21tilføjet af

Send "HENDE" ud af Danmark ...NU...!!!!!

Vores uduelige integrationsminister Rikke Hvilshøj glimrer igen i medierne med sin totalt umenneskelige politik...
Hvordan i himlens navn kan det danske velfærdssamfund tillade sig at sende en syg kvinde ,mor til to små piger og gift i Danmark med en mand,der har job og forsørger både hende og de to døtre UD af Danmark,hjem til Kosovo med den eneste begrundelse at kvinden "HAR mere tilknytning til KOSOVO end til DANMARK" ????
Er en ægtefælle og to små børn ikke den største tilknytning ,man kan få til et land...????
Det danske retssamfund burde MERE end skamme sig.
Efter min mening...
tilføjet af

ja helst med det samme

Det kan ikke gå for hurtigt med at sende hvilshøj ud af landet.Man råber altid på barnets tarv? Er det at sende deres mor ad h.t.
tilføjet af

enig

ja skørt er der at man sender folk ud af landet der er mange det skulle være strafbart at gøre det
tilføjet af

total enig

hej jeg er total ening men hvorfor er det lige moderen bliver sendt ud, synes at jeg mangler en forklaring på det. uanset hvad burde de tage hensyn til børnene. Det kneb også lige mig lidt at fatte at hendes søster har større tilknytning til hende end hendes børn.
tilføjet af

Fået børn efter det første afslag!

Hun reder som hun ligger.

Hvad ligner det, først at få afslag og derefter at lave 2 unger i håb om at formilde myndighederne. Man kan sgu da ikke drive politik på forventet efterbevilling af lovliggørelse af noget ulovligt. Hun burde have tænkt sig bedre om. Hvad regner hun Danmark for.
Nu kan hun lære det.
tilføjet af

jahh jeg græder med kvinden.

Hun skal blive.
tilføjet af

Til Stjerneskud

Rikke Hvilshøj er ganske enkelt umenneskelig. Jeg syntes Bertel Haarder var"haard", men intet i forhold til denne kvinde.
Har tænkt på om man ku` lave en underskriftssamling ligesom, vi gjorde med Rams fra Schri Lanka. Men hvordan gør man noget sådant?
Og er det allerede for sent...??. Aldrig vil jeg nogensinde mere stemme på venstre!!!!
tilføjet af

Sådan

Så kan de lære det, de røde tror at alle som kommer til landet skal kunne blive her, hvis ikke de kan på andre måder så kan de melde sig syge eller få nogle unger.
tilføjet af

Stjerneskud

Du skriver hjem til KOSOVO, men mig bekendt er det TYRKIET, hun skal tilbage til. Men det kan vel være "et fedt".
tilføjet af

er det

ikke 2 sager du roder sammen. Der er en 40 årig tyrkisk kvinde til 4 børn i Helsingør der også er udvist
tilføjet af

Hvorfor det?

Hvorfor gør du det?
Hun har jo fået afslag efter afslag og også fra tiden, FØR ungerne blev lavet!
Det kan da ikke være rigtigt, at når man får nej flere gange, gør man som det passer en og regner med forventet efterbevilling.Der er jo ingen, der forbyder hende at tage sine unger med.
Tænke sig hvis det blev kendt udenlands, at vi giver medlidenhedsasyl til folk. De skal bare lave sig nogle unger.
tilføjet af

Følelsekolde særling

Det er da ligegyldigt hvornår hun har fået sine børn, det er da helt ude i skoven at sende hende hjem
tilføjet af

Fik først afslag

Sgu da ikke når hun først får afslag og derefter laver unger i håb om at blive. Hvad er det for en omvendt gang rod? Mener du virkelig at folk ikke skal respektere et afslag, men blot lave sig nogle unger i håb om at måtte blive?
tilføjet af

til movser

Sorry , det var hende fra Helsingør jeg mente. Den anden har jeg ikke hørt om. Undskyld min uvidenhed!!!!
Men det får mig ikke til at se med mildere øjne på vores integrationsminister!!!!
tilføjet af

Hun reder som hun ligger

En kvinde fra Kosowo, der har opholdt sig i landet i 6 år. Hun har ikke fået asyl, selvom hun har søgt flere gange, hvorefter hun lader sig besvangre!
Får sit barn, søger igen og atter afslagafs.

Får et barn mere og afslag igen.
Nu er hun så sendt ud af landet. Helt efter bogen og ganske rimeligt.
tilføjet af

længe leve vores

integrationsmenister, ham skvattet som kaldes en mand, kan da rejse med hende hjem, det er da ingen tragedie, at smide hende ud, det er da manden som er et skvat, og ikke tager med hende, og hvorfor tager hun ikke sine børn med, det forstå jeg ikke, nej ingen medlidenhed fra mig af, selvom de kommer frem i medierne.
Bay Bay med dem begge to
tilføjet af

Det hedder næstekærlighed

Det er det vi siger at andre religioner ikke har. Vi er nogle hyklere hele banden.
tilføjet af

Det hedder nu børn

Dyr får unger
tilføjet af

Hvor dum

kan man være inden det er muligt at få sine skolepenge tilbage- jeg tro du ligger på grænsen....
Er der ikke bare een herinde der kan fortælle mig hvori problemet med denne mor ligger- familien er selvforsørgende og hun vil hellere end gerne arbejde. Her i landet har vi efterhånden en katastrofal mangel på arbejdskraft - ikke mindst indenfor sundhedssektoren - jeg ved ikke, hvordan I havde tænkt jer at løse det problem, for problemet bliver bestemt ikke mindre i fremtiden- russisk roulette med pilleæsken?
Underligt nok, er der tilsyneladende mange herinde der ikke har fattet at vi lever i en globaliseret verden, kapitalen flytter mellem lande og verdensdele med lysets hastighed- arbejdskraften flytter i større og større grad rundt i verden - arbejdspladserne bliver placeret der, hvor det bedst kan betale sig for kapitalen at placere dem. Vi, her i Danmark har det så hamrende godt netop på grund af at vi har været i stand til at tilpasse os i denne globaliserede verden- ved at åbne os i mod verden. Det I gør jer til talsmænd for, er at lukke os om os selv- og det vil med 100% sikkerhed på sigt betyde vores egen "undergang"- vi er ikke nok i os selv- og forhåbentlig bliver vi det aldrig. Gud bevare Danmark- som et åbent land,- der ikke bare ser det fremmede som noget farligt- men i høj grad også som noget vi kan lære noget af.
tilføjet af

hjem

Hjemsend de økonomiske flygtninge, også dem fra Kosovo.
tilføjet af

ELENDIGE

KØTER !!
det heder ligger som man reder !!
din forpulede elendige undskyldning for et menneske, du skulle have hovedpulsåren i lysken skåret over og efterladt alene i dit eget lort !!
tilføjet af

USLE

KØTER !!
det heder ligger som man reder !!
din forpulede elendige undskyldning for et menneske, du skulle have hovedpulsåren i lysken skåret over og efterladt alene i dit eget lort !!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.