3tilføjet af

rejsning problemer

jeg er en ung fyr der har problemer med at få den op at stå når jeg er sammen med kæresten og jo vigra er prøvet og det virker ikke rigtig jeg har prøvet at tage støre dosi men så får jeg bivirken og når jeg har fåden op så kommer jeg maget hurtig
det vil els sige 5-10 min.... HVAD SKAL JEG GØRE???
hilsen den mutte
tilføjet af

Søg læge

Hejsa.
Jeg går ud fra du har talt med lægen om problemet siden du har fået ordineret Viagra. Så mit råd til dig kan kun være at du taler med lægen igen.
Og hvis det ikke hjælper var det måske værd at overveje om der ligger noget psykisk til grund for det.
Held og lykke
tilføjet af

Giv ikke op!

Hej med dig. Det er jo alt for tidliget du har fået problemer med stivelsen. Men giv ikke op. det kan være psyksik betingelset og nervøsitet med at skulle præstere. Hvad siger kæresten til det? Er hun tålmodig og forstående.
Jeg har selv haft problemet og blev hjulpet meget af en kvinde i Århus (en slags terapeutisk massage). Både at blive stiv og holde noget længere!
I øvrigt et godt råd fra Gitte også!
tilføjet af

prøv -

at lade være med at dyrke sex (eller at forsøge overhovedet) en uges tid. Når I så har haft en rigtig hyggelig aften, så putter I jer ind til hinanden og nusser lidt, piller lidt. Ikke sex, kun lidt pil. Et par aftener senere kan I kærtegne hinanden overalt undtagen mellem benene. Ingen må få orgasme, kun kærlige kærtegn. Et par aftener senere kan I så gå lidt videre. Altså opbyg en spænding til I slet ikke kan lade være og så dyrk sex. MEN blidt, langsomt og kærligt. Prøv det, det kan højst virke!
god fornøjelse...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.