11tilføjet af

Sims 3 -- Nogen der ved...??

hvordan man kan komme ind i en by hvor man har alle familier samlet. Nye som gamle familier. Problemet er at hver gang jeg gemmer en familie, og så vli lave en ny familie til samme by, så starter den op med en ny by. Og så er de tidliger familier væk. For hver gang jeg så gemmer, så går spillet tilbage til hovedmenuen. Har prøvet at gemme to huse over samme titel, og så overskriver den bare det gamle spil, og så er det kun den nye familie der bliver gemt, i den fil.
I sims 2 kunne man jo bare vælge en by, og så var der alle de familier, man havde lavet plus dem som var der fra start.
Er sims 3 bare så vidt forskelligt fra 2'eren?? Og skal man bare vende sig til noget helt andet i 3'eren??
Nogen der kan hjælpe????
Tak på forhånd....
tilføjet af

Forvirret,

Jeg forstår ikke rigtig. Mine familier er i byen.
Jeg går ind i den valgte by. Den familie jeg sidst spillede med kommer jeg ind til. Hvis jeg ikke vil spille med den for øjeblikket vælger jeg: Rediger by.
For en sikkerheds skyld vælger jeg altid at gemme.
I "biblioteket" finder du alle dine familier. Du kan vælge en af dem eller du kan lave nye simmere.
Du kan også lave et nyt spil, hvis du ønsker det. Du kan, når du starter se dine valgte spil og vælge hvilken by du vil spille med. For øjeblikket har jeg kun to byer.
Spillet er meget anderledes end sims 2. Man må prøve sig frem.
Jeg gav min ene by et forkert navn, fordi jeg troede det var huset jeg navngav. Så jeg sletter sikkert det spil og laver et andet.
Hvis ikke jeg har forstået dit spørgsmål rigtigt, må du skrive igen.
tilføjet af

tilføjer til mit in

Må hellere lige fortælle. I venstre hjørne er der to små huse i en cirkel. Hold musen der. Du vil du se, der står: skift aktiv familie. Så klikker du og klikker også: Ok , på den viste familie. .
tilføjet af

Anonym til anonym1

Det må jeg lige prøve!!
Tror du forstod det jeg spurgte om. Det var lidt indviklet at forklarer på en bedre måde!
Jeg synes også jeg har prøvet lidt af hvert, og har også oplevet at slette forrige spil eller familie.
Men jeg vil da prøve det du gør..
Tusind tak for hjælpen..
og hvis jeg ikke kan finde ud af det, så skriver jeg lige igen..
tilføjet af

Måske...

hej....
Du skal gå ind i familien, ogg så trykke rediger by, og så kan du lave familer og sætte dem ind i huse, samtige er der stadig den familie du startede med...
hvis du skal spille en af de andre familier du har lavet, sakl du trykke på rediger by igen, og så er der i hjørnet to huse, den skal du trykke på, og sige ja.. så kan du vælge alle familierne i byen..
Håber det kan hjælpe[f][s][l]😉🙂
tilføjet af

problem!

Hej
Jeg har et problem. Når jeg spiller på en familie, spiller de andre familer som jeg har lavet videre dvs. de bliver ældre uden jeg har spillet på dem.
Hvordan kan man "stoppe" en familie i at vokse, når man spiller på en anden familie?
Håber i kan hjælpe!🙂
tilføjet af

svar

Det kan man ikke stoppe. Sådan er sims3. 😉
tilføjet af

Der findes

et hack, som ændrer nogle af de ting. Jeg syntes det lyder meget indviklet, man skal helst være rigtig god til engelsk og det kan jeg ikke prale af at være. 😖
tilføjet af

svar

Jeg tror du kan gå ind i indstillinger og stoppe ældning tror jeg det hedder....
tilføjet af

Løsning:

Jeg havde det samme problem i starten. Løsningen er:
Start med at gå ind i det spil du nu spiller,(evt. slet alle de andre, så du ikke bliver forvirret. Når du så er INDE i spillet med din "favoritfamilie", trykker du på "menu"-knappen (eller F5), herefter "rediger by" (evt. "gem" først), herefter trykker du på knappen "Skift aktiv husholdning", som er illustreret med to huse nederst i venstre hjørne. Og VUPTI, så er du godt igang.
Dit spil er så gemt under navnet på den først aktiveret familie, og du gemmer også under denne. Hvis du sletter de andre byer (hvilket jeg selv har gjort), er det hele noget mere overskueligt. Du skal ikke være urolig for at miste de andre familie du har lavet, de er gemt i panelet til højre. Hvis du ønsker at gemme dem med hus og de ting de har opnået, skal du flytte dem over i panelet før du sletter byen. Nu har du så 2 kopier stående, den originale og den du har spillet med.
HUSK: I Sims 3 står tiden IKKE stille, for de andre familier, når du spiller med din aktive husholdning. D.v.s. at deres liv går videre mens du spiller med den aktive. Du kan altså risikere, at når du vil spille med en tidligere familie, er de måske flyttet, blevet gamle eller blevet tykke, tynde eller gift og med børn.
I "spil-indstillinger" kan du slå ældnings-processen fra, men det gælder vist kun for den aktive husholdning.
Håber jeg har forklaret det så enkelt som muligt!?
tilføjet af

Har det på samme måde!

Ja! Det er så ireterende (staves) jeg ved heller ikke hvordan man gør!
tilføjet af

Sims 3 -- Nogen der ved...??

Du skal gå ind på den gamle by, og tryk på "Rediger by", der kan du så lave en ny familie, men så spiller du ikke på den gamle familie mere, men den gamle familie er stadig i den by som du spiller den ny familie på 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.