2tilføjet af

Satans!

Jeg har en kæreste på Sjælland jeg selv bor i Jylland og der er ca. 300 km mellem os. Jeg har ikke set min kæreste i over 6 mdr. nu og det er som om han prøver på at undgå mig, jeg har planer om at flytte over til ham (vil bo for mig selv) men han støtter mig slet ikke i mit valg og vores forhold er meget 'usynlig'... nu har jeg sidste søndag været til fest og der var en som puttede noget i min drinks, næste morgen lå jeg i sengen næsten helt nøgen og døren ståd åben... jeg er bange for at jeg har haft sex med én og jeg aner simpelthen ikke hvem det har kunnet været.... er også bange for at jeg er blevet gravid... tør slet ikke teste mig og ignore det hele men det går jo heller ikke! Jeg ved ikke hvad jeg skal gør... jeg kan ikke snakke med min kæreste om det fordi jeg er bange for at miste ham... hvad skal jeg dog gøre hvis jeg nu er gravid... er total clueless. Begyndte på at få ondt i maven, er det bare noget jeg bilder mig ind eller...????
tilføjet af

uhadada

Hej Mille...
Det lyder som om du er ung, og der er fuld fart over feltet.. om din kæreste i jylland, er der ikke så meget at sige. hvis han ignorerer dig, eller ikke er den der tager initiv til at i skal snakke samme. så vær forsigtig med at rykke teltpælende op og flytte..
det kan jo være afstanden har været for lang for længe.
ved det ikke er det du har lyst til at høre, MEN...
sådan er verden, og specielt hvis man er ung..
hvad der skete til festen, og at du havnede i en seng
er noget rigtigt skidt.. men der er ikke meget du kan gøre ved det nu.. om du er blevet gravid.. tja..!!
du er nød til at gøre noget ved det. tro mig den slags
går ikke over af sig selv..
tilføjet af

Ved et

Jeg ved godt at sådan noget ikke går over af sig selv... har også testet mig i går og den var negativ nu skal jeg bare leve med at jeg har været i seng med en anden selv hvis det ikke var så frivilligt... jeg er forresten 22 år og jeg vil nok flytte over til kæresten lige meget hvad for jeg har også fået en uddannelses plads derover... du har ret når du siger at man skal være forsigtigt med sådan noget og det er også derfor vi ikke flytter sammen men at jeg finder noget for mig selv.
Tak for svaret! :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.