9tilføjet af

Pigeværelset skal piftes op

Hejsa...
Vi har en dejlig datter på 5 mdr, som vi lige har lavet helt nyt værelse til. Nu mangler der lidt på væggene syntes vi. Vi har malet rummet hvidt, og nu vil vi gerne pynte med malede figurer i lyserødt eller andre pige farver. Jeg havde tænkt på sådan nogle svampe som figur, som man så dypper i maling og dupper på væggen. Er jeg helt forkert på den, jeg har siddet og kigget på nettet men kan intet finde.
Håber I kan følge mig?
Hilsner fra Rikke.
tilføjet af

Hej Rikke

Der er nogle ideer her http://www.flugger.dk/Flugger%20farver/Home/Inspiration/Ideer%20og%20hvordan/Børneværelset.aspx Men ellers har du ret man køber en skabelon sætter på væggen og dupper med maling.
tilføjet af

Undskyld

tilføjet af

Hi hi nej ved du nu hvad !!

Så må jeg gøre det sådan her http://www.flugger.dk/
tilføjet af

En frise

hele vejen rundt på værelset kunne også være sødt, og det er rigtig nemt at sætte op..
tilføjet af

klistermærker

hej
Man kan også få sådan nogen klistermærker at sætte på væggen
Det er en fordel for man kan skifte dem nemt ud og
skal ikke male helt om efter et år fordi hun ikke længere
har lyst til det der er malet.
Min søn fik plys og co på væggen og kunne så også lege med dem
efter ca et år købte jeg biler til ham og alt sammen var billigt og sjovt
og kræver ikke hel ny maling hver gang
men ellers ved jeg silvan har de figur man kan duppe på
held og lykke
tilføjet af

Mariehøner

Se overskriften..
tilføjet af

kreatitivitet

hvis du er god til og tegne kan du selv tegne nogle figurer eller plagiere,skære dem ud og så ellers duppe løs med maling og svamp.Så kommer dit helt eget personlige præg også på :-)
tilføjet af

måske

det med svampen har jeg prøvet da min store datter var lille, jeg klippede svampen ud som et hjerte, vi havde så rødt gulvtæppe på og lavede røde hjerter, det så meget sødt ud, har også hørt om en der dyppede barnets hænder og fødder i maling og lavede aftryk på væggen, ja altid spændende med nye idee
tilføjet af

Brug ikke svamp

Hvis man skal duppe på via skabelon, så vil jeg ikke anbefale en svamp. Brug en stiv rund pensel istedet, hvor der ikke er for meget maling på. Den skal næsten være tør. Så dup dem af nogle gange i stedet. resultat bliver meget meget pænere. Kanter osv står skarpere.
Border.... Lad være med at købe dem til at limme på. Lav en selv i stedet for. Det er meget sjovere, og man kan lave de figurer man vil.
Anden mulighed er at male/duppe blomster på væggen, også sætte palietter i midten, eller store perler. Det giver en god effekt. Man kan også male en stor bamse e.lign på en væg, så man evt kan nøjes med at male en væg om efter nogle år. En anden sjov ting for små børn kan ogtså være at lave/male et målebånd på væggen, så kan de selv måle sig;) Alternativt kan man købe de der selvlysende stjerner i bl.a panduro. Let og sjov løsning.
En ting vil jeg dog fraråde. Mal aldrig dit barns, (eller for den sags skyld en voksens) soveværelse knaldende lyserødt, rødt eller andre skrigende farver. Det kan fremkalde mareridts.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.