3tilføjet af

Please hjælp mig!

Jeg er forelsket i en person, men jeg ved ikke om han kan lide mig....Han kiggede på mig to gange og det var ikke normalt. Han har en kæreste og jeg ved ikke om han er bi.... Men jeg er helt fortabt i ham... Hvad skal jeg gøre???
tilføjet af

Uha da.

Hvis du vil have fred i sjælen, så må du finde ud af om han også er varm på dig, forsøg evt. forsigtigt at finde ud af hvad han mener om vi-mennesker, hvis han klart lægger afstand til det, så glem det, men hvis han ikke er imod det, så er der ikke andet at gøre ham klart hvad du føler for ham, du må vurdere om du kommer til at miste en ven eller få en kæreste.
Held og lykke fra grubleren
tilføjet af

Ja men .......

Jamen jeg kan ikke bare spørge ham om hvad han mener om bøsse. Jeg kender ham jo ikke, jeg har ikke engang snakket med ham....... Men jeg er såååå vild forelsket... Og kan ikke holde op med at tænke på ham....
tilføjet af

Endnu engang uha.

Hej igen.Nu ikke så kedelig, du har ihvertfald den fordel, at skulle du finde på at spørge ham direkte, og han ikke er til mænd, så mister du ikke en ven, men der er andre muligheder, jeg vil godt give dig et par tips, så kast dig over computeren igen og send et par uddybende ord og jeg vil prøve at hjælpe dig, skriv til mog på:
chris_gard@sol.dk.
Hilsen grubleren
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.