11tilføjet af

skyldig eller uskyldig

Jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i13 år vi har haft vores op og nedturer nu vil jeg så lige forhøre mig lidt omkring utroskab. Jeg har kigget på min kærestes mobiltlf og der har bla været en besked fra en pige som havde skrevet noget i retning "gid du var her nu" tror i han har været mig utro han er altid hjemme når han siger en tid han går en del til træning. han går sjældent i byen.Tror i han er skyldig i utroskab? Jeg ved godt det er forkert at kigge i hans mobil tlf...........

Hilsen søde
tilføjet af

Grimt.

Helt ærligt, så ville jeg blive mistænksom i allerhøjeste grad, hvis jeg fandt sådan en besked på min kærestes tlf.
1: Hun har hans nummer - hvorfra og hvorfor?
2: Du kender hende ikke. (går jeg ud fra).
3: "Gid du var her nu" - den sætning lyder IKKE sund.
Ja....jeg tror der foregår ét eller andet.
tilføjet af

Hvorfor ikke

bare spørge din kæreste, hvis han har en anden ved siden af dig, kunne det jo være du kunne få lov til at være med i en trekant, hvis i har været sammen i 13 år er det jo ved at være tiden til at prøve noget nyt.
tilføjet af

Ufølsom

Hold kæft hvor er du dog ufølsom. Dit indlæg siger en del om dig.
tilføjet af

ja! han er utro

jeg opdagede min kærestes utroskab på samme måde (mobilen)
Og han røg ud!!!!!!
det er ok at tjekke hans mobil
tilføjet af

ingen garantier

Jeg vil sige - ja han er dig utro, måske ikke fysisk endnu, men der er ingen tvivl om at tankerne nok kredser om en anden, desværre.
Selvom han overholder jeres aftalte tidspunkter, så skal du ikke se det som en garanti for troskab.
Har selv været i et forhold, hvor utroskaben pludselig dukkede op - også selv om de aftaler vi lavede blev overholdt og han heller ikke var den store bygænger; men tro mig mænd (som kvinder) er utrolig opfindsomme, når de har noget kørende 'på siden'. Jeg havde ingen specifik mistanke om at han var mig utro, lige indtil jeg modtog en lang skriftlig 'hilsen' fra elskerinden. Og så faldt der brænde ned i mængder.
Min oplevelse siger at selv om den utro part konfronteres med, som for mit vedkommende var håndgribelige beviser', så kører de stadig efter parolen: 'benægt, benægt, benægt'.
Vælger du at konfrontere ham og han tilstår - så forlad ham så hurtigt som muligt! - Jeg gjorde desværre det modsatte, og kan derfor sige at den periode, du så skal igennem, er så hjerteskærende grim og udtærende. Selvom han muligvis har fortalt dig alt, vil du ikke være i stand til stille dig tilfreds og lægge det bag dig - der vil altid være et vedvarende 'HVORFOR', som du aldrig vil få besvaret.
Efter min mening er INGEN den smerte værd - lige meget hvor højt man elsker ens partner og hvor lang tid man har investeret i forholdet!
tilføjet af

Idioti for viderekomne

...det er hvad den her debat er. Hvad er det dog for nogle tåbelige råd du får? Den ene kloge sandsigerske efter den anden, blandet med et åndsvagt forslag om en trekant. Hønsegård! Vorherre bevarres.
Hvordan i alverden kan I tillade jer at skrive det I gør? Hvor får I den "sandhed" fra? Erfaringer fra jeres egne forkvaklede forhold, som med dén indstilling, har været dømt til at gå galt.
Pak dog det jalousi-uvæsen sammen og kom op til overfladen. Se og mærk verden og vær jer selv bekendt. Også overfor kæresten, som I så har en chance for at holde på. Men det kræver dælen sparkemig, at I er i stand til at kommunikere direkte MED den I elsker og ikke kun OM den I elsker på det her forkvaklede forum.
"Gid du var her nu" KAN vel også bruges til andet end utroskab? Min søster skriver det fx hvis et Ikea-møbel skal samles. Min kvindelige kollega skriver det hvis det hele er ved at brænde sammen på arbejde. Min datter skriver det hvis hendes hest ikke er til at styre. Kort sagt: læg dog ikke mere i det end det kan bære. Og få så for guds skyld (og din egen) en snak med den mand der ikke har den fjerneste anelse om at du konsulterer den ene tåbe efter den anden her på nettet.
Du er garanteret en dejlig pige som han ikke vil give slip på for noget. Bliv ved med at være det - men det kræver at du ikke render rundt og spilder livet på at være jaloux på noget du ikke aner en pind om hvad er. Gør du det, vil du miste!
tilføjet af

At kaste med sten.

Helt ærligt, hvor naive tror du kvinder er?
Hvis der optræder et navn og nummer, på ens kærestes mobil med beskeden: Gid du var her nu - så er det sgu da netop logik for perlehøns, at der er noget der ikke stemmer.
Så nej, det er ikke idioti dette her. Det er alm. sund fornuft. Hvis det havde været hans søster, så havde hun vel også genkendt navn og nummer. Og hvis det var en kollega, så skulle der nok have stået mere, end "Gid du var her nu"
tilføjet af

Harme!!

Lad dog være med at nedgøre andres mere eller mindre heldige oplevelser/erfaringer - alle kan sgu da ikke leve i en glasklokke, hvor alt er perfekt fra begyndelse til ende, men det er ikke ensbetydende med at de har været i 'et forkvaklet forhold' - måske har de bare været uheldige!!!
Det burde ikke være nødvendigt at nedgøre andres indlæg for selv at komme frem med en pointe. Det er muligt at erklærer sig uenig i det tidligere skrevne uden at gøre brug af diverse nedladende ordanvendelser.
tilføjet af

carla

ang det jeg har skrevet om skyldig eller uskyldig så skal det lige siges at der ikke var navn på telefonen men jeg ringede selv vedkommende op da beskeden virkede mistænksom og fandt ud af hvem personen var kender lidt til hende ikke en særlig sød pige.
tilføjet af

hvornår er hans mobil slukket/tændt?

læg mærke til det - jeg bemærkede at min kæreste begyndte at "glemme" at tænde sin mobil, når vi var sammen. Han havde fx. dårlige undskyldninger som: har glemt min oplader, har glemt mobilen på arb. osv.
Men min mistanke vandt - han var fandme utro med 2 fra dating, det svin!
Ja - jeg smed ham lige over skulderen - slut.
Sådanne svin er ingen kvinde værdig.
tilføjet af

Kuldegysninger

Og mange af dem.
My! Du har ret.
Jeg er en af dem der har haft begge roller i "trekenten" og kan kun samtykke! Der bliver benægtet i store mængder. Jeg er blevet løjet for i dén grad, da min kæreste ikke menete at jeg havde fortjent sandheden. Der er 10 år siden nu og selvom vi er gået fra hinanden senere af andre årsager, så sidder den der stadig; Var han eller var han ikke sammen med hende og HVOR-fucking-FOR???
Og jeg er på den anden side blevet bagatelliseret og tilfældiggjort af en affære jeg har haft, overfor hans kvinde, som mærkede efter indeni og VIDSTE at den var gal!!! Hun tjekkede også hans telefon og fandt nærmest hvad som helst. -Klokkeklare beviser som han benægtede benægtede og benægtede. En intelligent kvinde, smuk, ben i næsen, god karriere, alt kører på skinner og det lykkees ham at køre hende helt af sporet. Hun skulle bare have lyttet til sin "gutinstinct", skulle hun.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.