6tilføjet af

Racisme mod danskerne!!

Der er lige blevet skrevet et indlæg omkring os danskere, vores racisme mod indvandrere..
Den går begge veje...og det er helt seriøst!.Hvor tit hører vi ikke ordene "danskersvin, ludere og andre ord".. De er sikkert råbt i frustation, men stadigvæk det er sku også racisme..
Og når man hører flere og flere unge piger fortælle hvor tit de bliver kaldt ludere,skal de så finde sig i det?, nej vel.
Der skal sku gøres lige så meget på indvandrersiden hvis vi danskere skal ændre os!
tilføjet af

Lige for lige . . .

Nu har muslimer politianmeldt DR1 og TV2 for at vise udpluk af Theo van Gogh's kritiske film om undertrykkelsen af muslimske kvinder. Så må vi danskere vel anmelde de muslimer, som råber ludere efter vore piger - som håner vort land og vores måde at leve på. Ville det ikke være fair?
tilføjet af

Ytringsfrihed. Like it or leave it !

Jeg tænker blot på Jens Jørgen Thorsens Jesus film. (Han fremviste Jesus med rejsning i selskab med nøgne kvinder.) Hvor var mordforsøgene på ham❓Det ligger ikke i den danske ånd eller lovgivning for den sags skyld at true hinanden på livet end sige myrde hinanden på grund af religiøse holdninger/ytringere. Sådan er det og sådan skal det forblive. Jeg er selv cremefraice farvet dansker men har boet i et muslimsk-, et jødisk-, et hinduistisk-, et katolsk og naturligvis et protestantisk land. Jeg kender herfra til problematikken.
Men uanset at jeg skammer mig over den bitre stemning i Danmark og helst så Dansk Folkeparti blive landsforvist for fædrelandskrænkende virksomhed, vil jeg til enhver tid hævde at det bedste våben vi har til bevarelse af demokratiet til stadighed er ytringsfriheden.
Uden ytringsfriheden og derigennem ægte demokrati bliver vi alle henstillet til middelalderlige tilstande hvor knivstikkeri er den eneste måde at forsvare vore holdninger. Det KAN SKAL OG VIL ikke blive lavet om. Om du er cremefraice farvet dansker eller er kommer hertil med lidt kulør i kinderne, så må du affinde dig med at Danmark er et demokrati med ytringsfrihed. Det gælder for alle der måtte ønske at lufte deres tanker, uanset IQ og politiske holdninger.
Det giver nogle uheldige situationer til tider, men det har vi som land valgt at leve med og indrette vores lovgivning efter. Det må alle landets borgere uanset herkomst derfor ligeledes også lære at leve med.
tilføjet af

Hvad skal man gøre ?

iflg. rascisme paragraffen, så er det rascistisk at nedgøre eller diskriminere andre pga. deres hudfarve, relgion, tro, etniske tilhørsforhold eller seksualitet.
Det er ikke rascistisk, forkert eller strafbart at kalde kvinder for ludere.
Det er heller ikke rascistisk at positivt særbehandle andre pga. deres hudfarve, relgion, tro, etniske tilhørsforhold eller seksualitetm hvilket må vække til undren, idet man diskriminere nogle ved at positivt særbehandle andre.
Så hvad skal man gøre ?
Føreren af his-put-tapir blev jo politianmeldt og fik dom fik rascisme mog jøder, men der skete ikke noget ved foreningen, på trods af ALLE jo ved hvad dén foneing mener om tingene.
tilføjet af

tsk

Idiot, lyt dog til teksten i hans sang - den handler om hans skide eks. At hun kaldes luder er hans aggression.
At kalde danske piger for ludere, viser et klart synspunkt, og total mangel på respekt.
Og nej, hvis vi kun "perkere" må kalde hinanden for "perkere" - så er det vist ikke urimeligt at vi danskere kun er dem der må kaldes vores tøser for ludere.
tilføjet af

Helt ærligt

Jeg må godt kalde "din tøs" for en luder, hvis vi har samme etniske oprindelse. Men ikke, hvis vi ikke har sammen etniske oprindelse.
Langt ude.
tilføjet af

Nej

JEG må kalde min tøs for en luder, DU må kalde din - og Jokeren må kalde SIN ho for en luder. Man kalder ikke folk på gaden for ludere, medmindre man er tosproget, sorthåret, 2.generationsindvandrer....eller hvad de nu skal kaldes??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.