5tilføjet af

Regeringens aktiveringsplan er totalt til grin

Anklagerne om millionsnyd i Københavns Kommune i forbindelse med lediges aktivering er så alvorlige, at ombudsmanden har kontakten beskæftigelsesministeren.
tilføjet af

Ja var det ikke en radikal som har ansvaret.

Det vise hvordan det kommer til at køre med Helle
tilføjet af

Det skal da nok hjælpe

Hun er jo rasende godt begavet😃😃😃
tilføjet af

Måske nyt på vej

LO og DA vil have fjernet de ledige fra kommunerne, og et flertal udenom regeringen kræver et udspil fra Støjberg.
http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2010/10/10/10235813.htm
Jeg har skrevet det samme i flere tråde, kommunerne smider rundt med de ledige og syge og behandler dem som skidt i en rus af ren kassetænkning, desuden bruger de bunker af penge på firmaer der tilbyder jobsøgningskurser af flere ugers varighed, samme kursus kan overstås på et par dage da det KUN består af hvordan man opstiller et CV, skriver en jobansøgning samt lidt omkring jobsamtaler.
tilføjet af

Ja det er rystende -

- men det viser, at for en regering med de bedste intentioner, er det umuligt at gøre noget for de arbejdsløse, når lokalpolitikerne vil det anderledes. Skylden er ikke at finde på Christiansborg men ude i de kommunale rådhuse.
tilføjet af

Dén model vi kopierede fra Holland -

- har hollænderne for længst opgivet. Grunden var den samme som vi ser her hjemme, nemlig at det offentlige ikke magter opgaven med at hjælpe arbejdsløse mennesker i beskæftigelse igen.
Send opgaven med at finde jobs til de arbejdsløse tilbage til det private og lad så det offentlige tage sig af dem som er for syge/svage til at kunne arbejde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.