Siden har jeg også talt med andre, som har set deres afdøde familiemedlemmer, de siger også alle det samme, at der var ingen frygt.
tilføjet af

JEG ER Dr. indefor neutritations og inflitations, etisk udviklende psykologi studie - Og har et s...

Kære (whatever dit navn er)
Jeg tror på at der er spøgelser.
Jeg tror på at du ser dem.
Dog, jeg tror på, at du selv skaber dem pga. stress i hverdagen eller 3. grads skizofreni.
Hvad tror du, det kan være?
tilføjet af

tror ja.

jeg er en pige på 15, og jeg mener selv at jeg HAR set spøgelser. F.eks min oldemor. En nat vågnede jeg pludselig og så en hvid skikkelse gå rundt i mit værelse, jeg lagde mig helt ned under dynen og turde ikke bevæge mig overhovedet! Fik herre krampe! Næste dag fortalte jeg min mor det, og hun sagde at det var muligt det var min oldemor da mit værelse var hendes engang.
En anden episode, var da jeg sov hos min mormor og morfar en nat, lå og ventede på de kom, hørte min morfar sige fra badeværelset at han kom om 2min, lige efter så jeg en hvid skikkelse gå ind i værelset og forsvinde, troede det var min morfar fordi han sov i hvidt undertøj, men var det ikke, han kom først lidt efter! Var skide bange!

Om det passer ved jeg ikke. Men vil ikk udlukke der er mere mellem himmel og jord.
V.H
Devil_tiger
tilføjet af

genfærd i mørket

Man vil jo helst ikke tro på spøgelser og andre overnaturlige ting da det jo er svært at forklare, på en rationel måde.
Men jeg har da set og hørt ting der har åbnet mit sind for om der måske skulle være spøgelser i vores verden.
En episode jeg stadig husker, foregik nogle måneder efter vi var flyttet ind i huset. Det var nat og jeg var tørstig. vel omkring kl. 2,30. Jeg steg ud af sengen og gik ud på gangen. Jeg var meget træt. (Vi har to lamper på gangen, den ene virkede næsten aldrig selv om vi skiftede pæren ofte) Den virkede heller ikke den nat. Det var i den ende hvor jeg skulle hen, den ikke virkede, der ligger vores ene badeværelse. Jeg tænder lyset på badeværelset og går der ud. Jeg kigger på vandhanen, Den tænder så af sig selv, og slukker 2 sekunder efter! Den burde ikke tænde af sig selv! Jeg tænkte dog ikke nærmere over det da jeg var træt. Men senere hen har jeg tænkt over det, men jeg kan ikke forklare det.
Der har andre episoder med hvor hvor jeg kunne høre en bogle af glas smadre mod gulvet på det samme badeværelse.
1. Der var ikke nogle folk på badeværelset.
2. Lyset var slukket og der havde ikke været nogle folk derude i den seneste tid.
3. Vi har ikke glas på badeværelset ud over spejlet.
Det kan være svært at finde en logisk forklaring på det. Jeg har i hvert fald ikke fundet den endnu.

Vores hus var efter vi flyttede ind i det "besat" af to ånder. Vi (familien) regner med at det var de folk der levede i huset før os der var gengangerne. En gammel dame og en gammel mand. Konen døde i huset og manden døde på et plejehjem i nærheden i samme by.
Og for at stoppe med noget knapt så dystert:
Husk. Dine afdøde bedsteforældre holder øje med dig når du er i bad, så opfør dig anstændigt 8)
tilføjet af

