11tilføjet af

Sker det igen?

Jeg har været sammen med min kone i nu 14 år, vi har 3 piger. For 1 1/2 års siden skiftede hun arbejde, en arbejdsplads med flest mænd. Den første firmafest vi skulle til, var jeg så uheldig at blive syg, så jeg kunne ikke komme med.Derefter opdagede jeg hurtigt, at der var noget galt, hendes telefon havde hun altid på sig og om natten var den altid slukket. Jeg spurgt til det, men fik bare at vide at det ikke var noget galt. En aften blev det for meget for mig og jeg fortalt, at jeg forlangte at få og vide hvad hun havde gang i, ellers ville jeg få sendt et udskrift af hendes telefon regning.Hun fortalte så at der var en ude på arbejdet(også gift) som hun havde kysset til festen og de skrev stadig sammen, men hun var ikke tiltrukket af ham, men nød hans frække beskeder.Jeg fortalte at enten var det ham eller mig. Hun stoppede med det samme da hun elskede mig.
Nu er det så sket igen, knap et år efter. Hun har skrevet meget sammen med en anden fra arbejdet. Det kan jeg se da hun har telmore. Hun har hele tiden sagt, at der ingen ting er imellem de er kun venner og snakker godt sammen. I sidste uge gik det så galt igen til en lille fest de var til. De havde stået og kysset et par gange, men ikke mere. Hun har fortalt mig det, igen efter jeg gik til hende og ville have hele sandheden.
HVAD gør jeg!!!!! Jeg elsker hende utoligt meget og jeg kan mærke på hende, at hun også elsker mig. Hun siger også selv, at hun elsker mig.
Hun havde overvejet, at flytte fra mig, men efter et par dages overvejelser, fandt hun ud af, at hun elskede mig og ikke kunne leve uden mig.
Hjælp hvad gør jeg
tilføjet af

Ja vi elsker hianden

Du har ret´i, at vi elsker hinanden. Det værste, hvis man kan sige det, er at efter de 2 gange har vi haft det utroligt godt samme vi savner hinanden og hun er utrolig kærlig og jeg mærker det når vi kysser. Hvad er det så der for hende til det og tror du hun har været mig utro for sidste gang? Hun kan ikke selv gi en forklaring på hvorfor hun har gjort det, det sket bare.
tilføjet af

Du må få hende til at forklare sig...

Kære M.P
Jeg synes Du skal forlange, at hun forklarer sig. Man har altid en grund til at være sin partner utro.
Der findes mange forklaringer, og det vil være rent gætværk fra min side, hvis jeg skulle kommme med mine bud.
Noget tyder på at Din partner ikke er så god til at åbne sig for Dig - Det SKAL laves om.
I trænger til at få en reel/ærlig snak. Se at komme igang - Jo før jo bedre.
Vh
Flemming
tilføjet af

Idé....

Vis hende vores korrespondance... hvis Du har svært ved at få talt med hende om problemet.
Alternativt kunne I overveje at få hjælp hos en parterapeut.
Vh
Flemming
tilføjet af

Weekendtur

Vi har længe snakket om, at tar en tur alene uden børnene. For lidt over 1 mdr. siden bestilte vi en weekendtur uden børnene. Vi skal afsted i denne weekend. Derfor forstå jeg heller ikke hvordan hun kunne gøre det, men vi har besluttet, at tage afsted. Så må vi få en ordenlig snak om hvad der går galt og hvad vi skal gøre bedre i fremtiden, så det ikke sker igen.
tilføjet af

Klogt....

Det er en rigtig god idé at I ta'r afsted uden børn.
Se at få talt alt det i kan og held og lykke med det!!!
Vh
Flemming
tilføjet af

Ide`

Jeg havde tænkt på lige det samme som du nu lige foreslår med, at vis hende denne debat. Det andet har vi også snakket om, med at få proffesonel hjælp.
tilføjet af

TAK

Tusinde tak for de gode råd, det er altid dejligt med andres synspunkter. I andre er også velkommen til, at komme med jeres bud.
tilføjet af

Tidligt på den.

Vi flyttede sammen da hun var 17 og jeg var 23 år.Fik det første barn som 21 årig. Jeg ved ikke om det er noget der spiller ind nu.
tilføjet af

hun gør det igen

det gør hun igen nu kan hun ikke lade vær
tilføjet af

Bryd hverdagen

Kære M.P.
Det lyder som om din kone har brug for nye tiltag. Som du skriver tænder hun på hans frække beskeder og måske er der ikke andet i det. Jeg synes det kan være frækt f.eks. at læse sexfantasierne herinde, det tænder mig og jeg får en masse gode ideer til hvad jeg godt kunne tænke mig at gøre ved kæreste. Vi flirter meget både over telefonen og via mails. Vi sender frække historier og fortæller hinanden hvad vi ønsker og hvad vi har lyst til at gøre ved hinanden. På denne måde bliver det aldrig kedeligt for os, for vi ved aldrig hvad vi kan forvente.
Ofte stopper vi med at flirte når det bliver hverdag og så går gnisten lidt af. Fordi vi er i et parforhold er det jo ikke ensbetydende med, at vi opgiver vores seksuelle fantasier og lysten til at være fræk og føle sig fræk. Det er vigtigt at man føler sig elsket, fræk og tiltrækkende af sin partner.
Prøv at give hende det den anden gav hende. Med det mener jeg du kunne prøve at spille op til hende igen. Send nogle frække beskeder til hende, vis og fortæl hende at du tænder på hende at hun er det mest sexede i hele verden. Giv hende din fulde opmærksomhed og bryd den daglige trommerum.
Knus
Pige27
tilføjet af

været alene?

hej.
tja, jeg ved ikke om du kan bruge min mening til noget, men jeg prøver.
jeg har været gift i 21 år, vi har tre store drenge, de to bor stadig hjemme...
Vi har aldrig nogensinde været kun os to, og det ødelægger altså meget i et forhold.
Når vi skal elske skal man passe på ingen hører det, når vi skal diskuterer, skal det være lavt så ingen hører det..
Man kan ikke bare elske impulsivt, hvor man lyster, eller gå nøgen rundt hvis det er det man vil.
Så på et eller andet tidspunkt, skal det leves ud tror jeg..
vi har selv prøvet det, jeg med en anden mand, et sted hvor ingen andre var tilstede, og jeg siger dig, det er lykken, aldrig har jeg fundet sex så skønt..
det kan altså være meget ødelæggende på et forhold, hvis man ikke får lov til at være ene to engang imellem...
Ps. dette var min mand der foreslog mig at prøve dette, og vi har det utroligt godt sammen, også sexuelt...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.