6tilføjet af

Sidder alene

jeg føler mig ensom når jeg er alene hjemme... jeg bliver bange for livet og meningen med det. jeg tænker meget hvis jeg er alene... jeg kan heller ikke lide stilheden. jeg får en enorm telefon regning fordi at jeg hurtigt kommer til at føle mig alene. Når jeg er sammen med mine venner er der ikke noget galt, så tænker man ikke over tingene. Hvad kan jeg gøre for at få det godt? Hjælp mig.
tilføjet af

tanker om ensomhed

hej Ann,
det lyder til at at du har tænkt meget på dette område af dit liv, og det lader til at det har fået en ret stor plads i dit liv også. og jeg tror at forstår din angst for ensomheden, for livet og tankerne omkring det - for livet er skræmmende, især når det går op for en at man står alene med det. for som du nok ved, så kan ingen andre leve dit liv for dig. at være alene, er for mig noget helt andet end at være alene om noget, hvad end det er. dermed sagt, at så længe man holder sig aktiv, når man er alene, så er det meget nemmere at være alene. om det så er at gå at rydde op, imens man hører musik, læse en bog eller lære noget man meget gerne ville kunne, ja det er jo op til dig - men essensen i det er, at lave noget DU gerne vil og FOR dig selv.
mht tankerne, så kan de sagtens være med til at skabe frygt,derfor skal du prøve at overvinde den frygt, ved at lære den at kende - i små skridt, og i eget tempo - snak evt. med dine venner om det. det optimale ville dog være at gribe sig selv i at tænke de tanker, som skaber den frygt for livet, som er så alt ødelæggende. men sæt dig et mål med det, og gør hvad du kan nå det.
håber du får lidt ud af dette - du kan jo spørge, hvis der er noget som du er uenig i.
tilføjet af

glem det

hej ann du skal lave noget når du er alene aktiviteter så du ikk tænker så meget på at du er alene du skal prøve at koncentrere dig om noget andet
tilføjet af

jeg har været der

hej Ann jeg ved måske lidt om det, at man ikke kan li´at være alene. Nu har jeg godt nok fået 2 børn der gør man ikke er så alene mere. Men når de først er kommet i seng og det bliver stille, kan jeg også føle mig alene. Jeg er begyndt at skrive meget på nettet, og læse hvad andre skriver ind. Før kunne jeg rande i byen hele tiden for ikke at sedde alene hjemme, men det føler jeg ikke jeg har så meget brug for mere efter jeg har fundet den jeg elsker. Måske skulle du finde en du kan dele de dejlige aftner sammen med. Jeg håber du kommer videre, og du finder en der kan være for dig når du føler dig alene.
Knus her fra
tilføjet af

når jeg sidder alene

op med humøret! der findes også en eller flere som vil hjælpe dig med at komme ud af ensomheden. knus fra allan på fyn.
tilføjet af

Ensom , hvorfor det?

En kæmpe telefon regning.Jeg er bestyrer på Hotmail sider , hvor DU også kan blive medlem.Der er mange kontakt muligheder. Der er en chat , det koster ikke noget. Du kan få msn messenger. Kontakt nogen du vil have kontakt med , det bliver til en kontakt person. Du kan købe et webcam , det kan fås for 250,-kr. En webcam chat , man kan se hinanden hvis begge parter har et cam. Det vil måske reducerer din telefonregning. Mand 51 : Mojn286@hotmail.com Hilsen jmo.
tilføjet af

sidder alene

hej , jeg ved ikke hvor gammel du er, . men meld dig frivilligt til genbrugs butikkerne i din by , så du kommer ud og møder mennesker. knus og kram.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.