4tilføjet af

Søvn problemer

Hejsa...
Jeg er begyndt at have søvn problemer igen. Det er ret træls, når man skal rigtig tidligt op om morgen. Jeg kan ikke rigtig følge med i skolen fordi jeg er så træt, og hvis jeg så, når jeg er kommet hjem, prøver at lægge mig i en times tid eller ligne kan jeg heller ikke sove. Jeg skal i det hele taget være meget glad hvis jeg får omkring 1-2 timers søvn i et døgn.
Er der nogen som har nogle gode råd for at jeg kan komme til at sove igen?
tilføjet af

Har det på samme måde!

Har det præcis som dig (dog får jeg sovet liidt mere) og har skrevet et lignende indlæg under "depression" og "hjælp jeg kan ikke sove".. Der er masser af gode svar og nogle af dem hjælper okay... Har dog stadig ikke fundet "min egen" ultimative metode, desværre...
Mvh
tilføjet af

Afslapning

Hej
jeg er heller ikke selv for god til at sove.. Især i en periode på 2 år sov jeg rigtigt dårligt.. Først prøv endelig at undgå indsovnings piller man kan få af lægen, man bliver let nedtrygt og depri af dem og hjælper sjældent en af med problemet, de er nok gode hvis man er i krise feks mistet en nær ell.l så man lige får fred..(prøv med en halv først ofte nok)
Men prøv at lade være med at tænke for meget over dit søvnproblem ellers bliver det let en ond cirkel hvor man til sidst hader sin seng og natten.. Lad være med at hvile dig om eftermiddagen, det forstår kroppen ikke.. Sørg for nogenlunde regelmæssige sovetider også i week.. I hvertfald gå i seng nogenlunde samtidig.. For hvis man fester tit og går i seng tidligt på morgen, det forstyrrer søvnen rigtigt meget..
Mit problem er ofte at mit hoved ikke vil "holde kæft" tanker om alle mulige ting myldrer rundt.. Det må man få stoppet.. Har du en discman prøv nogle aftener inden du skal sove at sætte en enya cd på og bare lytte til musikken.. Hun er skøn..
Ellers øv dig i at "tømme" dit hoved for tanker føle hovedet er helt tomt og hvis en tanke presser sig på så øv dig i at sig forsvind til den..
Regelmæssig motion og vitaminpiller :-) så har du noget at starte med.. Ellers har Psyk Ingrid Ortmann lavet stress af/sove-cd: giv tanken fri oplev indre stilhed og sov dig til et sundere liv..
tilføjet af

Et foreslag

Mange faktore kan resultere i søvnproblemer. Men en af faktorene kan bl.a. skyldes hvis du har haft meget travlt og derved har mange spekulationer "kørende" oppe i hovedet. Du på prøve at lægge hovedet i blød, for at finde grunden.
Jeg ville anbefale dig kraftigt, at du dyrker noget motion eller på anden måde er fysisk aktiv. Det skal nok hjælpe. Ellers kontakt læge, hvis det forsætter.
Held og lykke
tilføjet af

homøopatisk medicin til søvnforstyrrelser

Allergica har lige udviklet homøopatisk sovemedicin der kan købes hos Matas eller i en helsekost. Dormi hedder det.
www.gisiger.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.