3tilføjet af

Skuffende tysk indsats

“Berlin, Berlin – wir fahren nach Berlin” - Optimismen fejler bestemt ikke noget hos de opstemte tyske fans, der alle er enige om at værtsnationen skal til Berlin og spille VM-finale 9. juli men var det tyske hold var ikke overbevisende i aftes.
Tyskerne ville så gerne overfalde modstanderne fra start med en voldsom, men over for de meget koncentreret, stærkt fightende og godt opdækkende polakker (der imponerede med utrolig en fasthed og konsekvens i mand-til-mand-duellerne ved dødbolde) kom der sjældent glid og rytme over kombinationerne før pausen. De to polske kantspillere Jacek Krynowek og Ireneusz Jelen gav i den anden ende det tyske forsvar en del at se til. De prøvede flittigt at udfordre og fik slået flere farlige bolde ind i det tyske felt.
Ballack lyste sjældent op som spilstyrer, men det var alligevel utroligt, at hjemmeholdet ikke var foran ved pausen. Miroslav Klose og Lukas Podolski misbrugte hver en 100 procent-chance.
Opbakningen var brillant, men var spillet det?
tilføjet af

Tyskerne så dårlige?

Du lyder unægteligt som en tro kopi af Birger Peitersen. Hans antiparti lyste ud af hans ord inden kampen overhovedet var sat igang.
Selv Linneger kunne trods ihærdige forsøg ikke dæmpe hans antiparti mod tyskerne. Naturligvis er de en nation vi elsker at hade - nogle af os. Især fordi det ofte går dem så det gik i går. De scorer i overtiden.
Men jeg spørger mig selv om vi så den samme kamp? Tyskerne vadede i chancer. Du nævner selv et par stykker, uden dog at nævne den hvor Klose og Ballack efter tur afprøvede stabiliteten i overlæggeren.
Nej, den hovedsagelige forskel på tyske og andre hold er, at tyskerne ønsker ekstra spilletid, for de spiller og kæmper til allersidste sekund.
Mvh Lagermann
tilføjet af

De går videre men blander sig ikke i medaljestriden

Det er min klare mening om det tyske hold.
tilføjet af

Chancer skal omsættes til mål

Evner man det ikke, så er man ganske enkel ikke god nok.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.