7tilføjet af

Religion og integration

Når man læser mange af de indlæg der er her.
Slå det mig, at man mere diskutere religion i stedet for
integration. Personligt tror jeg ikke på nogen form for
religion. Skulle man måske ikke diskutere hvordan man får
integreret MENESKER i det danske samfund.Og ikke hvilken
religion man syndtes at høre til.
Måske verden ville blive mere fredelig hvis man afskaffede ALLE RELIGIONER.
tilføjet af

Hænger sammen !

Integration og religion hører da sammen .... specielt når det ofte drejer sig om mennesker med en anden tro end den kristne !
Det kan vi da ikke komme udenom.
En af grundene til at det er så svært at integrere er jo bl.a. også, at de mennesker man forsøger at integrere,- er så troende,- så deres religion strider imod mange ting som vestlige mennesker lever fint med !!!
Du kan ikke integrere nogen som ikke vil !
tilføjet af

Religion eller integration...?

Hvis du lægger mærke til det er det heller ikke religion som sådan, men islam der bliver diskuteret. Du kan ikke undlade at diskutere islam når der tales integration, for det er to sider af samme sag.
Den islamiske tanke er på mange måder ikke integrerbar i et demokratisk vestligt samfund (allerede her er den gal, islam er uforeneligt med demokrati).
Det er da også muslimske indvandere, og deres efterkommere der laver al balladen blandt indvandere. Der blev først for nyligt lavet en undersøgelse omkring fordelingen af kriminelle kontra folks oprindelse, og tendensen var klar: Indvandere med muslimsk baggrund stod for næsten al kriminalitet, imen andre grupper indvandere ikke var hverken mere eller mindre kriminelle end etniske danskere...
Samtidig er det dybt skadeligt for integrationen at muslimer især har en tendens til at lave deres eget samfund i samfundet, og at muslimske kvinder ikke kan gifte sig med "vantro" mænd, og man derfor har et adskildt muslimsk parallelsamfund i vores ellers udemærkede land.
Kan du se hvor jeg vil hen?
De to ting kan simpelthen ikke skilles ad...
tilføjet af

Du har nok ret!

Ja du har ret i en ting, de vil ikke integreres.
man kan så spøre sig selv? Hvad de endeligt vil i Danmark. Måske de prøver at gøre Danmark til et Muslimsk
land.
tilføjet af

muslimsk land - ja

det vil de og de har lige fået den første muslimske folkeskole, den sidste vantro er fordrevet, tillykke til godhedsindustrien!!!
tilføjet af

Folkeskole (muslimsk?)

En muslimsk folkeskole. Hvis politikerne virklig har tillad en muslimsk folkeskole, og tror at det vil fremme integrationen. Tar de helt FEJL, om igen. (Løsning stem på Dansk Folke....) *GGGG*
tilføjet af

Muslimsk folkeskole

Dansk Folkeparti er det eneste parti der vil redde danmark fra det rene muslimske ragnerock.
tilføjet af

snævresynethed!

Halvdelen af den danske befolkning er Racister...
Et multikulurelt samfund er ikke nogen skam men et faktum som understreger at et land og dets befolkning er åbensindet..........Nu er der nok nogen der siger "jamen, så mange udlændinge vil ødelægge landets fremtid"....til mit forsvar har jeg at sige: Hvis der var noget land der blev ødelagt af at være åben for udlændinge.....så havde USA for længst været en fortid...men det er modsat!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.