Spøgelser

Heiii
Jeg har én gang oplevet noget....
Jeg boede i vores gamle hus med min mor og det var et rigtig gammelt hus på landet... så lig pludselig midt om natten vågnede jeg ved at der sad en på min seng og det lignede min mor så jeg troede det var hende men hun sad bar og kiggede underligt på mig så jeg blev bange og lagde mig ned med ryggen til hende... næste morgen spurgte jeg min mor hva hun lavede ved min seng i nat og hun gloede dumt på mig og sag hun havde da ik været inde hos mig om natten.... det var vildt scary....
QnuzzR Avalon17
tilføjet af

thhhfg

Måske din mor går i søvne?
tilføjet af

fik et chok

lad de unge kræfter komme til
og lad pensionisterne hvile
JEG FIK ET CHOK da jeg forleden på Rådhuspladsen så denne GAMLE heks - jo jeg tror de findes for jeg så hende selv
hun kom ud fra socialdemokratiets kontor
hun kom udfra torben lunds kontor
og hun så ud som om hun havde ondt i røven
gad vide hvorfor
tilføjet af

føj ja

Ad, det sad jeg altså også og tænkte på. 7-9-13 til medie
tilføjet af

nix

For det første er det stort, for det andet er det en vippekontakt og selve stikket rager jo ud fra væggen og blokerer jo dermed for vippekontakten :-(
tilføjet af

nej men

Der er mere til historien, gad bar ikke skrive det hele.
I huset var en børneseng som datteren skulle sove i. Den første nat de lagde hende i den ville hun ikke sove der. Hun skreg i 1½ time. Til sidst lavede de en imiteret seng på gulvet og hun faldt i søvn.
En af dagene stod (lad os kalde hende) "konen" i køkkenet da hendes mand kom ind efter at have været udenfor. Bagved ham går en mand, som hun kan beskrive meget udførligt, hun skal lige til at spørge hvem det, da han forsvinder....
tilføjet af

en natten

hørte jeg nogle mærkelige lyde. Noget knirken og stønnen. Jeg stod op at af sengen for at se hvad det var. Jeg tog mine "hjemmefutter" på da det var en skide kold vinter nat.
Lyden førte mig in i badeværelset. Da jeg var inde kunne jeg hører der var nogen bag forhænget til badet... jeg var fandme bange og hvis ikke hvad skulle gøre. Jeg var hel stille, også stoppede lyden. Med et blev forhænget revet af, og op løb der en lys, som forsvandt efter jeg så det. Mærkeligt. Da jeg gik tilbage ud på gangen kom lyden igen. Nu kan jeg fandme ikke finde på mere pjat, så jeg kan ligeså godt indrømme det altså sammen er noget pis.
tilføjet af

hmmm tror lidt på det men har meget svært ved at forholde mig til det

jeg tror da også lidt på spøgelser og nogle i min familie tror også de har set spøgelser.... kan ikke benægte at der findes spøgelser
tilføjet af

Svar....

hmm, det lyder meget rigtigt... tror på dig...
og man har jo hørt om det med heste før...
1, jeg har selv oplevet noget meget skræmmende. En nat da jeg gik ud på toilettet kl 4 om natten ca. hørte jeg en lille pige skrige, jeg gik stille ned i stuen og kiggede, men der var intet... jeg lagde mig stille ind og sov igen...
2, har også flere gange oplevet nogle gå på trapperne, nogle puste mig i nakken.. min kæreste har nogle evner og har sagt at jeg havde en ond ånd på værelset (er flyttet) men har levet med den i 14 år så utroligt at jeg ikke er blevet berørt af den, ved ikke om der er en der holder en hånd over mig... eller om jeg har en svag forbindelse til det overnaturlige for vidste at der var nogle ånder i huset kunne bar ikke forklare hvor, kun på toilettet....
noget der kender noget lignende ?
min kæreste har oplevet meget... og hun ser en dame i andre fols frygt.... rimelig underligt...
tilføjet af

virkelig

hey jeg tror på at der findes spøgelser onde og gode..men de kommer af en grund.. kun de kender..man kan aldrig vide. jeg har selv set skikkelser men jeg tror bare at det er fantasi .. for jeg er jo selv ret bange.
tilføjet af

Jeg har set ånder

Jeg har oplevet et par gange at jeg har været ude med min hund efter klokken 12 hvor jeg har set noget mærkeligt gemmesigtigt noget og jeg har ikke kunne forklare hvad det var for der står normalt ikke noget der hvor jeg ser det men der var pisse koldt og jeg ville bare hjem men jeg har set noget mange gange og ja jeg tror på ånder
knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.