5tilføjet af

Pressen løber med slader

Pressen har kun haft et mål med at bringe denne film med de unge tåber, og det er at sætte Pia K i dårliget lys Pressen skulle have sat sig lidt mere ind i at det ikke er Pia K der har lavet den, og så skulle de have tænkt over hvad det ville bringe med sig at de viste den film, og hvad laver Presen ikke selv af sjove ting på deres Julefrokstet for mig bekendt får de også en stor en over tørsten
tilføjet af

Dine undskyldninger hjælper dig ikke

Hvad folk gør eller ikke gør til en julefrokost har intet med sagen at gøre. DF/DFU må stå inde for deres handlinger, så enkelt er det!
tilføjet af

Meget muligt.

Men dine holdninger viser jo bare hvor dum og kortsynet du er.... Muslimer er jo åbenbart ikke det længst tænkende folkeslag der findes.... det så vi da pressen og de Røde fik hidset dem op efter 3 måneder..... og var det kun Jyllandsposten det gik ud over ?...... Tænk.... hvis du da kan !.
tilføjet af

Du har ret!

Ved en julefrokost for nogle år siden legede socialdemokrater en leg, hvor det gjaldt om at få dræbt Salman Rushdie.
Nu har DFU leget en leg, hvor man skulle tegne den grimmeste tegning af Muhamed.
tilføjet af

Pressen vil altid

skrive det de mener sælger.
Men nu er det ligesom om det er pressens skyld at DF har fået al den ballade med alle de eksklusioner og de unges tåbelighed.
Si mig en ting, skal pressen have ytringsfrihed over hele linjen? eller er det bare sådan at de ikke må komme med noget negativt om DF, ligesom der er Berlusconi i Italien?
tilføjet af

Sosserne har ligesom DF heller ikke køkkenskuffens skaprste knive

Det ser og hører man ofte.
Pressen er parat til hvad som helst, blot det sælger historierne. Sandruelighed er en uforenelig størrelse med dansk journalistforbunds medlemmer, der lever af løgnespredning og overdrivelser, sålænge det sælger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.